Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 07.08.2013 15:41 Viestin aihe: Vilperin "parempi" lihalaatkko! |
|
|
Pistetään ny edes yksi respa tällekin vuodelle; ihan peruslodju pienin muutoksin kun sattui tarjouksesta sopivaa lihaa löytymään!!
Noista taas aloitettiin ja heti kättelyssä sanottava, että chilien määrä oli yhden palon verran ylimitoitettu!! Aika stydiä jopa munkin mittapuun mukaan tuli tuolla määrällä, vaikka siemenet poistinkin!
Mun mielestäni tasasen loppumaun suhteen lähdetään kasviksista liikkeeseen; tässä tuo satsi kauniisti sekaisin:
Tässä jo osa perunoista joukossa ja kuivamausteet sekaan; pippurit, vähän suolaa ja kanarialta tuotua mojomaustetta:
Kaikki kuiva-aineet sekaisin lopullisessa "perunamoodissa" :
Sitten se liha minkä vuoks innostuin tän laittamaan; Lidlissä oli tarjolla kylmäsavu possunpekonia 75c/140gr joten lihat makso peräti 3 ekee/ 560gr eli kilohinnaksi n. 5 ekee!! :
Tuossa lihanyytit avattuna ja hyvännäköistä tavaraa; rasvaakin joukossa silleen kohtuullisesti:
Ei muuta kuin sakset kouraan ja pilkkomaan lodjun päälle! :
Tavarat sekasin ja seuraavat raaka-aineet framille; meillähän ei raaka-aineista tingitä!! Tuo kermatetra maksoi melkeiste saman kuin lihakin; ellen väärin muista niin 2,8 ekee oli sen hinta!! :
Siinä sitten kerma/munaseos hiukasen vesijohtovedellä ryyditettynä (pitihän sen kermapurkin sisusta pestä raaka-aineistaan) ja uuniin:
Parisen tuntia 180 astetta (siis mun kaasuhellan säädön mukaan) ja tulos on taas tasasen ruskea. :
Ja ei muuta kuin syömään:
Hiukasen tulista oli joten ruokajuomana olut oli ihan paikallaan ja jälkiruuaksi oli sitten jäätelötuutti vielä jälkimakua poistamaan; eli seuraavan kerran yksi chilipalko vähemmän!! Kiitos!!!
Sinänsä ihan maukas ja jopa se kylmäsavustettu lihakin siellä taustalla kummitteli hyvällä maullaan, mutta jäi vähän taka-alalle liiallisesta chilin annostelusta johtuen!!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Sarvikuono Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Tam 2008 Viestejä: 9694 Paikkakunta: Suuri tyhjiö keskellä ei-mitään
|
Lähetetty: 07.08.2013 17:01 Viestin aihe: |
|
|
Öh.. ennenko ees lukaisin, katoin vaan että vilperin ruokaketju, niin piti vilkasta loppukuva.. Keltasta kamaa, ihme ja kumma No, nyt kun se tärkein on hoidettu, pitääpä lukea ohje.. kuulosti hyvältä _________________ Video meliora proboque deteriora sequor. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Glen Scanlan Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Syy 2012 Viestejä: 250 Paikkakunta: pitäjillä
|
Lähetetty: 11.08.2013 13:37 Viestin aihe: |
|
|
Vilperille vinkki: jugurtti laimentaa tulisuutta, olut ja muut kuplajuomat lisää tulisuuden tunnetta. Oliko chilit itsa kasvatettuja? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 11.08.2013 15:37 Viestin aihe: |
|
|
Ennen se jugurtti mut juo kuin minä sen!!
Jep! itsekasvattama puska on kyseessä!!
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|