Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Unforgiven Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tou 2005 Viestejä: 2819
|
Lähetetty: 10.09.2017 09:04 Viestin aihe: Sirkulaattoreista kokemusta? |
|
|
Olen tässä harkinnut sirkulaattorin hankintaa.
Millaista kokemusta laitteista on kenties kertynyt ja löytyisikö suosituksia?
Ajattelin kokeilla ainakin hirven ja karhun sisäfileelle. Näistä jälkimmäinen meni viimeksi hieman kuivakaksi, mutta tapahtuneesta oppineena virhettä ei ole aikomus toistaa... _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17063 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 10.09.2017 10:34 Viestin aihe: |
|
|
Sirkutinta ei ole mutta tein ihan sähkölevyllä ylikypsää savukasleria ja kyllähän tuli ihan mahtavaa.
Suolassa 24h, perus savupöntössä 2x savussa eli 2h. Sitten vakuumiin ja 87c vedessä 4h... Anto jäähtyä, seuraavana aamuna leivälle ja lusikalla sai levitellä....
Niin ja hirvenpaistia testasin myös, olisi kertasavu sille riittänyt mutta hyvää oli myös....
_________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 10.09.2017 11:18 Viestin aihe: |
|
|
Anova on ainakin toiminut kuten pitääkin. Aineksen saa kypsennettyä täsmälleen haluttuun lämpötilaan.
http://www.kettunet.com/peuran-file-sous-vide/
Viimeksi onnistui tämä 68-asteen kananmuna täydellisesti.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kylmä-Mika Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Tou 2010 Viestejä: 1981 Paikkakunta: Metsien ja vesien pitäjä
|
Lähetetty: 10.09.2017 18:59 Viestin aihe: |
|
|
Alkaa ihan lihavalla kuola valumaan... _________________ Kertalaakiyhdistys
Team 45-70 #1181 |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Unforgiven Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tou 2005 Viestejä: 2819
|
Lähetetty: 10.09.2017 20:05 Viestin aihe: |
|
|
Herkullisia esimerkkejä...
Kiitokset näistä. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 11.09.2017 15:30 Viestin aihe: |
|
|
Anova ollut pitkään itselläni hankintalistalla... Jos nyt tänä syksynä saisi aikaiseksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaaleb Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Syy 2006 Viestejä: 3556
|
Lähetetty: 11.12.2017 13:54 Viestin aihe: |
|
|
Laitoin itselle Anova bluetooth+wifi vehkeen tilaukseen. 129€ näytti olevan:
https://eu.anovaculinary.com/
Veljeni oli tuommoisen hankkinut ja maistelin tuolla valmistettua peuranpaistia, aika hyvältä vaikutti! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 12.12.2017 07:59 Viestin aihe: |
|
|
Anova on itelläki. Ostin emännälle lahjaksi ehkä vähän omakin lehmä ojassa. Sousvide kypsennys on kyllä ihan omaa luokkaansa vaikka jotkut sitä hifistelynä ja humpuukina pitääkin. En oo kuitenkaa hylännyt muitakaan kypsennys vaihtoehtoja vaikka sirkulaattori talosta löytyykin, edelleen käytössä on kaasukrilli, sähköuuni, paistinpannu, kattila ja painekattila, sähkösavustin etc. etc. _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Torkku Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 06 Hel 2015 Viestejä: 31
|
Lähetetty: 12.12.2017 18:55 Viestin aihe: |
|
|
Kaaleb kirjoitti: | Laitoin itselle Anova bluetooth+wifi vehkeen tilaukseen. 129€ näytti olevan:
https://eu.anovaculinary.com/
Veljeni oli tuommoisen hankkinut ja maistelin tuolla valmistettua peuranpaistia, aika hyvältä vaikutti! |
Kiitos vinkistä; kyttäillyt ko. laitetta jo hyvän tovin ja nyt lähti alennuksella tilaukseen.
Onko kokemuksia hyvistä pusseista (PA-muovia esim.) jotka kestäisivät pidempi aikaistakin kypsennystä? Taitaa nuo minigrippipussit olla vähän huonoja siihen saumojen puolesta, vai...? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaaleb Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Syy 2006 Viestejä: 3556
|
Lähetetty: 12.12.2017 20:52 Viestin aihe: |
|
|
Ei ole itsellä niistä tietämystä. Itse meinasin vakuumikoneella laitella pussiin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
älg Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Maa 2008 Viestejä: 479 Paikkakunta: ruotsi
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
veskuna Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Maa 2004 Viestejä: 316 Paikkakunta: Pohjois Korea
|
Lähetetty: 19.12.2017 15:18 Viestin aihe: |
|
|
Sainsare tyhjiökypsennyslaitteen laitoin tilaukseen |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 20.12.2017 16:28 Viestin aihe: |
|
|
Jos tuon tötterön kanssa kypsyttää, pitääkö liha olla vaakkumissa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaaleb Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Syy 2006 Viestejä: 3556
|
Lähetetty: 20.12.2017 16:48 Viestin aihe: |
|
|
Joo mielellään, ettei ne mehut siitä lihasta valu siihen vesihauteeseen. Vakuumin asiaa ajaa myös minigrip-pussi, josta pyritään kaikki ilma puristelemaan pihalle.
Oma vehje tuli toissapäivänä. Eilen keittelin munia ja tänään on ollut tuossa ässehtimässä naudan paahtopaistipihvejä testauksessa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 20.12.2017 18:19 Viestin aihe: |
|
|
Nii tuon pussituksen tiesin, mut jos se pelkällä pussituksella onnaa, ni ei tarvii vaakkumia. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|