OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 190, 191, 192  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
snapshot
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 28 Tam 2013
Viestejä: 103

LähetäLähetetty: 28.02.2013 19:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rusakkopataa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 02.03.2013 16:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tänään syötiin hedelmäistä peltopyysalaattia. Resepti toimii muullakin riistalla (teeri, riekko, pyy, fasaani, metso).



Ohjeet löytyy: http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2013/03/hedelmainen-peltopyysalaatti.html
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 10.03.2013 10:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eilen tuli nautittua Portviinissä haudutettua otsoputsopeuraa plus pakolliset gocnacpuolukkamustaviinimarjasurvos, kanttarekkikastike,yms
Jäi täksikin päiväksi vielä sama menyy. Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pussihousuelvis
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hel 2011
Viestejä: 2650

LähetäLähetetty: 10.03.2013 11:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Perkula...löytyi pakastimesta puolivuotta vanhaa lohta ja siikaa. Ajattelin ,että peli on pelattu. Lohifile yllättäen menetteli paistaen.
Savustettaessa ei "maallikko" huomannut juuri mitään. Siika oli hieman mauttomampi. Asiaa vaikutti ilmeisesti holellinen pakastaminen. Vaakkumi ja sitruunamehu. Confused
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 17.03.2013 12:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Tänään tehtiin arkista perusruokaa, mutta sunnuntain kunniaksi hieman tavanomaisesta poikkeavista raaka-aineista. Omassa keittiössäni fenkoli on jäänyt pahasti syrjään ja aivan suotta. Raa'an salaattifenkolin anikseen taipuva, mausteinen ja makeahkokin maku mietonee sopivasti kypsennettäessä. Lopputulos toimii hyvin haudutetun riistanlihan ja kerman kanssa. Voit käyttää tässä reseptissä peuranlihan sijaan aivan hyvin myös hirveä, kaurista, villisikaa, poroa tai vaikka jänistä.

Resepti löytyy täältä:

http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2013/03/peura-fenkolikastike.html
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 17.03.2013 12:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

fenkolimuhennokseen voi kokeilla mausteeksi liraus pernodia, toimii hyvin kunhan malttaa annostella sopivasti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 17.03.2013 13:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

MPOulu kirjoitti:
fenkolimuhennokseen voi kokeilla mausteeksi liraus pernodia, toimii hyvin kunhan malttaa annostella sopivasti.

Loistava idea! Täytynee kokeilla seuraavalla kerralla Very Happy
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Aktiini
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hel 2011
Viestejä: 747

LähetäLähetetty: 17.03.2013 15:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sorsan koipia pari vakuumipussillista meni siinä paistellessa napsiessa. Vieläkö joku kertos miten kanalinninkoivista sais syömäkelpoista ruokaa nii avot.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 17.03.2013 17:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aktiini kirjoitti:
Sorsan koipia pari vakuumipussillista meni siinä paistellessa napsiessa. Vieläkö joku kertos miten kanalinninkoivista sais syömäkelpoista ruokaa nii avot.


itse haudutan miedolla lämmöllä niin kauan että lihat alkaa irtoamaan luista, muu perhe ei niihin jänteiden takia koske joten mulle ne aina jää.
Punkku- tai kermapohjainen haudutusliemi, mausteet oman maun mukaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 17.03.2013 19:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Teerenkoivet on mahtava iltanaposteltavaa kun ruskistaa ne yhtä aikaa päivällisen kanssa ja jättää sitten tunneiksi uuniin miedolle lämmölle kannen alle etteivät kuivu. Tuommonen satakunta astetta on ihan jees. Allekin voi olla jos antaa aikaa oikein kunnolla. Ne jänteethän ei haittaa mitään kun liha irtoaa niistä henkäisemällä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lyrurus
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Jou 2004
Viestejä: 1999
Paikkakunta: Muurame

LähetäLähetetty: 17.03.2013 19:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Teeripaistia. Vanha kukko, elikkä mukavan tiukka liha. Pehmenihän se pikkuisen kun 2½ tuntia hauduttelin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 18.03.2013 10:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Reseptikilpailu käynnissä. Kerro vaikka tänään käyttämäsi riistaresepti. Tällä kertaa arvotaan kunnolliset Zeiss CONQUEST HD 8x32 –katselukiikarit. Palkinnon arvo on huikeat 745 €, joten nyt todella kannattaa osallistua kisaan.

http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2013/03/osallistu-villiruokareseptikilpailuun.html
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
9.3x622
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 16755

LähetäLähetetty: 31.03.2013 12:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvikäristystä ja perunamuussia likan ja hänen kavereiden pyynnöstä. Kerran nuorisolle kelpaa, niin pakko tehdä ja kun joukossa on sellaisia nuoria, joiden kotona ei metsästetä ja heillekin maistuu riistanliha, niin vielä suurempi pakko tehdä.
_________________
Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tuhola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Maa 2004
Viestejä: 21367
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 16.04.2013 13:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Majavaa söin eilen ja tänään. On se jumankauta hyvää lihaa. Aivan erilaista kuin mikään muu. Ihan ehdoton suosikkini. Pari käristys pakettia laitoin pakkaseen ja loput lihat grillataan vappuna.

Ainut mikä meni tässä eilisessä ja tän päiväsessä majavaruuassa pilalle oli ettei ollut mustaa portteria ruokajuomaksi. Sitä tämä kyllä huutaisi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 16.04.2013 13:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tuhola kirjoitti:
Majavaa söin eilen ja tänään. On se jumankauta hyvää lihaa. Aivan erilaista kuin mikään muu. Ihan ehdoton suosikkini. Pari käristys pakettia laitoin pakkaseen ja loput lihat grillataan vappuna.

Ainut mikä meni tässä eilisessä ja tän päiväsessä majavaruuassa pilalle oli ettei ollut mustaa portteria ruokajuomaksi. Sitä tämä kyllä huutaisi.

Pistäs jakoon muutama HYVÄ majava-resepti. Kiinnostaisi kovasti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 190, 191, 192  Seuraava
Sivu 74 Yht. 192

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com