Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
pekkis Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 2362 Paikkakunta: Laukaa
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jyräys Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Lok 2006 Viestejä: 3171 Paikkakunta: SS
|
Lähetetty: 17.10.2008 19:12 Viestin aihe: |
|
|
Olen käyttänyt erimerkkien saman tyyppisiä tuotteita marinoidessani eri lihoja.
Toimii hyvin peuralla ja hirvellä, ainakin omaan suuhun sopii. _________________ Save a tree - eat a beaver |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Riistakala Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Jou 2007 Viestejä: 143 Paikkakunta: Päijät-Häme
|
Lähetetty: 30.10.2008 18:21 Viestin aihe: |
|
|
Onkohan saatavilla muualta, kuin tuolta tilaamalla? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 08.12.2008 13:32 Viestin aihe: |
|
|
Ainaskin Tampereen seudulla on kitumarketeissa, tukkimiehellä ja osulan isommissa liikkeissä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rihlamies Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Syy 2009 Viestejä: 264 Paikkakunta: Kuhmo
|
Lähetetty: 18.06.2016 17:54 Viestin aihe: |
|
|
Herätellääs vanhaa aihetta. Onko porukalla kokemuksia ko. aineista ruuanlaitossa, lihan/kalan purkituksessa tai muuten? _________________ Kannattaa pyytää, vaikka ei saiskaan... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MikaS Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 3984
|
Lähetetty: 18.06.2016 18:00 Viestin aihe: |
|
|
Itsellä on liquid smokea yhtenä aineosana hirvi/peura jerkyssä.
Loppupelissä en osaa sanoa vaikutusta kun marinointi liemeen tulee paljon muitakin aineita. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 22.06.2016 10:53 Viestin aihe: |
|
|
Hommasin kanssa uteliasuuttani. Pitänee koittaa marinadissa tai grillauskastikkeessa.
Se tuossa kai on, että jos laittaa liikaa, niin alkaa maistua "keinotekoiselta". No, näkee sitten, miten pelittää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 27.06.2016 16:44 Viestin aihe: |
|
|
Lahtinen kirjoitti: |
Se tuossa kai on, että jos laittaa liikaa, niin alkaa maistua "keinotekoiselta". No, näkee sitten, miten pelittää. |
Liikaa ei tosiaan missään nimessä pidä laittaa... Sopivasti kun käyttää niin antaa se nyt jonkunlaista savunmakua mutta kyllä jäänyt itsellä lähinnä kaappiin. Pullo ostettu useampi vuosi sitten eikä loppua kyllä näy. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17063 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 27.06.2016 18:40 Viestin aihe: |
|
|
Uskoisin tuon toimivan kuten muutamat jalostamot tekee eli "kinkku" "maalataan /kastetaan isona könttinä nestesavuun ja senjälkeen siivutellaan "aidolla leppäsavulla" pakettiin.
Mm. Vataja käyttää kaikissa tuotteissaan tätä metodia ja perusteena mm. Työturvallisuuden kasvu ja savualtistuksen poistuminen.
-ai niin ja lihoja saa mainostaa aidolla leppäsavulla jos liemi on leppäsavua. _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ollari Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Hei 2006 Viestejä: 12377
|
Lähetetty: 01.07.2016 08:08 Viestin aihe: |
|
|
Niin, savuahan se siellä liemessä tosiaan on, ei ole synteettistä. Oikeaa savua kuplitellaan veden läpi, niin ne myrkyt ja aromit tarttuu veteen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|