Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Voitt0 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Kes 2013 Viestejä: 1208 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 05.10.2016 20:36 Viestin aihe: |
|
|
Ark kirjoitti: | Tämäkin selkeytynyt ajan kuluessa. Tuli kuluneena vuonna opeteltua elukan paloittelu ja siinä sivussa selvisi että kupeeksi luultu pala olikin rintaa
Kupeet ovat aiemmin pistäneet myllyyn.
No, nyt saa sitä mitä sattuu elukasta irti leikkaamaan ja pitänee kokeilla oikealla lihalla uudestaan |
Esim Saksassa on yks arvostetuimmista perinteisistä ravintola-annoksista keitetty "härän"rinta piparjuurivoilla höystettynä, vaatii piiiitkän keittoajan. Kannattaa kokeilla hirvestäkin.
Kuten myös kinttulihoja ei kannata lihajauhoksi vääntää, tai jos ei esim ossopukosta tykkää niin mikäs siinä sitten, myllyyn vaan |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ark Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Elo 2010 Viestejä: 206
|
Lähetetty: 05.10.2016 22:50 Viestin aihe: |
|
|
Se on tiedossa että rinta vaatii aikaa
Ossobucco ainekset otin kerran talteen yhdestä kopukasta mutta koirille taisivat mennä :/ |
|
Takaisin alkuun |
|
|
älg Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Maa 2008 Viestejä: 479 Paikkakunta: ruotsi
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|