Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Ricke Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Hei 2006 Viestejä: 1028 Paikkakunta: Sipoo, Uusimaa, Rannikko
|
Lähetetty: 11.03.2012 15:21 Viestin aihe: Metsopaisti |
|
|
Noniin nyt kaikki riistakokit auttamaan avutonta!
Tänään tarjoan 5 hengen seuralle metsopaistia.
Kertokaas varmimmat niksit ja konstit
Ajattelin ensin maustaa riistamausteella ja suolalla, sitten ruskistaa ja laittaa pataan ja uuniin n puoleksitoista tunniksi.
Miten ois esim paistopussi? Ja miten vältän ettei liha mene kuivaksi ja mitä kastikkeeksi ja mitkä ois ne absoluuttisen tärkeimmät raaka-aineet?
Kiitoksia etukäteen |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vivalem Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Lok 2008 Viestejä: 880
|
Lähetetty: 11.03.2012 23:29 Viestin aihe: |
|
|
lihat pataan kera mausteitten ja nesteen. Päälle läskiä ja muutamaksi tunniksi leivin-uuniin _________________ marjanpoimija |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Anguilla Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Tou 2008 Viestejä: 584
|
Lähetetty: 04.04.2012 12:07 Viestin aihe: |
|
|
Usein tulee tehtyä niin että paistaa rintalihat pannulla kevyesti ja koivista ja siivistä keittää hitaasti liemen josta sitten tekee kastikkeen täkkälihoja varten. Kun kanalinnun kypsentää kokonaisena niin siinä on se ongelma että koivet ja siivet vaativat paljon pitemmän kypsennys ajan kuin täkkälihat. Positiivisena puolena voi pitää sitä että hyvää tulee joka tapauksessa. Ei muuta kuin rohkeasti kokkaamaan, et voi epäonnistua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|