OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mikä vaivaa poliisia?
Siirry sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
MS
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Lok 2004
Viestejä: 903

LähetäLähetetty: 12.06.2008 22:30    Viestin aihe: Mikä vaivaa poliisia? Vastaa lainaamalla viestiä

Kun ei ole oikeita terroristeja niin niitä on tehtävä väkisin ja valetelemalla. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1543683
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sasu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Lok 2006
Viestejä: 3487

LähetäLähetetty: 12.06.2008 22:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ehkä tämä oli järjestetty julkisuustempaus. Jos saadaan julkisuudessa aikaan vaikutelma, että poliisiin ei aselupa-asioissa voi enää luottaa, voidaan perustellusti tehdä aseista lupavapaita. Näin saadaan ajettua isänmaan asiaa ilman että vasemmisto pääsee estämään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
admin
Site Admin


Liittynyt: 04 Maa 2004
Viestejä: 1373

LähetäLähetetty: 12.06.2008 22:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Reserviläisjärjestö syyttää poliisia Vantaan asetakavarikosta
"Asekeräilijän luvat olivat kunnossa"
12.06.2008 18:27


Helsingin reserviupseeripiirissä syytetään Vantaan poliisia töppäyksistä toukokuun lopulla tehdyssä asekeräilijän asunnon tyhjennyksessä.

Poliisi tyhjensi 27. toukokuuta Simonkylässä kerrostalon kuudennen kerroksen asunnon aseista, ammuksista ja räjähteistä. Samalla evakuoitiin rappukäytävän asukkaat ja läheinen päiväkoti tyhjennettiin.

Kolmeksi vuorokaudeksi poliisivankilaan kiinniotettu 37-vuotias mies on aktiivireserviläinen.Helsingin reserviupseeripiirin toiminnanjohtaja Arto Pulkki sanoo hänen olevan hyvin vaikea ymmärtää ja hyväksyä poliisin toimia.

- Luvanvaraiset ampuma-aseet olivat kaapeissa, niihin oli kaikkiin hallussapitoluvat ja säilytystilat oli hyväksytty Vantaan poliisin toimesta. Jokaiseen aseeseen ovat luvat ja asuntoon tulleella poliisipartiolla olisi ollut mahdollisuus tarkistaa tämä välittömästi, Arto Pulkki sanoo.

- Henkilö on lääninhallituksen hyväksymä ampuma-aselain mukainen asekeräilijä. Vantaan poliisi on hyväksynyt 2000 hänen asuntonsa säilytystilaksi. Toisin kuin on väitetty, poliisi on myös kerran uusintatarkastanut asunnon säilytystilat.

Arto Pulkki on reserviläisen esimies, joka tuntee hänen keräilyharrastuksensa hyvin. Pulkin mukaan henkilön kohtelu on herättänyt järjestössä suurta hämmennystä.

Pulkki toteaa Helsingin Reservin Sanomat -lehdessä, ettei hän ymmärrä, mitä asiaa poliisi ei voimatoimiin ryhtymisen sijasta voinut selvittää neuvoin ja kehotuksin.

- Kyseinen henkilö asioi aselupa-asioissa Vantaan poliisin kanssa useita kertoja vuodessa. Hän tapasi Vantaan apulaispoliisipäällikön viimeksi 5.5.2008, Pulkki kertoo.

Reserviläisiä ovat kismittäneet poliisin vihjaamat yksityiselämän tiedot ja väitteet mm. aseiden lojumisesta yltympäriinsä. Pulkin mukaan asekeräilijä oli valmistautumassa seuraavana päivänä pidettävään näyttelyyn, jonka häneltä olivat tilanneet Helsingin Reserviupseeripiiri ja Helsingin Seudun Reserviläispiiri.

- Monet näistä asioista ovat ampuma-aselain mukaan salassa pidettäviä, Pulkki ihmettelee.

- Kyseiselle reserviläiselle on aiheutettu huomattavaa vahinkoa ja kärsimystä, hän jatkaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Bushmaster
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 2591

LähetäLähetetty: 12.06.2008 23:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos on vähänkään havaittavissa että homma alkaa upota maan alle, se pitää heti nostaa takaisin esille ja pitää esillä niin kauan kunnes juttu on saatu selvitettyä läpikotaisin ja syylliset ovat penkillä. Jos homma unohdetaan, kohta niitä tulee lisää. Lopulta ajautudutaan tilanteeseen, jolloin kannattaa ennemmin elää roistona kuin pyhimyksenä roistojen johtamassa valtiossa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras 1*
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Jou 2004
Viestejä: 3275

LähetäLähetetty: 13.06.2008 01:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vahvasti näyttää siltä että viranomaistaholta pyritään tekemään aseharrastuksesta ei toivottavaa toimintaa.

Suomessa käsittääkseni lainsäädäntövalta kuuluu eduskunnalle, mutta aselain kohdalla nimettömät virkamiehet ovat ilmeisesti omasta aloitteestaan kiristämässä lakia mieleisekseen.

Jatkossa virkamies määrää lähes merkkiä ja mallia myöten millaisella aseella saa harrastaa sitä, mitä sitten enää yleensä saa harrastaa.

Samoin laajenevalla määräaikaisluvituksella pyritään määräämään kuinka ahkerasti pitää harrastaa. Jos vaikka työttömyyden aiheuttama rahapula tai jokin sairaus estää tarpeeksi pitkään harrastamisen, lupia ei saa uusittua. Myös aseitten jälleenmyyntiarvo alenee määräaikaisuudella, pakkomyyntiuhan alaiseen omaisuuteen ei paljon kannata sijoittaa.

Toisaalta harrastuksen aktiivisuuden osoittamiseen vaadittava käyttö lyhentää tehokkaasti aseitten elinikää. Tällä päästään myös viranomaisten karsastamista perintöaseista, kun aseet kuluvat useimmiten loppuun ennen perinnöksi joutumistaan.

Perintöaseista puheenollen, jostain syystä lainsäädännössä on lähtökohdaksi on otettu se, että aseet on myytävä pois. Vaikka jollain perillisistä olisi niihin rinnakkaisluvatkin, niin aseisiin on anottava uudet luvat tämänhetkisen lainsäädännön pohjalta, mikä tekee mm. vanhan aselain aikaan keräilyperusteella hankittujen aseitten luvansaannin vaikeaksi tai estää sen kokonaan, sama koskee nyttemmin "muu"-aseiksi muuttuneita aseita.

Lisäksi Vantaan-operaation tapainen toiminta mustamaalaa aseharrastajat suuren, ja asioista tietämättömän yleisön silmissä ja saa monen harkitsemaan kannattaako tuollaista harrastusta aloittaa, tai olisiko parempi laittaa aseet myyntiin, ennenkuin itse pääsee seuraavan operaation kohteeksi...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mikko1
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 26 Hei 2004
Viestejä: 67

LähetäLähetetty: 13.06.2008 13:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Herää kysymyksiä:

Eikös lehtitietojen mukaan asuntoon menty "parvekkeella savuavan tuhkakupin takia".......?

Viranomaispuolelta jukisuuteen annettiin heti tieto "armeijalta varastetuista ammuksista" ja "laittomista räjähteistä" - niitä ei sitten ilmeisesti ollutkaan, ei armeijalta varastettuja eikä räjähteitä....

Ilmeisesti kukaan ei halunnut (tai vaivautunut) kysyä asianomaiselta henkilöltä miksi, mitä ja missä, vaan heti mies kiinni ja massiivinen operaatio näyttävästi käyntiin. Ja maksimaalinen julkisuus.

Eikös periaate kuitenkin oikeusvaltiossa ole "ensin tutkitahan ja sitten vasta hutkitahan"?

Onneksi en ostanut itse asemessuilta niitä kranaatin kuoria paperipainoiksi....
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mozambique
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Huh 2004
Viestejä: 411
Paikkakunta: Kalifornische Demokratische Republik

LähetäLähetetty: 13.06.2008 21:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tässä on Reserviupseeripiirin pj:n ja poliisin sanominen niin selkeässä ristiriidassa että jompikumpi puhuu läpiä päähänsä. Tähänastisten näyttöjen perusteella pidän poliisia todennäköisempänä ehdokkaana.

Poliisi sanoo että ruutia nyt ainakin on säilytetty lainvastaisesti ja rikoksen tunnusmerkistö täyttyy, ja Pulkki sanoo että ruutia ja kaikkea oli asetuksen mukaisia enimmäismääriä vähemmän ja että ylipäänsä kaikkea säilytettiin asiallisesti.

Odotan innolla, miten tämä päättyy.
_________________
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13177

LähetäLähetetty: 14.06.2008 11:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos poliisi haluaa että siihen suhtadutaan nihkeästi mm. Vantaan reserviläisten piirissä niin tällaisilla tempuilla se onnistuu aika näppärästi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Sivullinen
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 11 Hei 2006
Viestejä: 69

LähetäLähetetty: 15.06.2008 00:45    Viestin aihe: Vain Vantaan poliisia on syytä epäillä rikoksista Vastaa lainaamalla viestiä

Vantaan tapaus on äärimmäisen vakava. Helsingin poliisilaitoksen lupayksikön eräitä (vaan ei suinkaan kaikkia !) virkamiehiä on ollut viime vuosina syytä epäillä mm. vääristä ilmiannoista, perättömistä lausunnoista esitutkinnassa, todistajan asemassa ja asiakirjan väärentämisestä. Kahdesta virkamiehestä on tehty rikosilmoitus, ja se on tutkinnassa.


Vantaan poliisia, sekä asuntoon ensin ryysinyttä partiota että sittemmin tutkinnanjohtaja Risto Purastietä on syytä epäillä ainakin seuraavista rikoksista.

1) Väärä ilmianto, RL 15:6, maksimituomio 3 v vankeutta. Poliisi väitti keräilijällä olleen luvattomia aseita, osan aseista kätketyn muualle, luvattomia räjähteitä, kranaatteja, varastettuja patruunoita ym. Poliisi on rikosilmoituksessaan täysin tahallaan valehdellut joka kohdassaaan.

2) Törkeä kunnianlouukkaus, RL 24:10, maksituomio 2 v vankeutta. Tutkinnanjohtaja Risto Purastie on levittänyt laajaan julkisuuteen em. perättömät väitteet, vaikka ne pääosin ollut todettavissa perättömiksi jo heti kättelyssä (mm. aseiden luvallisuus) ja tietäen, että miehellä on sisimänisteriön luvat keräilyyn, ja että Vantaan poliisi on tarkastanut tilat ja hyväksynyt ne aseiden säilytykseen. Purastie on myös kuvannut miestä siivottomaksi, pesemättömäksi kundiksi ym. täysin ruokotonta.

3) Törkeä virka-aseman väärinkäyttö, RL 40:8, minimi 4 kk vankeutta, maksimi 4 v vankeutta ja kaikissa tapauksissa viraltapano.
Tutkinnanjohtaja Purastie on rikkonut virkatoimensa sääntöjä (edellä mainittujen lisäksi mm. ETL 6 ja 7 §) aiheuttaakseen mahdollisimman suurta vahinkoa keräilijälle, ilman mitään oikeutusta.

4) Virkavelvollisuuksien rikkominen, RL 40:9, sakko tai 1 v vankeutta tai virkas-aseman väärinkäyttö, RL 40:7, sakko ja max 2 v vankeutta.
Asuntoon tunkeutunut poliisipartio rikkoi kaikki ohjeensa ja aloitti kaaoksen, lähtien jo siitä että se esti keräilijää esittämästä aseiden luvat.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sasu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Lok 2006
Viestejä: 3487

LähetäLähetetty: 15.06.2008 09:46    Viestin aihe: Re: Vain Vantaan poliisia on syytä epäillä rikoksista Vastaa lainaamalla viestiä

Sivullinen kirjoitti:
mahdollisimman suurta vahinkoa keräilijälle

Tässä on aiheutettu vahinkoa jokaiselle aseharrastajalle. Tällä mediatempauksella on vaikutuksensa yleisön asenteisiin, mahdollisesti lupakäytäntöihin ja jopa lainsäädääntöön.

Saisivatko ampujien, keräilijöiden ja metsästäjien järjestöt nostettua tämän tapauksen käsittelyn oikein kunnolla mediaan? Että kaikille tulisi selväksi asioiden oikea tila. Nyt jos koska olisi paikka yhteistyölle ja yhtenäiselle rintamalle, sekä näyttävälle esiintulolle kuten Helsingin Reservin Sanomat jo teki.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jorge
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Maa 2004
Viestejä: 1628
Paikkakunta: Rehuvaara

LähetäLähetetty: 15.06.2008 10:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tässä on ilmeisesti alkamassa pitkällinen oikeustaistelu. Poliisi tullee tekemään asiassa ns. tutkimusta niin pitkään kuin suinkin on lakien mukaan mahdollista. Ne mitättömät seikat, siis poliisin itsensä esille tuomat "laittomuudet", joihin poliisi julkisuudessa olleiden tietojen mukaan takertuu, ovat täysin perusteettomia. Ampuma-aseita, patruunoita, dekoja sekä puolustusvoimien varusteita ja niiden saatavuutta tuntevien mielestä perustelut ovat jopa täysin naurettavia.

Asiaa tutkiva poliisi on julkisesti todennut että "kaikilla asekeräilijöillä on hallussaan jotain laitonta". Nyt ilmeisesti tähän koetetaan löytää näyttöä kaikin mahdollisin ja jopa mahdottomin keinoin.

Jo tähän mennessä julkisuudessa olleen tiedon mukaan on ilmeistä että poliisi itse on syyllistynyt huolimattomuuteen, rikkeisiin ja jopa laittomuuksiin asiaa hoitaessaan. Mielenkiinnolla odotellaan mitä kaikkea vielä paljastuukaan.

Asekeräilijän kohdalla ennuste on erittäin huono. Tätä juttua tullaan viranomaisten ja valtionhallinnon taholta pyörittämään vuosikausia erilaisissa oikeudellisissa ja hallinnollisissa "rattaissa". Virkamiehet tulevat käyttämään rajattomasti poliisin ja oikeuslaitoksen resursseja todistellakseen omien toimiensa oikeutusta. Mikäpä siinä poliisin kannalta, onhan se mukavaa ja palkallista hallintotyötä.

Samanlaista typeryyttä on tapahtunut viime vuosien aikana aiemminkin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Sivullinen
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 11 Hei 2006
Viestejä: 69

LähetäLähetetty: 15.06.2008 11:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jorge kirjoitti:
Tässä on ilmeisesti alkamassa pitkällinen oikeustaistelu. Poliisi tullee tekemään asiassa ns. tutkimusta niin pitkään kuin suinkin on lakien mukaan mahdollista.
(...)
Asekeräilijän kohdalla ennuste on erittäin huono. Tätä juttua tullaan viranomaisten ja valtionhallinnon taholta pyörittämään vuosikausia erilaisissa oikeudellisissa ja hallinnollisissa "rattaissa". Virkamiehet tulevat käyttämään rajattomasti poliisin ja oikeuslaitoksen resursseja todistellakseen omien toimiensa oikeutusta. Mikäpä siinä poliisin kannalta, onhan se mukavaa ja palkallista hallintotyötä.



Mikäpäs se on poliisin ja syyttäjän ketkuillessa ja retkuillessa, kun veronmaksajat pulittavat heille palkan joka minuutista ja joka rötöksestä.

Heidän uhrinsa joutuu puolustautumaan omin varoin. Vain siinä tapauksessa, että nostetaan syyte ja se kaatuu, valtio tuomitaan maksamaan oikeudenkäyntikulut. Se on kuitenkin vain pieni osa kuluja.

Keräilijä joutuu todennäköisesti tappelemaan vuosia hallinto-oikeuksissa saadakseen aseensa takaisin, ja niitä kuluja ei korvata.
Harrastukseen tullutta katkosta, maineen mustaamista ja kaikkea muuta mielipahaa ei korvata sentilläkään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Unforgiven
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tou 2005
Viestejä: 2819

LähetäLähetetty: 20.06.2008 11:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sopinee tämän otsikon alle. Tällaisia uutisia ei mielellään lue, olipa niissä perää eli ei.

Jos epäilty tuomitaan raiskauksesta, niin on mielenkiintoista katoaa miten tuomio asettuu suhteessa seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittuihin urheiluvalmentajiin tai muihin, joilla voi katsoa olevan sellaisen aseman, joka synnyttää luottamussuhteen.

Ikävää, että poliisi on ollut viime aikoina useaan otteeseen negatiivisissa otsikoissa.

Lainaus:
Poliisia epäillään raiskauksesta
19.6.2008 21:00
Asta Tenhunen

Savon Sanomien tietojen mukaan Sisä-Savon poliisin kokenutta poliisimiestä epäillään nuoren tytön raiskauksesta. Reilusti keski-ikäinen ylikonstaapeli on pidätetty virastaan tapauksen selvittelyn ajaksi.

Sekä poliisitutkinta että sitä seurannut syyteharkinta asiassa on jo tehty. Poliisitutkinnassa miehen tekoja tutkittiin rikosnimikkeillä raiskaus ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Tutkintamateriaali meni syyteharkintaan yhteen Itä-Suomen syyttäjänviraston aluetoimistoista. Syyttäjä on vastikään päättänyt nostaa syytteet miestä vastaan, joten tapaus tulee aikanaan käsittelyyn Kuopion käräjäoikeuteen.

Koska asian käsittely on kesken, syyttäjä ei kommentoi epäillyn teon ajankohtaa ja tapahtumien luonnetta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
E_h_e
***


Liittynyt: 12 Jou 2004
Viestejä: 2169
Paikkakunta: Maarianhaminasta itään

LähetäLähetetty: 24.06.2008 23:15    Viestin aihe: Poliisin tiedotus ylikonstaapelin raiskausepäilyistä takkuaa Vastaa lainaamalla viestiä

24.6.2008 22:39 Jukka Harju Helsingin Sanomat:

Poliisin tiedotus ylikonstaapelin raiskausepäilyistä takkuaa

Johtuukohan se laista:

Esitutkintalaki (30.4.1987/449)

Esitutkintaviranomaiset

14 §
...
Poliisimiehen tekemäksi epäillyn rikoksen esitutkintaa johtaa kuitenkin aina virallinen syyttäjä lukuun ottamatta rikesakkoasiana ja rangaistusmääräysmenettelyssä käsiteltäviä asioita.
...

Erinäisiä säännöksiä

49 §

Esitutkinnasta on tiedotettava siten, ettei ketään aiheettomasti saateta epäluulon alaiseksi ja ettei kenellekään tarpeettomasti aiheuteta vahinkoa ja haittaa.

Esitutkintaa koskevien tietojen antamisesta julkisuuteen säädetään asetuksella.
...

Asetus esitutkinnasta ja pakkokeinoista (17.6.1988/575)

Esitutkintaa koskevien tietojen antaminen julkisuuteen

9 § Oikeus antaa esitutkintaa koskevia tietoja julkisuuteen

Oikeus antaa tietoja esitutkinnasta julkisuuteen on tutkinnanjohtajalla ja hänen esimiehellään sekä esimiehen määräämällä muulla virkamiehellä.

Lisätietoja: Finlex


Valtakunnansyyttäjänvirasto (VKSV):

http://www.vksv.oikeus.fi/Etusivu/VKSnmaarayksetjaohjeet/Poliisirikostenesitutkintajapakkokeinot

Poliisirikosten esitutkinta ja pakkokeinot:
VKS:2005:1 Poliisimiehen tekemäksi epäillyn rikoksen esitutkinta
VKS:2003:2 Pakkokeino-ohje
VKS:2002:4 Ohje syyttäjän varallaolosta poliisirikosten tutkinnanjohtajana sekä pakkokeino- ja haastamisasioissa
_________________
Errare humanum est
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Fields
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Lok 2004
Viestejä: 5009

LähetäLähetetty: 25.06.2008 00:20    Viestin aihe: Re: Poliisin tiedotus ylikonstaapelin raiskausepäilyistä tak Vastaa lainaamalla viestiä

E_h_e kirjoitti:
24.6.2008 22:39 Jukka Harju Helsingin Sanomat:

Poliisin tiedotus ylikonstaapelin raiskausepäilyistä takkuaa

Johtuukohan se laista:Esitutkintalaki (30.4.1987/449)

Erinäisiä säännöksiä

49 §

Esitutkinnasta on tiedotettava siten, ettei ketään aiheettomasti saateta epäluulon alaiseksi ja ettei kenellekään tarpeettomasti aiheuteta vahinkoa ja haittaa.


Esimerkiksi kertomalla, että jollakin on asunnossaan 150 asetta, räjähteitä ja tätä epäillään lisäksi muistakin asekätköistä ja lisäksi on yleensäkin epäsiisti.......


Lainaus:
Esitutkintaa koskevien tietojen antamisesta julkisuuteen säädetään asetuksella.
...

Asetus esitutkinnasta ja pakkokeinoista (17.6.1988/575)

Esitutkintaa koskevien tietojen antaminen julkisuuteen

9 § Oikeus antaa esitutkintaa koskevia tietoja julkisuuteen

Oikeus antaa tietoja esitutkinnasta julkisuuteen on tutkinnanjohtajalla ja hänen esimiehellään sekä esimiehen määräämällä muulla virkamiehellä.


Jos kerran poliisia epäillään raiskauksesta olisi varmaankin ensiarvoisen tärkeää tiedottaa asiasta pian. Ottaen yleinen tiedotuslinja huomioon, tiedottamisen tulisi:
1. Lähteä heti leimaavasta syyllisyysolettamasta
2. Henkilön asuinpaikka tulisi ilmoittaa.
3. Lisäksi olisi syytä kertoa, että uhreja löytyy "varmaankin" lisää....

Näin ainakin luulisi toimittavan Vantaalla Twisted Evil
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava
Sivu 1 Yht. 4

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com