Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
MIKU04 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Elo 2005 Viestejä: 331 Paikkakunta: etelä-pohojanmaa
|
Lähetetty: 22.04.2006 11:10 Viestin aihe: teertä |
|
|
kaivelin viimeset teeret pakastimen perukoilta..... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 05.05.2006 22:16 Viestin aihe: |
|
|
AVOT! Tolokusti voita ja kotimaisia juureksia. Ainu minkä vielä tuohon ois voinu lisätä ois valkosipuli ja aurajuusto. Paistaa ensin ulkofileet pannulla nopeasti, jonka jälkeen tekee veitsellä viillon fileen suuntaisesti fileen sisään. Aurajuustoa sisään ja sisäfile tulpaksi! Jopas on makiaa ja muriaa teyrenlihaa. Kokeilkaa ihmeessä! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MIKU04 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Elo 2005 Viestejä: 331 Paikkakunta: etelä-pohojanmaa
|
Lähetetty: 05.05.2006 22:29 Viestin aihe: |
|
|
jep.en vierasta valkosipulia ja aura juustoa ollenkaan,tulee vaan aina laitettua noi mettä linnut mahd.yksinkertaisesti ettei riistan maku katoa.mutta,ensi syksynä täytyy kokeilla tota reseptiä.kiitos vinkistä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 05.05.2006 23:04 Viestin aihe: |
|
|
Ole hyvä vaan MIKU04! On tullu noita reseptejä tekstailtua. Suurinosa niistä kaipaa vaan sitä modifiointia! Riistassa tärkeimpänä pidän ettei "tapa" riistanmakua, mutta on elukoita joiden makua pitää "pehmentää" varsinkin jos syömään tulee ihmisiä, jotka eivät ole ennen riistaa syöneet. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MIKU04 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Elo 2005 Viestejä: 331 Paikkakunta: etelä-pohojanmaa
|
Lähetetty: 14.01.2007 23:53 Viestin aihe: |
|
|
ja lisää hyväksi todetulla reseptillä....lisänä lanttua...
...ja lopuksi lisätty pippuri tuorejuustoa...
...toimii aivan loistavasti....tätä lisää!!
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
drizz Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 06 Lok 2007 Viestejä: 41 Paikkakunta: etelä-pohjanmaa
|
Lähetetty: 25.11.2007 14:52 Viestin aihe: |
|
|
kokeiltu on, ja voin sannoo notta on kokeilemisen arvoinen resepti!!! paraaikaa palotellaan sikaa ja tänää pitäis kokkailla taas samalla reseptillä mutta teeren sijasta laittaa possua |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MIKU04 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Elo 2005 Viestejä: 331 Paikkakunta: etelä-pohojanmaa
|
Lähetetty: 23.12.2007 01:42 Viestin aihe: |
|
|
Iltaa Arvon Veljet! siis asiaan, olis yksi resepti hakusessa (jos sellaista edes on olemassakaan) eli olikohan aikoinaan jossain Kokkisota ohjelmassa teertä raaka-aineena ja se valmistettiin muistaakseni näin että, täkät kuumalla pannulla pyöräytettiin ja halki ja sisään päärynäkerma seos, sitte tiivisti kelmuun ja folioon, kiehuvassa vedessä kattilassa puolisen tuntia ja vot!...siis tämä kaikki perustuu vahvaan mutu-tietoon...eli muistaako tai onko joku kokeillut. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|