Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
wilkastus Kanta-asiakas
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 351
|
Lähetetty: 24.02.2008 15:09 Viestin aihe: Miten fasaaneista tuhdimpaa evästä isommalle porukalle? |
|
|
Sisäongelmista huolimatta seisojan penikka (11kk) alkaa pelata työssään ihan mukavasti. Torstaina paukuttelin ahneesti hyvistä avansseista pari fasaania alas.
Tarkoitus olisi väsätä kolmesta fasusta (ammutut +1 pakkasesta) ensi viikonloppuna tuhdimpaa sapuskaa kuudelle henkilölle. Vieraaksi on tulossa porukkaa, jotka arvostavat suolaa, voita ja kermaa eli kunnon perusmakuja Omat fasaanikokkaukset ovat olleet enemmän "laittiruokaa", sillä metsäkanalintukokkauksissa toimineet reseptit eivät ole tuottaneet fasaanin kanssa odotettua tulosta. Yllä mainituin perusmaustein fasaanin maku on jäänyt pahasti sivuosaan, joten hyvät reseptit on hukassa.
Uskaltaisiko joku (seisojaharrastaja) tunnustaa ampuneensa joskus moisen kesylinnun ja tehneensä siitä onnistuneesti tömäkämpää evästä?
Kiitos jo etukäteen hyvistä resepteistä! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|