Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Retonkimies Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 1407 Paikkakunta: Riekkomailla
|
Lähetetty: 20.04.2005 11:17 Viestin aihe: |
|
|
Eli ideasi on saada majavan rasvaa vähemmäksi. Rasva ilmeisesti maistuu hieman traanille tai jotain sinnepäin, vai kuinka? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
J.A.H Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 139 Paikkakunta: Tuusula
|
Lähetetty: 20.04.2005 11:32 Viestin aihe: |
|
|
Makuasia on tuo majavanrasvan maku mutta voimakas puinen maku siinä on.Pilaa lihan maun. Yksi alkutaipaleen satsi meni konkreettisesti ketuille kun en raaskinut poistaa valmisteluvaiheessa rasvaa paisteista. Toinen liha joka vaatii hyvät valmistelut on valkohäntäpeura siinä olevan tympeänmakuisen rasvan vuoksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|