Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Lyrurus Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 1999 Paikkakunta: Muurame
|
Lähetetty: 17.11.2018 21:11 Viestin aihe: |
|
|
Graavisiikaa ja paistettua siikaa. Iltapalaksi savusiian päitä. - Vissiin jonkinlainen sesonki menossa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
VomiT Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Elo 2018 Viestejä: 354 Paikkakunta: Joensuu
|
Lähetetty: 18.11.2018 11:37 Viestin aihe: |
|
|
Hirviriisipiirakkapelti voitaikinakuoressa. Nams. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 25.11.2018 20:11 Viestin aihe: |
|
|
Äitimuorille 80v juhla-ateria. Alkuruokana paahteinen porkkanakeitto joka jäi kuvaamatta. Tarkoitus oli tehdä maa-artisokkakeittoa, mutta eipä sitä kaupoista löytynyt. Pääruokana hirven sisäfile suos vide, kaskijuurekset, punaviinikastike ja yrttivoi. Lisäksi tarjolla oli omatekemää graavi- ja kylmäsavulohta, yrttivoipatonkia ja karjalanpiirakoita. Jälkkäriksi veljen vaimon tekemä täytekakkukaffet ja konjamiinia.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35432
|
Lähetetty: 25.11.2018 20:44 Viestin aihe: |
|
|
Hienoo, meillä oli traditionaalinen hirvenjauhelihasipulipihvi ja pottumuussi lisukkeineen, juomana rvan tekemä herkullinen sekamehu. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Peura-esari Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Elo 2007 Viestejä: 3209 Paikkakunta: Kaljalla
|
Lähetetty: 27.11.2018 12:20 Viestin aihe: |
|
|
Alkuun ysärietanoita, pääruokana paahdettua hanhenrintaa appelsiini-portviinikastikkeella ja palsternakkapyree. Jälkiruokana karpaloposset. Tälläinen oli isänpäivämenu taannoin. Hyvää oli. _________________ Nenäpunkki- mikä ihana tekosyy... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 27.11.2018 12:33 Viestin aihe: |
|
|
Meinasin hirvijauhelihaa ja kylkisiivuja paistaa, sit ne saa muhia 2-3h vedessä kunnes se melkin haihtuu, sitten siittä tehdään jauhlihapottulaatikko 4dl kermaa. sipulipottu sekoitus sekaan.
Ensin makustelen silakoilla, oli vahingossa jokunen eksyny kauppaan. Ai että. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Takkutikka Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Lok 2017 Viestejä: 1243
|
Lähetetty: 27.11.2018 14:37 Viestin aihe: |
|
|
Vanhan ajan lihapiirakkaa hirven jauhelihalla(mallia pellillinen). Kepittää kyllä kaupan lihapiirakat mennen tullen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pudejovicky Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Elo 2011 Viestejä: 1433 Paikkakunta: Syrjäinen
|
Lähetetty: 03.12.2018 10:06 Viestin aihe: |
|
|
Gulassityyppistä hirvipataa tuli viimeksi eilen syötyä ja viikonlopun hirvijahdeissa oli vasan sydäntä leivän päällä. Olihan muuten hyvät eväät _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17063 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 03.12.2018 10:15 Viestin aihe: |
|
|
Muusi ja peurakäristys...
_________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 03.12.2018 10:20 Viestin aihe: |
|
|
"sousvide" kauriinpaisti leikkeleeksi, oli marinadissa muovipussissa yönyli upoksissa vedessä ja n 80 asteisessa leivinuunissa.
Hirvi muru soossia ja pottuvoita.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
joku vaan Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tou 2016 Viestejä: 443
|
Lähetetty: 03.12.2018 18:21 Viestin aihe: |
|
|
Palapaistin tekasin haudutuspadassa hirvestä,pottumuusin kans pistelin mäkättimmeen,Hyvvää oli! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 10.12.2018 14:47 Viestin aihe: |
|
|
Jatkamma hirven jauhelihan muokkausta. Jauhelihaa tsiippalia, vihannes sekoitus, sampioni, paistamma ne ja laitamma sipuliperuna sotkun kanssa pataan ja kermaa. 80min 200c siittä syökin 2-3 päivää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 15.12.2018 15:34 Viestin aihe: |
|
|
Nyt menee kauris jauhelihaa, höystelen sen sikasiivujen kanssa ja on muhittanut 2 tuntia, oli ihan jees jo ilman lopullista kerma ja peruna seosta.
Taas 2 päivän eväät, nyt muhii uunissa 75min. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16755
|
Lähetetty: 15.12.2018 20:08 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenjauhelihasta risottoa. Sellainen arkinen versio tyyliin Jaakko Kolmonen. Ihan hyvää. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
hOLIC Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Tam 2013 Viestejä: 760 Paikkakunta: Keski-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 16.12.2018 01:35 Viestin aihe: |
|
|
Hirvikäristys ja pottumuusi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|