Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
coorde Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 260 Paikkakunta: pohjos-suomi
|
Lähetetty: 06.02.2007 16:43 Viestin aihe: joko joko joko ootte laittaneet "kuivatlihat" roik |
|
|
pitäs pikkuhiljaa alkaa henkkoht. miettimään sitäkin asiaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ultima Thule Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Huh 2006 Viestejä: 998
|
Lähetetty: 06.02.2007 17:25 Viestin aihe: |
|
|
Ei ole ollut ikinä roikkumassa, vaan kuvassa näkyvässä kopissa varaston katolla. Eipä taida viitsiä tuon tulevan flunssan takia laittaa tänä vuonna lihoja kuivuun.
_________________ Pyydystä&Paista! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Powerhead Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Hel 2006 Viestejä: 820
|
Lähetetty: 06.02.2007 17:52 Viestin aihe: |
|
|
katoma kuukauen päästä aikasintaan _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
coorde Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 260 Paikkakunta: pohjos-suomi
|
Lähetetty: 08.02.2007 10:49 Viestin aihe: |
|
|
joo mullakin flunssaa ollu ja pirun sitkas.. lihat aijon ainakin laittaa kuivamaan. nyt sais pakkanenki vähän niitä panna. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Powerhead Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Hel 2006 Viestejä: 820
|
Lähetetty: 08.02.2007 15:06 Viestin aihe: |
|
|
ei ne lihat pakkasta tarvi vaan kuivia kevät tuulia. Turha nuitten kans on hoppuila _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 08.02.2007 23:48 Viestin aihe: |
|
|
Matin päivään (24.2.) vielä pari viikkoa. "Matilta lihat parvaan", oli vanhan kansan hoku. _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
coorde Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 260 Paikkakunta: pohjos-suomi
|
Lähetetty: 12.02.2007 11:53 Viestin aihe: |
|
|
mitäpä laitatte kuivaan.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
koilliskaira ***
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 1717 Paikkakunta: Ivalo
|
Lähetetty: 12.02.2007 15:05 Viestin aihe: |
|
|
Poron sydämiä jos tuo Anselmi mulle laittais ku ei ite pääse laittamaan.
Niistä tulee parasta. Kunhan sen kuun malttaa niistä poistaa ennen ku laittaa kuivamaan. Naminami _________________ Ne on saamamiehet ja pyytömiehet erikseen... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
coorde Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 260 Paikkakunta: pohjos-suomi
|
Lähetetty: 15.02.2007 11:17 Viestin aihe: |
|
|
joo,, maku asioita,,, minusta se kuu vasta hyvää onkin... laitoin eilen jo kymmenkunta hirven sydäntä rippumaan. lihat tässä ku ehtii. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
mk2 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Syy 2005 Viestejä: 810 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 16.02.2007 09:55 Viestin aihe: |
|
|
Ens viikolla melkein pitää ite laittaa ku kuivauspaikka vähän kauempana ja ens viikolla kerkiäis käydä laittaan.
Suolaus vain vielä hakusessa. jos olis 5kg (voi olla useampi 5kg satsi. pitää kattoa) naudan sydämiä niin paljonko suolaa ja aikaa tuohon tarvis? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
korvenkoluaja Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 206 Paikkakunta: Hausjärvi
|
Lähetetty: 16.02.2007 11:25 Viestin aihe: |
|
|
Tämmöinen topic pitäisi lailla kieltää.
Minulta herahtaa aina vesi kielelle kun mainitaan poron kuivaliha.
Sitä nauttisi vaikka kuinka paljon ja kun vielä pystykorvakin on samaa mieltä niin eipä vanhene poro kauaan meidän mukana.
Etelän variksia kun olen niin ensimmäinen kosketus tuotteeseen on 1.6. pohjoisessa (harjuksen pyynnin aloituksessa). Ruokavalio on lyhyen kaavan mukaan. Kuivalihaa, savuharjusta ja liemet mielen mukaan. Vatsa ei täyty mutta mieli hyrrää.
Tuossa laittoi viime vuonna joku pohjoisen ketale kuvia kuivalihasta härnäyksen vuoksi ja vieläkin etsiskelen miestä nettiavaruudesta ihan vain antaakseni kirjallisen huomautuksen. _________________ korvenkoluaja ja ylpeä siitä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
esteri Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 3918
|
Lähetetty: 16.02.2007 16:19 Viestin aihe: |
|
|
Et tätä tarkota ?
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
korvenkoluaja Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 206 Paikkakunta: Hausjärvi
|
Lähetetty: 16.02.2007 17:55 Viestin aihe: |
|
|
Siinäpä se. Vielä kun kääntäisit hieman veistäsi lihan seassa.
Olisi meinaan ainoa haava kun herauttaa veden kielelle.
Kevättä ja kaunista sellaista. _________________ korvenkoluaja ja ylpeä siitä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 17.02.2007 12:16 Viestin aihe: |
|
|
Onnistuuko kuivalihan teko täällä etelässä ja olisiko kauriin ulkofile sopiva harjoituskappale? Mahdollisia ohjeita? _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Loikka ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 948 Paikkakunta: Kotimaa
|
Lähetetty: 17.02.2007 23:51 Viestin aihe: |
|
|
Empähän lähtisi ulkofilettä pilaamaan...
Ota mielummin vaikka koepalaksi sydäntä tai muuta vastaavaa ei niin "arvokasta" palaa... Kylkeäkin nuo tuolla pohjoisessa kuivaavat, mutta menee silloin ilmeisesti keittoihin yms. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|