Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 30.06.2015 10:58 Viestin aihe: |
|
|
Rihlamies kirjoitti: |
Jussio: Minkälaista maustetta olet pitkäkorvalle ja mehtälinnulle laittanu purkkiin? |
Lintu on ollut perinteistä suola+pippuri. Jäniksen kanssa on irroiteltu: perussetin lisäksi on tehty "stifadoa", so. lihan lisäksi tomaattia, sipulia, valkosipulia, provence yrttiseosta. Lihaa on ollut noin 2/3. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rihlamies Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Syy 2009 Viestejä: 264 Paikkakunta: Kuhmo
|
Lähetetty: 30.06.2015 17:55 Viestin aihe: |
|
|
Oletko heitellyt mausteita ihan näppituntumalla, vai onko antaa jotain vinkkiä mausteiden määristä?
Ensimmäistä kertaa purkittamassa lihaa, niin ei tarttis kantapään kautta kaikkea opetella _________________ Kannattaa pyytää, vaikka ei saiskaan... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 01.07.2015 08:38 Viestin aihe: |
|
|
suolaa on laitettu sellainen 10-15 g/1 kg, pippuria rouheena noin 2 rkl.
Lihapadassa on ainessuhteet olleet suoraan "keittokirjasta" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rihlamies Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Syy 2009 Viestejä: 264 Paikkakunta: Kuhmo
|
Lähetetty: 14.08.2015 19:52 Viestin aihe: |
|
|
Rihlamies kirjoitti: | Onko kenelläkään kokemusta, miten kerma käyttäytyy purkitusprosessissa, kun lämmöt kuitenkin painekattilassa alun toistasataa astetta?
|
Itse itselleni vastaten: ihan samalla tavalla kuin uunissa padassa hauduttaessakin, eli tulee herkullinen kermasoosi lihan kaveriksi, namiii _________________ Kannattaa pyytää, vaikka ei saiskaan... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rihlamies Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Syy 2009 Viestejä: 264 Paikkakunta: Kuhmo
|
Lähetetty: 11.10.2015 15:11 Viestin aihe: |
|
|
Arvovaltaisen raadin tiukkojen makutestien tulos edellisen purkituserän tuotteista ei liene epäselvä, kun katsoo listaa purkkiin tällä kertaa laitetuista mausteista
K1 1 tl merisuolaa, kastikkeena 50/50 paseerattu tomaatti/rypsiöljy savustamaton kala
K2 1 tl merisuolaa, kastikkeena 50/50 paseerattu tomaatti/rypsiöljy savustettu kala
K3 1 tl merisuolaa, 1 rkl paahdettua sipulia, kastikkeena 50/50 paseerattu tomaatti/rypsiöljy savustettu kala
K4 1 tl merisuolaa, 1 rkl paahdettua sipulia, kastikkeena 50/50 paseerattu tomaatti/rypsiöljy savustamaton kala
K5 1 tl merisuolaa, 1 tl kalamaustetta, kastikkeena 50/50 paseerattu tomaatti/rypsiöljy savustamaton kala
K6 1 tl merisuolaa, palvipekonia, rypsiöljyä savustamaton kala
67 purkkia tuli muikkua paketoitua viikonlopun aikana.
Ja se 2 kk:n makujen tasaantuminen pitää kyllä tasan paikkansa, kiitokset niille jotka sen kertoivat, muuten olisin syönyt tavaran "raakana". Ei ikinä uskoisi, kuinka paljon mausteet ja suola tasoittuvat sinä aikana. _________________ Kannattaa pyytää, vaikka ei saiskaan... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|