Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
akkuporakone Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 76
|
Lähetetty: 03.11.2006 21:49 Viestin aihe: peurapaistin laatu eri aikoina |
|
|
Kertokaapas koska peura kannattaa ampua nurin? Vasa, naaras, pukki ja suurpukki. Kannattaako marraskuussa kiiman takia pukkia ampua? Kokemuksia ja tietoa. Kiitoksia jo etukäteen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pykälämaakari Kanta-asiakas
Liittynyt: 03 Hel 2005 Viestejä: 173 Paikkakunta: Uusimaa
|
Lähetetty: 06.11.2006 11:23 Viestin aihe: |
|
|
Viime vuonna ammuin lokakuun alussa peurapukin, jonka liha maistui "kuselle". Johtui ilmeisesti kiimasta. Kyselin asiasta tälläkin foorumilla ja vastausten mukaan pukinlihan maku paranee talvea kohti.
Peuran rasva on aika voimakkaan makuista. Itse en sen mausta pidä. Talven pakkasen sulattavat naaraiden rasvoja ja mielestäni naaraspeuran liha muuttuu talven edetessä paremmaksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
eupa Kanta-asiakas
Liittynyt: 25 Tam 2005 Viestejä: 261 Paikkakunta: Satakunta
|
Lähetetty: 06.11.2006 12:48 Viestin aihe: |
|
|
meilläpäin suurinosa peranlihasta pistetään makkaraksi. ja hyvää makkaraa onkin |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|