Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Pinga Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 22 Hel 2006 Viestejä: 7
|
Lähetetty: 22.02.2006 01:02 Viestin aihe: Fasaanista ruokaa |
|
|
Tilanne on tämä: 12 fasaania rippuu tällähetkellä orrella. Onko kenelläkään antaa vinkkiä, miten tästä jatkan jotta saisin myös pataan ainekset? Tiedoksenne, että naapuri ystävällisyydessään (piruuttaan) toi kun vinguin fasaanipaistia. No, nyt sitä sitten olis tiedossa, mutta kun oma taito puuttuu ja sisu ei antais periks mennä naapurilta kyseleen apuja...
edit: tuli naapuri ystävällisesti kysymään, että voiko hän auttaaa... Kyllä se tästä vielä paistiks muuttu! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ajuri Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 10 Huh 2005 Viestejä: 53 Paikkakunta: Pohjois-Karjala
|
Lähetetty: 06.03.2006 10:02 Viestin aihe: |
|
|
Eikö niitä fasaani ohjeita löydy???
Itsellä sama ongelma, sain perjantaina kolme fasaania. Lauantaina tein niistä kaksi ruoaksi, mutta ohjeet oli aika puutteelliset. Kaikki ovat neuvoneet kypsyttämään hitaasti, pitkään ja miedolla lämmöllä. Onko muita eritys ohjeita? Entä maustaminen? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Retonkimies Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 1407 Paikkakunta: Riekkomailla
|
Lähetetty: 06.03.2006 13:31 Viestin aihe: |
|
|
No eikös fasaania voi valmistaa ihan samalla tavoin kuin esim. teertä tai nuorta metsoa. Niihin luulis ohjeita olevan netti ja kirjasto pullollaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
sauernisti Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 404 Paikkakunta: Lounais-Suomi
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pinga Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 22 Hel 2006 Viestejä: 7
|
Lähetetty: 06.03.2006 23:29 Viestin aihe: |
|
|
^ kiitoksia ohjeista. Nyt on hyvä jatkaa! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|