OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Revittyä sikaa

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Kuuhailija
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Lok 2011
Viestejä: 114
Paikkakunta: P-Satakunta

LähetäLähetetty: 06.09.2013 00:52    Viestin aihe: Revittyä sikaa Vastaa lainaamalla viestiä

Moderaattorit siirtäkööt tämän muualle, jos ei (varmaankaan) otsikon alle sovi.. Yritetään kuitenkin..

Eli köyhänä kun täytyy noita halvempiakin sian palasia kyttäillä, niin sattui silmiin reilun parin euron kilohintaan sikaeläimen lapaa/etuselkää paikallisesta elintarvikemafian jakelupisteestä.. No, tehotuotettu läheslajikumppanista veistetty kimpale mukaan ja kotiin.. Pikainen kuuklettelu tuotti idean "kuivan kostuttelusta", eli "esileikistä", eli "kuivamaustamisesta" eli ameriikanmallisesta "dry rubista".. Lyhykäisyydessään siis:

1 rkl paprikajauhetta
sama cayennea
sama chilijauhetta
sama sipulijauhetta
sama v-sipulijauhetta
sama mustapipparia
sama hevonv(juusto)itunjeeraa
sama suolaa
sama persiljasilppua
1 dl fariinisokeria

sekaisin ja piinatun possun päälle.. Sian (sen pekreleen!) ajattelin antaa kärsiä, välillä tosin käännellen ja mausteiden polttaessa kylkeä, pari vuorokautta jääkaapissa ja tunkea sitten uunin.. Puoli vuorokautta ja reilu 100 astetta folion alla pikku vesitipan avulla luulisi piisaavan? Vai HÄ? Haarukalla sitten pehmennyt liha silpuksi muodostuneen liemen kanssa sekaisin ja burgerin tai pitaleivän väliin? Joku BBQ-soosi voisi olla poikaa kylkeen, ehdotuksia/reseptejä?
_________________
Ensi kerralla sitten..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
PAP
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 12 Syy 2008
Viestejä: 95

LähetäLähetetty: 06.09.2013 07:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tähän on tietty yks ja ainoa vaihtoehto, jack daniels sauce tai sama suomeksi eli kastike. TGIF ravintolassa tutustuin tähän ensi kertaa ja ON hyvää!!! Työläs tehdä, joten kannattaa tehdä vähintään tupla-annos, on sen väärtti! Reseptejä löytyy samalla hakusanalla.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 17040
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 06.09.2013 07:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eiköös se kaarle tuota pulletporkkia tehny blogissaa tuoll toisaalla
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Glen Scanlan
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Syy 2012
Viestejä: 250
Paikkakunta: pitäjillä

LähetäLähetetty: 06.09.2013 09:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuolta se resepti löytyy: http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/p/blog-page.html
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com