Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
juhatapio Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Elo 2005 Viestejä: 2803 Paikkakunta: eteläpohjanmaa
|
Lähetetty: 18.03.2006 10:35 Viestin aihe: Muistanukkaan |
|
|
Kuinka hyvä kalakukko tullee noista pikkuahvenista jotka monta kertaa tullee jätettyä vaan meren jäälle kelpaamattomina mihinkään,illalla väsättiin oikein perinteinen ahvenkukko poijan kaa ja nyt se on tuossa pöyvässä,saatta uskoa että on hyvvää, pittää ottaa tavaksi useimminki!! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
keimo Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Mar 2005 Viestejä: 226 Paikkakunta: kouvola
|
Lähetetty: 18.03.2006 19:22 Viestin aihe: |
|
|
Kyllähän se vaan hyvää olisi mutta kun sen verta laiskottaa ettei viitsi siihen suomu sotaan ruveta niiden sinttien kanssa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
juhatapio Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Elo 2005 Viestejä: 2803 Paikkakunta: eteläpohjanmaa
|
Lähetetty: 18.03.2006 20:01 Viestin aihe: |
|
|
Kuoma hyvä, minen oo suomustanu ahvenoita ennää pitkään aikaan,nylkemisessä mennee 15 "sekenttiä" per ahvena ja se on huuhtelun jälkeen valmista evästä pannulle taikka mihin vaan ruuan laittoon!! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
keimo Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Mar 2005 Viestejä: 226 Paikkakunta: kouvola
|
Lähetetty: 19.03.2006 16:00 Viestin aihe: |
|
|
Siinä vaan on kumman hyvä maku siinä nahassa eli nyljetty ahvena ei ole niin makosa kuin suomustettu. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kuparinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Maa 2004 Viestejä: 243
|
Lähetetty: 20.03.2006 14:05 Viestin aihe: |
|
|
Muori teki aikoinaan ahvenkukkoa saviruukussa:
Pää poikki ja sisukset pois, sitten vain saksilla vain isommat evät pois, ei mitään suomusteluja.
Muovikassillinen pikkuahvenia ruukkuun ja läskiä sekaan. Kun tarpeeksi uunissa muhii, ei ole ruodoista eikä suomuista haittaa, voi levittää sinänsä leivän päälle. HYVÄÄ ! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|