OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 190, 191, 192  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Lonely Rider
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Lok 2009
Viestejä: 2758
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 09.01.2013 20:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvenlihamureketta netistä bongatulla turkkilaisten lihapullien reseptillä. Mm. vuohenjuustoa ja reilusti valkosipulia. Hyvää oli!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Fspitz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1296
Paikkakunta: Pirkanmaa

LähetäLähetetty: 09.01.2013 22:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hapankaalisoppaa hirvenlihalla Razz
_________________
Minkä sanoin sen voin myös perua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tuhola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Maa 2004
Viestejä: 21367
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 12.01.2013 22:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nyt pannulle kauriin maksaa! On hyvää tavaraa. Leipää, pippurista maksaa ja pari olutta niin eikös se uni sieltä taas tule.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tuhola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Maa 2004
Viestejä: 21367
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 12.01.2013 23:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kokeilin liekittää puolet nuosta paistetuista kauriinmaksanpaloista. Puolet jätin liekittämättä. Mausteena suola ja mustapippuri/pippurisekoitus molemmissa.

Täytyy sanoa että konjakilla liekitetty oli kyllä parempaa. Antaa mukavan lisämaun.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Finnbatt
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Tam 2009
Viestejä: 705

LähetäLähetetty: 13.01.2013 00:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvipataa ja pottumuusia Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 13.01.2013 00:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Back to basics. Murakasta hirvinartun paistista oikein ohutta käristystä. Houkuttimeksi Himalajan ruususuolaa ja Tellicherry-pippuria. Lapin puikulasta pottumuusia olin tekemässä mutta muutinkin mieleni ja jätin maidon pois ja laitoin vain runsaasti voita ja kohtalaisesti sipulia. Kyllä oli onnellista porukkaa taas ruokapöydässä.

On se kumma miten voi mustapippureissa olla rankkoja eroja! Tellicherryä kun myllystä jyrskyttää oikein runsaasti niin ei muuta lajia enää kelpuuta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9501

LähetäLähetetty: 13.01.2013 13:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ioni kirjoitti:


On se kumma miten voi mustapippureissa olla rankkoja eroja!


Kyllä. kaikki ei nimestään huolimatta samaa P:tä. Moni tuntuu ajattelevan vain että mylly tai morteli tekee kokonaisista jotenkin automaatisesti parempaa.

Ja kuten viestissäsi jo kävi ilmi rivien välissä, niin on salteissakin eroja ja suuria!

Vajaa parikytä vuotta sitten sain tuliaisina karsealta haisevan, mutta ah`niin herkullisen juustosetin kylkiäisenä purkin "fleur de sel":iä. Se avasi aika lailla käsitystä eroista... Nykyään rupeaa olemaan tuo suola tarjonta jo parempaa (niin toki kaikissa mausteissa, eli tarjolla muutakin kun "Meiraa" pussissa tai purkissa) Suomessakin. Pitkälti kyllä varmaan trendikkään sormisuolan ansiosta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 13.01.2013 19:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Wikke kirjoitti:


Kyllä. kaikki ei nimestään huolimatta samaa P:tä. Moni tuntuu ajattelevan vain että mylly tai morteli tekee kokonaisista jotenkin automaatisesti parempaa.



Ihan totta, toki on kyllä niin että hyväkin pippuri on pilalla jos sitä valmiina rouheena säilyttää. Maku kyllä on vaan muisto...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kanakoira
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 20 Mar 2007
Viestejä: 39

LähetäLähetetty: 24.01.2013 21:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Merimiespihviä hirvestä, aika arkinen sapuska. Tosin vaimo ja lapset tykkää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Usko Eevertti Luttinen
Banned


Liittynyt: 07 Huh 2012
Viestejä: 1397
Paikkakunta: Närreitten valtakunta

LähetäLähetetty: 24.01.2013 21:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvenlihakeittoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Heppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Hei 2009
Viestejä: 182

LähetäLähetetty: 25.01.2013 00:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

hirvee,perus ruokaa,kastikkeena ja uuni lihana
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
isoK
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 11 Huh 2010
Viestejä: 47

LähetäLähetetty: 25.01.2013 19:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Yleensähän ne vetäsee lihan korvikkeeksi jotain soijamurua?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9501

LähetäLähetetty: 25.01.2013 22:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

isoK kirjoitti:
Yleensähän ne vetäsee lihan korvikkeeksi jotain soijamurua?


Wut?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 30.01.2013 18:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Valkohäntäkauriin ribsejä juuresten kera sui-hing mausteilla eli Ginger-Garlic-Cinnamon... Olpa pitkästä aikaa mukava syödä ihan käsin naama rasvassa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
VOSTOZNOSIBIRSKAJA LAIKA
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Huh 2005
Viestejä: 987
Paikkakunta: Ala-Ounasjoki

LähetäLähetetty: 30.01.2013 20:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kauriin maksaskastiketta, höyrytettyjä porkkanoita ja tuppipottuja.
_________________
-vaiti on erämaa tuisku unhoituksen tuopi tullessaan-
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 190, 191, 192  Seuraava
Sivu 70 Yht. 192

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com