Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Johuo Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 13 Tam 2008 Viestejä: 21 Paikkakunta: Espoo
|
Lähetetty: 08.09.2012 10:21 Viestin aihe: Saalin säilyttäminen / Kotiin tuonti |
|
|
Mites olette ratkaisseet saaliin (kanalintujen) kotiintuomisen pidemmiltä reissuilta?
Itsellä on seuraava homma edessä: Lähdetään pohjoiseen noin puoleksitoista viikoksi, ja vaihdetaan paikkaa pari kertaa. Normaalisti olen aina linnut nylkenyt ja laittanut pakkaseen, mutta nyt saattaa olla sillä tavalla, että ne sulaisivat välissä, enkä ole varma onko jokaisessa majoituspaikassa pakastinta. Jääkaapit kaikkialla kyllä on.
Kauanko linnut säilyvät esim nylkemättä viileässä (jääkaapissa), jos toisi ne kotiin asti ja nylkisi vasta sitten pakkaseen? Vielä päivälämpötilat sen verran korkeita, ettei lintuja kovin pitkään viitsi pitää riiputuskaapissa ulkona. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Merilinnustaja Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 3408 Paikkakunta: Hanko
|
Lähetetty: 08.09.2012 10:38 Viestin aihe: |
|
|
Jos omaat vakuumilaitteen.. Nyljet linnut, ja vedät vakuumiin.. Säilyvät ja raakamureutuvat sopivasti jääkaapissakin.. Hygieenialla tietysti vaikutusta, ja kuinka siististi ammuttuja lintuja ovat. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Eräpeikko Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Maa 2008 Viestejä: 3312 Paikkakunta: Vekkulan puukirkon takana.
|
Lähetetty: 08.09.2012 10:54 Viestin aihe: |
|
|
Steinbekin Jussi sanoo, jotta pääasia on että höyheniä ei tuoda kotiin. Sillon ei kukaan voi sanoa, kenen kana se oli. _________________ Mogens Trolle |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Greifelt Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Elo 2007 Viestejä: 337
|
Lähetetty: 08.09.2012 13:13 Viestin aihe: |
|
|
Jos aivan alkureissusta saat saalista niin ota varman päälle ja syö ne. Olen pitänyt viikkoa maksimi mureutusaikana neljan asteen lämmössä. Kymmenen asteen lämmössä en ole roikottanut kolmea päivää pidempään. Kerran pakastettua ei pidä päästää sulamaan ennen lopullista käyttöä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Johuo Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 13 Tam 2008 Viestejä: 21 Paikkakunta: Espoo
|
Lähetetty: 08.09.2012 13:49 Viestin aihe: |
|
|
Greifelt kirjoitti: | Jos aivan alkureissusta saat saalista niin ota varman päälle ja syö ne. Olen pitänyt viikkoa maksimi mureutusaikana neljan asteen lämmössä. Kymmenen asteen lämmössä en ole roikottanut kolmea päivää pidempään. Kerran pakastettua ei pidä päästää sulamaan ennen lopullista käyttöä. |
Kiitos, juuri näin mietinkin. Jotenkin silti tuo viikkokin neljässä asteessa kuulostaa aika pitkältä? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|