OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Muistanukkaan

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
juhatapio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Elo 2005
Viestejä: 2803
Paikkakunta: eteläpohjanmaa

LähetäLähetetty: 18.03.2006 10:35    Viestin aihe: Muistanukkaan Vastaa lainaamalla viestiä

Kuinka hyvä kalakukko tullee noista pikkuahvenista jotka monta kertaa tullee jätettyä vaan meren jäälle kelpaamattomina mihinkään,illalla väsättiin oikein perinteinen ahvenkukko poijan kaa ja nyt se on tuossa pöyvässä,saatta uskoa että on hyvvää, pittää ottaa tavaksi useimminki!!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
keimo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Mar 2005
Viestejä: 226
Paikkakunta: kouvola

LähetäLähetetty: 18.03.2006 19:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllähän se vaan hyvää olisi mutta kun sen verta laiskottaa ettei viitsi siihen suomu sotaan ruveta niiden sinttien kanssa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
juhatapio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Elo 2005
Viestejä: 2803
Paikkakunta: eteläpohjanmaa

LähetäLähetetty: 18.03.2006 20:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kuoma hyvä, minen oo suomustanu ahvenoita ennää pitkään aikaan,nylkemisessä mennee 15 "sekenttiä" per ahvena ja se on huuhtelun jälkeen valmista evästä pannulle taikka mihin vaan ruuan laittoon!!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
keimo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Mar 2005
Viestejä: 226
Paikkakunta: kouvola

LähetäLähetetty: 19.03.2006 16:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Siinä vaan on kumman hyvä maku siinä nahassa eli nyljetty ahvena ei ole niin makosa kuin suomustettu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kuparinen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Maa 2004
Viestejä: 243

LähetäLähetetty: 20.03.2006 14:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Muori teki aikoinaan ahvenkukkoa saviruukussa:

Pää poikki ja sisukset pois, sitten vain saksilla vain isommat evät pois, ei mitään suomusteluja.

Muovikassillinen pikkuahvenia ruukkuun ja läskiä sekaan. Kun tarpeeksi uunissa muhii, ei ole ruodoista eikä suomuista haittaa, voi levittää sinänsä leivän päälle. HYVÄÄ !
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com