Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
jarih Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 2086 Paikkakunta: Kirkkonummi
|
Lähetetty: 14.09.2005 17:54 Viestin aihe: Kanukkia pataan |
|
|
Kuvaton versio..
Keitin nuorta kanukkia noin kolme tuntia hissuksiin poristen kunnes lihat irtosivat luista. Vedessä oli mukana laakerinlehtiä ja kokonaisia mustia pippureita. Keittämisen aikana pinnalle muodostuneen vaahdon otin pois.
Kuutioin porkkanaa, sipulia, valkosipulia, selleriä ja paprikaa. Rehut freesasin pannulla ja sekaan laitoin kuivattuja mausteita, persiljaa, timjamia, rosmariinia, mustapippuri rouhetta, valkosipulirouhetta. Myös lihan palat ruskistin pannulla ja sen jälkeen pataan sikin sokin rehujen kanssa. Pataan meni myös yksi kanafondikuutio. Linnun keitinlientä lisäsin sen verran että rehut ja lihat peittyivät.
Uuniin 175 asteeseen.. taisi olla reilun tunnin kunnes otin pois. Lisäsin suolaa, purkillisen ruokakermaa ja laitoin padan vielä toviksi uuniin.
Keitetyn riisin kanssa tuota tuli syötyä ja hyvää oli. Kanukin liha mietoa ja isosyistä. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Paukku Masa Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Tou 2005 Viestejä: 652 Paikkakunta: Helsinki
|
Lähetetty: 14.09.2005 18:33 Viestin aihe: |
|
|
No sullahan noita kanukkeja riittää vaikka vielä muutamaan muuhunkin variaatioon!! _________________ Kahta ei saa kokeilla: Siskoa sormella ja kansantansseja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|