Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Lonely Rider Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Lok 2009 Viestejä: 2758 Paikkakunta: Häme
|
Lähetetty: 09.01.2013 20:09 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenlihamureketta netistä bongatulla turkkilaisten lihapullien reseptillä. Mm. vuohenjuustoa ja reilusti valkosipulia. Hyvää oli! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Fspitz Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1296 Paikkakunta: Pirkanmaa
|
Lähetetty: 09.01.2013 22:03 Viestin aihe: |
|
|
Hapankaalisoppaa hirvenlihalla _________________ Minkä sanoin sen voin myös perua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tuhola Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Maa 2004 Viestejä: 21367 Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa
|
Lähetetty: 12.01.2013 22:50 Viestin aihe: |
|
|
Nyt pannulle kauriin maksaa! On hyvää tavaraa. Leipää, pippurista maksaa ja pari olutta niin eikös se uni sieltä taas tule. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tuhola Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Maa 2004 Viestejä: 21367 Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa
|
Lähetetty: 12.01.2013 23:48 Viestin aihe: |
|
|
Kokeilin liekittää puolet nuosta paistetuista kauriinmaksanpaloista. Puolet jätin liekittämättä. Mausteena suola ja mustapippuri/pippurisekoitus molemmissa.
Täytyy sanoa että konjakilla liekitetty oli kyllä parempaa. Antaa mukavan lisämaun. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Finnbatt Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Tam 2009 Viestejä: 705
|
Lähetetty: 13.01.2013 00:01 Viestin aihe: |
|
|
Hirvipataa ja pottumuusia |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 13.01.2013 00:30 Viestin aihe: |
|
|
Back to basics. Murakasta hirvinartun paistista oikein ohutta käristystä. Houkuttimeksi Himalajan ruususuolaa ja Tellicherry-pippuria. Lapin puikulasta pottumuusia olin tekemässä mutta muutinkin mieleni ja jätin maidon pois ja laitoin vain runsaasti voita ja kohtalaisesti sipulia. Kyllä oli onnellista porukkaa taas ruokapöydässä.
On se kumma miten voi mustapippureissa olla rankkoja eroja! Tellicherryä kun myllystä jyrskyttää oikein runsaasti niin ei muuta lajia enää kelpuuta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Wikke Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 9501
|
Lähetetty: 13.01.2013 13:21 Viestin aihe: |
|
|
ioni kirjoitti: |
On se kumma miten voi mustapippureissa olla rankkoja eroja! |
Kyllä. kaikki ei nimestään huolimatta samaa P:tä. Moni tuntuu ajattelevan vain että mylly tai morteli tekee kokonaisista jotenkin automaatisesti parempaa.
Ja kuten viestissäsi jo kävi ilmi rivien välissä, niin on salteissakin eroja ja suuria!
Vajaa parikytä vuotta sitten sain tuliaisina karsealta haisevan, mutta ah`niin herkullisen juustosetin kylkiäisenä purkin "fleur de sel":iä. Se avasi aika lailla käsitystä eroista... Nykyään rupeaa olemaan tuo suola tarjonta jo parempaa (niin toki kaikissa mausteissa, eli tarjolla muutakin kun "Meiraa" pussissa tai purkissa) Suomessakin. Pitkälti kyllä varmaan trendikkään sormisuolan ansiosta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 13.01.2013 19:03 Viestin aihe: |
|
|
Wikke kirjoitti: |
Kyllä. kaikki ei nimestään huolimatta samaa P:tä. Moni tuntuu ajattelevan vain että mylly tai morteli tekee kokonaisista jotenkin automaatisesti parempaa.
|
Ihan totta, toki on kyllä niin että hyväkin pippuri on pilalla jos sitä valmiina rouheena säilyttää. Maku kyllä on vaan muisto... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kanakoira Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 20 Mar 2007 Viestejä: 39
|
Lähetetty: 24.01.2013 21:52 Viestin aihe: |
|
|
Merimiespihviä hirvestä, aika arkinen sapuska. Tosin vaimo ja lapset tykkää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Usko Eevertti Luttinen Banned
Liittynyt: 07 Huh 2012 Viestejä: 1397 Paikkakunta: Närreitten valtakunta
|
Lähetetty: 24.01.2013 21:54 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenlihakeittoa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Heppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Hei 2009 Viestejä: 182
|
Lähetetty: 25.01.2013 00:21 Viestin aihe: |
|
|
hirvee,perus ruokaa,kastikkeena ja uuni lihana |
|
Takaisin alkuun |
|
|
isoK Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 11 Huh 2010 Viestejä: 47
|
Lähetetty: 25.01.2013 19:53 Viestin aihe: |
|
|
Yleensähän ne vetäsee lihan korvikkeeksi jotain soijamurua? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Wikke Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 9501
|
Lähetetty: 25.01.2013 22:38 Viestin aihe: |
|
|
isoK kirjoitti: | Yleensähän ne vetäsee lihan korvikkeeksi jotain soijamurua? |
Wut? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 30.01.2013 18:03 Viestin aihe: |
|
|
Valkohäntäkauriin ribsejä juuresten kera sui-hing mausteilla eli Ginger-Garlic-Cinnamon... Olpa pitkästä aikaa mukava syödä ihan käsin naama rasvassa... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
VOSTOZNOSIBIRSKAJA LAIKA Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Huh 2005 Viestejä: 987 Paikkakunta: Ala-Ounasjoki
|
Lähetetty: 30.01.2013 20:26 Viestin aihe: |
|
|
Kauriin maksaskastiketta, höyrytettyjä porkkanoita ja tuppipottuja. _________________ -vaiti on erämaa tuisku unhoituksen tuopi tullessaan- |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|