OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

joko joko joko ootte laittaneet "kuivatlihat" roik
Siirry sivulle 1, 2, 3 ... 53, 54, 55  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
coorde
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 260
Paikkakunta: pohjos-suomi

LähetäLähetetty: 06.02.2007 16:43    Viestin aihe: joko joko joko ootte laittaneet "kuivatlihat" roik Vastaa lainaamalla viestiä

pitäs pikkuhiljaa alkaa henkkoht. miettimään sitäkin asiaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ultima Thule
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Huh 2006
Viestejä: 998

LähetäLähetetty: 06.02.2007 17:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei ole ollut ikinä roikkumassa, vaan kuvassa näkyvässä kopissa varaston katolla. Eipä taida viitsiä tuon tulevan flunssan takia laittaa tänä vuonna lihoja kuivuun.

_________________
Pyydystä&Paista!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Powerhead
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Hel 2006
Viestejä: 820

LähetäLähetetty: 06.02.2007 17:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

katoma kuukauen päästä aikasintaan
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
coorde
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 260
Paikkakunta: pohjos-suomi

LähetäLähetetty: 08.02.2007 10:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

joo mullakin flunssaa ollu ja pirun sitkas.. lihat aijon ainakin laittaa kuivamaan. nyt sais pakkanenki vähän niitä panna.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Powerhead
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Hel 2006
Viestejä: 820

LähetäLähetetty: 08.02.2007 15:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ei ne lihat pakkasta tarvi vaan kuivia kevät tuulia. Turha nuitten kans on hoppuila
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Koukkupolovi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 6824
Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa

LähetäLähetetty: 08.02.2007 23:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Matin päivään (24.2.) vielä pari viikkoa. "Matilta lihat parvaan", oli vanhan kansan hoku.
_________________
Hoc iam omni varietate caret.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
coorde
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 260
Paikkakunta: pohjos-suomi

LähetäLähetetty: 12.02.2007 11:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

mitäpä laitatte kuivaan..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
koilliskaira
***


Liittynyt: 17 Maa 2004
Viestejä: 1717
Paikkakunta: Ivalo

LähetäLähetetty: 12.02.2007 15:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Poron sydämiä jos tuo Anselmi mulle laittais ku ei ite pääse laittamaan.
Niistä tulee parasta. Kunhan sen kuun malttaa niistä poistaa ennen ku laittaa kuivamaan. Naminami
_________________
Ne on saamamiehet ja pyytömiehet erikseen...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
coorde
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 260
Paikkakunta: pohjos-suomi

LähetäLähetetty: 15.02.2007 11:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

joo,, maku asioita,,, minusta se kuu vasta hyvää onkin... laitoin eilen jo kymmenkunta hirven sydäntä rippumaan. lihat tässä ku ehtii.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mk2
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Syy 2005
Viestejä: 810
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 16.02.2007 09:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ens viikolla melkein pitää ite laittaa ku kuivauspaikka vähän kauempana ja ens viikolla kerkiäis käydä laittaan.

Suolaus vain vielä hakusessa. jos olis 5kg (voi olla useampi 5kg satsi. pitää kattoa) naudan sydämiä niin paljonko suolaa ja aikaa tuohon tarvis?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
korvenkoluaja
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 206
Paikkakunta: Hausjärvi

LähetäLähetetty: 16.02.2007 11:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tämmöinen topic pitäisi lailla kieltää.
Minulta herahtaa aina vesi kielelle kun mainitaan poron kuivaliha.
Sitä nauttisi vaikka kuinka paljon ja kun vielä pystykorvakin on samaa mieltä niin eipä vanhene poro kauaan meidän mukana.
Etelän variksia kun olen niin ensimmäinen kosketus tuotteeseen on 1.6. pohjoisessa (harjuksen pyynnin aloituksessa). Ruokavalio on lyhyen kaavan mukaan. Kuivalihaa, savuharjusta ja liemet mielen mukaan. Vatsa ei täyty mutta mieli hyrrää.
Tuossa laittoi viime vuonna joku pohjoisen ketale kuvia kuivalihasta härnäyksen vuoksi ja vieläkin etsiskelen miestä nettiavaruudesta ihan vain antaakseni kirjallisen huomautuksen.
_________________
korvenkoluaja ja ylpeä siitä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
esteri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 3918

LähetäLähetetty: 16.02.2007 16:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Et tätä tarkota ?

Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
korvenkoluaja
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 206
Paikkakunta: Hausjärvi

LähetäLähetetty: 16.02.2007 17:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Siinäpä se. Vielä kun kääntäisit hieman veistäsi lihan seassa.
Olisi meinaan ainoa haava kun herauttaa veden kielelle.
Kevättä ja kaunista sellaista.
_________________
korvenkoluaja ja ylpeä siitä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 17.02.2007 12:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onnistuuko kuivalihan teko täällä etelässä ja olisiko kauriin ulkofile sopiva harjoituskappale? Mahdollisia ohjeita?
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Loikka
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 948
Paikkakunta: Kotimaa

LähetäLähetetty: 17.02.2007 23:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Empähän lähtisi ulkofilettä pilaamaan...

Ota mielummin vaikka koepalaksi sydäntä tai muuta vastaavaa ei niin "arvokasta" palaa... Kylkeäkin nuo tuolla pohjoisessa kuivaavat, mutta menee silloin ilmeisesti keittoihin yms.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle 1, 2, 3 ... 53, 54, 55  Seuraava
Sivu 1 Yht. 55

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com