Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 11.02.2013 20:32 Viestin aihe: |
|
|
Emännyskin kerkis kotio töiltään ja parit siivut jäi maisteltavaksi ja kommentointi oli sitä luokkaa, että huomenna pitää ottaa lisää "maistiaisia" ulkovarastosta, samoin kuin tuo koiruus näytti tykkäävän eväästä!!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
late2 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Elo 2004 Viestejä: 15795
|
Lähetetty: 11.02.2013 22:36 Viestin aihe: |
|
|
Lainaus: | Mä ainakin toivoisin että saisin maistaa tuota heppalasagnea!! | Meillä syötiin viikonloppuna heppamakaronilaatikkoa, kaikille maistui, vähän kehuttiinkin kokkia.
Vilperin kylmäsuolapaistitarinat kuulostaa sikäli tutulta että meilläkin tapaa syksyisin parikymmentä kiloa palvilihaa kadota jääkaapista, kukaan ei tunnusta noita syövänsä mutta niin vaan katoavat. Tai ei ehkä kokonaan, saattaa olla tämäkin yksi osasyy niihin kuivassa komerossa talvisaikaan kutistuviin ulkovaatteisiin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 11.02.2013 23:07 Viestin aihe: |
|
|
^^ ^^ _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 12.02.2013 17:51 Viestin aihe: |
|
|
Pikkasen harmitusta pukkaa pintaan, kun en silloin alussa muistanut noita pippureita laittaa pintaan; nyt ei enää imeydy kun on jo valmiiksi kuivaa lihaa!!
No, onneksi on tuo toinen paisti .22:n tuomana ja mikäli sen laittaa "samoilla lämpimillä" vielä menemään, niin siitten on pippureita jo suolankin seassa!
Muutama kuva taas tänpäiväisestä viipaloinneista:
Piti puukkokin teroittaa että saa ohuita viipaleita aikaiseksi :
Keskeltä sitten siivu näkösälle:
Pippuria kuiteskin päälle ja suolien kera vielä partsille:
Vähän Kestileipää ( http://www.fazer.com/fi/Fazer-konserni/Tuotteet--Palvelut/Leipa-ja-leivonnaiset/BakeryProductsFI/Vaalea-ruokaleipa/FAZER-KLASSIKKO-KESTILEIPA-490G/ ) joka hyvin käy sellaiseksi melkein koko suomesta saatavaksi hyvänmakuisesta hiivaleivästä ja joka kestää säilytyksenkin, päälle sitten Saarenmaa savujuustoviipale:
Kuva savujuuston tiedoista:
Ja valmista voileipää.
Olipahan hyvää!! Joten sille suolapurkille on käyttöä vielä tän talven lumille, kunhan tuo edellinen on syöty!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Wikke Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 9501
|
Lähetetty: 12.02.2013 18:05 Viestin aihe: |
|
|
Näyttipä hyvältä! Tuon voin/margiksen kun vielä korvaisi vs. tuorejuustolla.
Mistä suolet hankit?
Edit: Sen kohun takana tuossa konin lihassa vain se, että se myyty nautana. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 12.02.2013 18:42 Viestin aihe: |
|
|
Ihan tavallista merisuolia joita saa joka kaupasta karkeena versiona!!
Makuasia josta ei voi kiistellä; mulla liebuskan päällä on voimakassuolaista flooraa ja hyvin asiansa ajaa!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
petra Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Lok 2006 Viestejä: 2802
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 12.02.2013 19:12 Viestin aihe: |
|
|
Eikös vilperin pitäisi sipaista reilusti valkoliekkiä leivälle ja tuohon lihankin päälle vielä? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 12.02.2013 19:22 Viestin aihe: |
|
|
Hylsysoppa kirjoitti: | Eikös vilperin pitäisi sipaista reilusti valkoliekkiä leivälle ja tuohon lihankin päälle vielä? |
Valkoliekinkin käytöllä on rajansa; liian voimakas mausteena tuon kanssa nautittuna kun haluaa pitäytyä siinä miedossa lihanmaussa!!
Tuo suolausmuoto jotenkin vaimentaa hepanlihan makua ja ainoastaan pippuria kaipais kyytipojakseen lisää; ehkä mieto savu olis myös hyvä lisuke!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 12.02.2013 19:45 Viestin aihe: |
|
|
Tuo se on hyveä!!! Jääp kaikki loorat, pekelit ja mokomariinit toiseksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 12.02.2013 19:47 Viestin aihe: |
|
|
Hylsysoppa kirjoitti: |
Tuo se on hyveä!!! Jääp kaikki loorat, pekelit ja mokomariinit toiseksi. |
Toi on vähän liiankin hyvää, ei purkki kauaa vanhene jääkaapissa.
Mutta asiaan, hyvin näyttää Vilperin liha onnistuneen, pirunmoinen nälkä pukkaa päälle kun noita kuvia katselee |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 12.02.2013 19:54 Viestin aihe: |
|
|
Pitänee kattoa kaupasta tuota Ingmanin levitettä!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Klpro Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Maa 2008 Viestejä: 727
|
Lähetetty: 12.02.2013 20:07 Viestin aihe: |
|
|
Hevospalvi on sitä parempaa, mitä ohuemmaksi onnistuu leikkaamaan. Mistäköhän tuokin johtunee..
Itse menetin palvatulle hevosenlihalle sieluni Onttolan ampumaradalla lokakuussa 2012. Seuraavana päivänä emäntä ja appi&anoppi perään.
Säilykkeenä mielestäni parasta keitoissa, kylmänä ei tule maku esille. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Wikke Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 9501
|
Lähetetty: 12.02.2013 20:13 Viestin aihe: |
|
|
Klpro kirjoitti: | Hevospalvi on sitä parempaa, mitä ohuemmaksi onnistuu leikkaamaan. Mistäköhän tuokin johtunee.. |
Jotenkin varmaan happi? Moni liha (vaikkapa paistit) on parempaa oltuaan hetken siivuina. Ei tokikaan joku filepihvi... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|