Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Ruutiukko Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Maa 2004 Viestejä: 951 Paikkakunta: Suomen Demokraattinen Kansantasavalta
|
Lähetetty: 25.05.2005 22:07 Viestin aihe: Pultsari |
|
|
Puoli kiloa hirven jauhelihaa käristetään valurautapannussa pienissä erissä, voita säästämättä. Oikeaa silavaa pikku viipaleina sekaan. Lihan ruskistuttua lisätään runsaasti sipulia ja sopivaa chiliä maun mukaan, loppuvaiheessa loraus olutta ja pari ruokalusikallista etikkaa. Jätetään hautumaan.
Laitetaan hautumista odotellessa tavallista makaronia kiehumaan "kuutiolihaliemeen", makaronin kypsyttyä keskikovaksi huuhdellaan se kuivaksi ja kaadetaan jauhelihaseos sekaan. Maustetaan runsaalla ketsupilla ja järjettömällä määrällä tuoretta , puristettua valkosipulia, lusikallisella hunajaa sekä rouhitulla mustapippurilla- ei enää kuumenneta. Tuore Basilika sopii myös hyvin.
Ja sitten nukkumaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kettu ***
Liittynyt: 13 Huh 2004 Viestejä: 6328 Paikkakunta: Avohakkuu
|
Lähetetty: 25.05.2005 22:37 Viestin aihe: |
|
|
Katopa ruutiukko kirjoittaa taas täällä. Hyvä. Reseptissä kyllä pisti tuo ketsuppi vähän tökkimään |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|