OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Makuhermoja kutkuttavat särkireseptit

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Juski
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Huh 2009
Viestejä: 113
Paikkakunta: Koillismaa

LähetäLähetetty: 11.05.2015 19:07    Viestin aihe: Makuhermoja kutkuttavat särkireseptit Vastaa lainaamalla viestiä

Sana on vapaa. Laittakaas parhaat särkireseptinne kehiin Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 12.05.2015 14:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Joukkohauta= peratut ja suomustetut särjet peitetään tomaattisose-öljy-valkosipuli-pippuri-suola -seoksella ja kypsennetään piiiiiitkään
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Juski
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Huh 2009
Viestejä: 113
Paikkakunta: Koillismaa

LähetäLähetetty: 12.05.2015 16:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuota täytynee kokeilla. Tärkeintä lienee että ruodot pehmenevät kunnolla!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tee666
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Hei 2012
Viestejä: 329

LähetäLähetetty: 13.05.2015 13:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä särki maistuu ihan hyvältä peruslasipurkkisäilykkeenäkin. Kunhan pehmenee kunnolla ja on hyvät mausteet, kuten tuossa joukkohaudassa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ekkorre
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 10 Maa 2014
Viestejä: 13

LähetäLähetetty: 15.05.2015 21:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En tiedä, onko tämä nyt niin kutkuttavaa, mutta kannattaa kokeilla kalapihvejä.

Haukipihvejä on tullut syötyä enemmänkin, mutta hyvä pihvi tuli talvella pilkkiahvenista, särjistä ja lahnoistakin. Joku saattaisi laittaa särjet lihamyllyyn ruotoineenkin, mutta itse tuli leikeltyä lihat irti ruodoista ja nahasta. Kylkiviivaa pitkin viilto rankaan asti ja ruotoa myötäillen seläke irti. Jos ei viillä nahkaa irti rangasta, lähtee liha näppärästi nahasta peukalon kynnellä raapaisemalla. Kylkiruotojen kohdalta on aika turha mitään yrittää talteen saada. Pienillä kaloilla homma menee vähän nyhräämiseksi, mutta maku on silti jees.

Kalamurekkeen ohjeita on varmasti netti täynnään. Perusmassasta voi sitten tehdä mielen mukaan pihvejä tai pullia tai mitä tekeekin. Näppärä keino on pakastaa minigrippipussissa ohuena levynä ja painaa vaikka viivoittimella taittokohdat, kuten suklaalevyssä. Siitä saa sitten taitettua pannulle neliskanttisia pihvejä just niin monta, kuin kerralla tahtoo. Toimii hyvänä pikaruokana vaikka hampurilaissämpylän välissä.

Seläkkeet voisi varmasti syödä vaikka jauhotettuna ja pannulla paistettunakin. Ne ruodot mitä niihin jää, on tosi pieniä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 16.05.2015 18:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Murekemassoille iso plussa. Joka viitsii sen vaivan nähdä että vetää nahattomaksi ja suht ruodottamaksi ja tekee massan fileestä niin makean maistaa. Sekaan esim. keitettyä porkkanaa, tuoretta paprikaa, tomaattipyrettä tai mitä vain oman maun mukaan niin hyvää tulee. Mukulat syövät kalamurekehampurilaisia aivan himona samoin murekepihvejä muussin kanssa kuten myös me aikuiset.
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jbear
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 5545

LähetäLähetetty: 16.05.2015 21:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Selkäfileet irti kasasta särkiä ja pakkaseen. Sitten ku tarttee niin pakkasesta pois ja suola, pippuri ja otottelee hetken(tyyliin suolakala). Eiku syömään
_________________
The worst Part of Cencorship is *** !
Ei kaikkien arvitse olla idiootteja. Riittää ku enemmistö o -> demokrtia
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 15026

LähetäLähetetty: 16.05.2015 21:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vieläkin ikävä mummon särkipullia. Eli mureketaikina ja siitä pihvit tai pyörykät.

Nykyään tehdään säilykkeiksi autoklaavilla
Tomaattikastikkeessa tyyliin sardiinit. Viimesen päälle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com