Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
MtJ Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tou 2004 Viestejä: 10001
|
Lähetetty: 11.09.2012 22:51 Viestin aihe: |
|
|
Pistetään nyt tähän oma, kun kerran 3 roikkuu tuolla kellarissa.
Eli.
Tehdään 10% suolaliuos (1dl suolaa, 1l vettä tyylillä). Tähän upotetaan teerit yön ylitse (suosittelen 2 vrk). Sitten ennen kypsentämistä maustetaan, mutta hyvinkin kevyesti. Eli pintaan vain vähän pippuria, ei muuta.
Sitten uuniin. 200 astetta 30 minuutin ajan. Loppuaika, 1 tunti per kilo on normaali "ohje", mutta jos teerit on vanhoja, niin 1,5 tuntia per kilo. Jos teeriä on 3kpl, 3,5 tuntia uunissa. Teeristä pitää irrota haarukalla rintalihat rintalastasta, muuten ne on vaan per...stä. _________________ Jos parturi ajaa parran vain niiltä, jotka eivät itse aja partaansa, ajaako hän silloin oman partansa? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
petra Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Lok 2006 Viestejä: 2802
|
Lähetetty: 11.09.2012 23:48 Viestin aihe: |
|
|
MtJ kirjoitti: | Pistetään nyt tähän oma, kun kerran 3 roikkuu tuolla kellarissa.
Eli.
Tehdään 10% suolaliuos (1dl suolaa, 1l vettä tyylillä). Tähän upotetaan teerit yön ylitse (suosittelen 2 vrk). Sitten ennen kypsentämistä maustetaan, mutta hyvinkin kevyesti. Eli pintaan vain vähän pippuria, ei muuta.
Sitten uuniin. 200 astetta 30 minuutin ajan. Loppuaika, 1 tunti per kilo on normaali "ohje", mutta jos teerit on vanhoja, niin 1,5 tuntia per kilo. Jos teeriä on 3kpl, 3,5 tuntia uunissa. Teeristä pitää irrota haarukalla rintalihat rintalastasta, muuten ne on vaan per...stä. | Kolme???
Siis sinua lainaten " Niin ja itseltäni seuran mailla loppui kanalintujahti tänä aamuna. Kiintiö oli 1 kukkometso ja 2 teertä, joka tuli viimeistä lintua myöten täyteen. Näköjään rahallisesti säästäisi 10 euroa vuosi, jos ostaisi vain 2x vierasluvat, eikä maksaisi jäsenmaksuja lainkaan. Ja olisi järkevämpääkin." _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
ComeusCullius Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 13 Elo 2004 Viestejä: 87
|
Lähetetty: 12.09.2012 09:53 Viestin aihe: |
|
|
Kannattaa näköjään olla tarkkana mitä kirjoittaa. Nettipoliisi väijyy alati valmiina. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
dominator Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2008 Viestejä: 430
|
Lähetetty: 21.09.2012 13:12 Viestin aihe: |
|
|
Kannattanee myös opetella sisäistämään lukemansa teksti... Tosin eihän se ikinä miltään poliisilta suju ilman parin apua... _________________ Powered By: 308WIN T3 Hunter + Luger PRO-NA 3-12x56 + AU Jet-Z |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nöyhtä Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 18 Hel 2013 Viestejä: 25 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 18.03.2013 11:48 Viestin aihe: |
|
|
Tein tuossa kokeilun, jossa yhdistelin teeren kreikkalaisen keittiön tuotoksiin ja ainakin omasta sekä perheen mielestä se onnistui.
Alkuvalmistelut: Heti nylkemisen jälkeen irrottelin suurimmat lihat, pussiin ja pakkaseen. Jäännökset kiehumaan kattilaan kunnes kypsää. Siivilöidään luut pois ja keitetään liemi kokoon. Rasiaan ja myös pakkaseen odottelemaan varsinaista ruuanlaittoa.
Lihat ja liemi sulatetaan alkuun jääkaapissa ja liha otetaan huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistuksen alkua.
Liha paloitellaan paloiksi ja ruskistetaan kevyesti paistinpannulla, jonka jälkeen valurautapataan.Pataan myös samalla kanelitanko, 1-2 laakerinlehteä, mustapippuria, merisuolaa, 1 tl roomankuminaa, puoli desiä oliiviöljyä ja puolikas tölkki tomaattimurskaa.
Aluksi kiehutellaan hetki kunnolla hieman välillä sekoitellen, jonka jälkeen hiljaiselle tulelle, kunnes lihat pehmeitä... toisinsanoen haarukka menee läpi.
Tämän jälkeen lisätään lohkoiksi paloiteltuja sipuleita yhtä paljon, kuin lihaa, valkosipulia maun mukaan, neljäsosa desiä punaviinietikkaa ja se aikaisemmin keitetty teeriliemi. Jatketaan keittämistä hiljaisella tulella hauduttamalla, kunnes sipulit kypsiä. Muistetaan hämmentää välillä.
Lisukkeena kokoperunat, muusi tahi riisi sekä höyrytettyjä kasviksia. _________________ - Kertalaakiyhdistys - |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|