OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Vilperin "parempi" lihalaatkko!

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 07.08.2013 15:41    Viestin aihe: Vilperin "parempi" lihalaatkko! Vastaa lainaamalla viestiä

Pistetään ny edes yksi respa tällekin vuodelle; ihan peruslodju pienin muutoksin kun sattui tarjouksesta sopivaa lihaa löytymään!! Laughing

Noista taas aloitettiin ja heti kättelyssä sanottava, että chilien määrä oli yhden palon verran ylimitoitettu!! Aika stydiä jopa munkin mittapuun mukaan tuli tuolla määrällä, vaikka siemenet poistinkin! Twisted Evil


Mun mielestäni tasasen loppumaun suhteen lähdetään kasviksista liikkeeseen; tässä tuo satsi kauniisti sekaisin:


Tässä jo osa perunoista joukossa ja kuivamausteet sekaan; pippurit, vähän suolaa ja kanarialta tuotua mojomaustetta:


Kaikki kuiva-aineet sekaisin lopullisessa "perunamoodissa" :


Sitten se liha minkä vuoks innostuin tän laittamaan; Lidlissä oli tarjolla kylmäsavu possunpekonia 75c/140gr joten lihat makso peräti 3 ekee/ 560gr eli kilohinnaksi n. 5 ekee!! Laughing Laughing :


Tuossa lihanyytit avattuna ja hyvännäköistä tavaraa; rasvaakin joukossa silleen kohtuullisesti:


Ei muuta kuin sakset kouraan ja pilkkomaan lodjun päälle! Laughing :


Tavarat sekasin ja seuraavat raaka-aineet framille; meillähän ei raaka-aineista tingitä!! Twisted Evil Tuo kermatetra maksoi melkeiste saman kuin lihakin; ellen väärin muista niin 2,8 ekee oli sen hinta!! Laughing :


Siinä sitten kerma/munaseos hiukasen vesijohtovedellä ryyditettynä (pitihän sen kermapurkin sisusta pestä raaka-aineistaan) ja uuniin:


Parisen tuntia 180 astetta (siis mun kaasuhellan säädön mukaan) ja tulos on taas tasasen ruskea. Laughing :


Ja ei muuta kuin syömään:


Hiukasen tulista oli joten ruokajuomana olut oli ihan paikallaan ja jälkiruuaksi oli sitten jäätelötuutti vielä jälkimakua poistamaan; eli seuraavan kerran yksi chilipalko vähemmän!! Kiitos!!! Twisted Evil
Sinänsä ihan maukas ja jopa se kylmäsavustettu lihakin siellä taustalla kummitteli hyvällä maullaan, mutta jäi vähän taka-alalle liiallisesta chilin annostelusta johtuen!!! Wink
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Sarvikuono
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Tam 2008
Viestejä: 9694
Paikkakunta: Suuri tyhjiö keskellä ei-mitään

LähetäLähetetty: 07.08.2013 17:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Öh.. ennenko ees lukaisin, katoin vaan että vilperin ruokaketju, niin piti vilkasta loppukuva.. Keltasta kamaa, ihme ja kumma Smile No, nyt kun se tärkein on hoidettu, pitääpä lukea ohje.. kuulosti hyvältä Smile
_________________
Video meliora proboque deteriora sequor.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Glen Scanlan
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Syy 2012
Viestejä: 250
Paikkakunta: pitäjillä

LähetäLähetetty: 11.08.2013 13:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperille vinkki: jugurtti laimentaa tulisuutta, olut ja muut kuplajuomat lisää tulisuuden tunnetta. Oliko chilit itsa kasvatettuja?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 11.08.2013 15:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ennen se jugurtti mut juo kuin minä sen!! Laughing Laughing
Jep! itsekasvattama puska on kyseessä!!


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com