Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 23.10.2014 11:49 Viestin aihe: |
|
|
Olitko Lahtinen kosketuksissa femiiniin puoleesi siinä vaiheessa kun duunari rojahti sohvalle ryyppämään kaiken tuon vaivannäön jälkeen ? _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 23.10.2014 12:53 Viestin aihe: |
|
|
MPOulu kirjoitti: | Olitko Lahtinen kosketuksissa femiiniin puoleesi siinä vaiheessa kun duunari rojahti sohvalle ryyppämään kaiken tuon vaivannäön jälkeen ? |
Pakko sanoa, että aavistuksen verran pääsin samaistumaan "naistenlehtien tilityksiin" tuolla hetkellä . |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 23.10.2014 13:16 Viestin aihe: |
|
|
Meillä ei vaimo töistä tullessa kyllä kävele ruoan ohi. Joskus kun on vastaavaa settiä laitellu niin rouva on lotassu muutamassa hetkessä lautaset tyhjäksi. Kovasti kehunut ruokaa ja kattausta ja painunut ottamaan parin tunnin painajaiset. Siinä sitä on tullut kosketeltua omia herkimpiä tunteita varsinkin kun on omat odotukset olleet tuntikausia kestävien eroottisten iloittelujen puolella. No on sitä kuitenkin jotakin säpinää ollut rouvan päiväunien jälkeen. Näistähän ei tietenkään saa puhua jälkikäteen.
Sitten taas kun olen puolilta päivin aloittanut 3 litran hanapakkauksen kanssa seurustelun ja ehtinyt pari litraa kurpata ennen päivällistä niin se muistetaan vielä vuosien päästä mutta sitä ei mitä tein ruoaksi _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 23.10.2014 13:32 Viestin aihe: |
|
|
Itse olen ollut huomaavinani samaa. Varsinkin tuollaisessa pidempiaiaksessa kokkaussessiossa syntyy aika ”hyvää romantiikkakompensaatiota” paremmallekin kattaukselle, jos samaan aikaan sattuu ajan kuluksi itse imuroimaan tuota voimajuomaa hellan ääressä vähän rapsakammin.
Ilmeisesti tuollainen Keith Floyd-tyyppinen hahmo ei varsinaisesti ole keittiössä se naisväen unelma...
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 23.10.2014 14:08 Viestin aihe: |
|
|
Ruoanlaitto ilman viiniä on vain kehon tankkausta, sielu jää ravitsematta.
Muutenkin olen huomannut että parempaan tulokseen pääsee silloin kun tarjoaa heti töiden jälkeen kevyen välipalan ja varsinainen kattaus muutaman tunnin kuluttua siitä. Siinä pitääkin olla huolellinen ettei oma viretila pääse ikään kuin ylilatautumaan liiallisen maistelun vuoksi.
Floydia tuli aikanaan seurattua paljon. Mainio tyyppi joka ei turhia kursaillut. Välillä veti ohjelman teon aikana melko överit vaikka alkoholin sietokyky täytyi olla huomattavasti korkeampi kuin keskiverto "jampalla" _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
late2 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Elo 2004 Viestejä: 15769
|
Lähetetty: 23.10.2014 19:57 Viestin aihe: |
|
|
Floyd oli kova äijä, kaikenmaailman hömppäkokkiohjelmaa tulee nykyisin, thl on vissin kieltänyt noiden näyttämisen. Meidän emännän mielikyyhkyresepti on madeirassa marinoitu palasteltu täkkä pikaisesti pannulla käytettynä. Ohjeeseen kuuluu floyd-tyyliin kokille pullo aussipunaviiniä jonka jälkeen madeirakin alkaa maistumaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 24.10.2014 08:10 Viestin aihe: |
|
|
Madeiraa ei juo sikakaan vinkumatta ilman kunnon pohjia. Muuten se on älyttömän hyvää tummien soosien tekoon esim. jos käyttää pohjana sauce espagnolea ja valmistaa rouvalle coeur de filet black and white. _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 03.11.2014 10:24 Viestin aihe: |
|
|
Tästä se lähtee
upload images free
Metso on aina kynimisen arvoinen saalis. Tuosta vielä pinta pyyhitään puhtaaksi karvojen polton jälkeen ja ei muuta kuin reilusti voita pataan ja ruskistetaan ympäriinsä.
free screenshot software
Pekonia päälle ja uuniin. Ensimmäinen tunti 150 astetta ja sitten 4 tuntia 100-120 astetta. Pekoni auttaa lintua pysymään mehevänä laiskempaakin paistin valelijaa ajatellen.
screen shot
Liemi keittyy samalla ja sillä voi myös valella lintua.
imageupload
Metsopaisti on valmis. Kokki voi napsia pekonit alkupalaksi.
hosting images
Leikkuuta vaille valmis
image url
Ei oikein kuvasta välity kunnolla se kuinka mehukas lintu oli.
Lisukkeena liemestä keitetty valkoviinikastike, paahdettuja juureksi omalta kasvimaalta, rouskusalaattia ja mukuloille vielä pottuvoi. Lähiruokaa parhaimmillaan.
Kukin taaplaa tyylillään, tämä on minun versio metsosta _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
veeLAN Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Syy 2011 Viestejä: 560
|
Lähetetty: 03.11.2014 10:29 Viestin aihe: |
|
|
Tuo on hyvä keino, tuo pekonilla peittäminen. Pitää hyvin kuoren "kiinni", eikä tartte olla kokin niin tarkkana uunituksen kanssa. _________________ The thing about sport, any sport, is that swearing is very much part of it. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
JSP Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Syy 2009 Viestejä: 8022 Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa
|
Lähetetty: 03.11.2014 11:26 Viestin aihe: |
|
|
Ei oikein viiti kyniä niitä mitä on haulikolla ampunut kun jää sitä verimössöä ja höyheniä lihojen väliin. Jos tietää että ei ole montaa reikää niin sitte. Joskus ollaan loppukauden sorsille tuo tehty ja niihin ei edes pekonia tarvi kun rasvaa on sentin kerros ympärillä. Hyvältä tuo metso näyttää eikä varmaan kuivaa ole. Jos sais reiättömän metson niin voisi tuollain testata. Suolasitko lintua etukäteen? Oon mopnesti suolaliemessä tai ruiskulla suolannut kokonaiset linnut jos on tarkoitus ollu paistopussissa tehdä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 03.11.2014 13:06 Viestin aihe: |
|
|
Itse olen aavistuksen kyllästynyt tuohon pekonin makuun, jos sitä vetää nänänään. Mutta noissa linnun uunituksissa sitä pekonin makua jää kuitenkin vaan ”sopivasti” itse uunitettavaan.
Hyvän näköistä settiä kuvissa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 03.11.2014 14:45 Viestin aihe: |
|
|
JSP kirjoitti: | Ei oikein viiti kyniä niitä mitä on haulikolla ampunut kun jää sitä verimössöä ja höyheniä lihojen väliin. Jos tietää että ei ole montaa reikää niin sitte. Joskus ollaan loppukauden sorsille tuo tehty ja niihin ei edes pekonia tarvi kun rasvaa on sentin kerros ympärillä. Hyvältä tuo metso näyttää eikä varmaan kuivaa ole. Jos sais reiättömän metson niin voisi tuollain testata. Suolasitko lintua etukäteen? Oon mopnesti suolaliemessä tai ruiskulla suolannut kokonaiset linnut jos on tarkoitus ollu paistopussissa tehdä. |
en suolannut, ainoastaan savustukseen menneitä olen suolannut etukäteen. Kevyt pintasuola ja mustapippuria myllystä ennen pekonia. Valkoviinillä kostutetulla pyhkeellä hieroin nahan ennen maustamista niin sai poltetut höyhen jäämät pois. Halkaistu omena sisälle, se jonkun verran kostuttaa sisältä. Kohmeisesta sianläskistä voi höylätä lastuja pekonin sijaan mutta silloin joutunee sitomaan linnun että pysyvät päällä. Pekoni oli ottanut itseensä mukavasti riistan makua, oli hyvvää. Viikon roikutin kylmässä ennenkuin paistoin, ei siis käynyt ollenkaan pakkasessa mikä taas aina parantaa lopputulosta. _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 03.11.2014 20:02 Viestin aihe: |
|
|
Silava ja mausteet nahan alle niin vot. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 27.02.2015 13:38 Viestin aihe: |
|
|
Eilen illalla tuli paikattua aukko sivistyksessä. En nimittäin ole koskaan aikaisemmin tehnyt risottoa italialaisittain oikeasta risotto riisistä.
Otin työn alle kuivatut tatit ja tekaisin kaksi eri versiota jotka molemmat katosivat paremman puoliskon masuun kehujen kera. Rakenne ja suu tuntuma oli hyvä molemmissa kun unohti sen mihin oli aiemmin tottunut tässä niin sanotussa suomalaisessa al dente:ssä
Kuivatussa herkkutatissa on aivan uskomaton aromi risotossa, suosittelen kokeilemaan.
Risotto harjoitukset jatkuu tänään, ostin eilen kokonaisen pakaste ankan jonka sisäelimistä teen muutaman eri risotto version. Itse ankan paahdan uunissa sen 4-5 tuntia, en pysty enää näiden tarhattujen lintujen fileitä roseena syömään.
Mielenkiintoinen ilta tulossa. _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Puukko-Nisse2 Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 04 Lok 2010 Viestejä: 60
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|