Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
KHaivula Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Kes 2013 Viestejä: 2915
|
Lähetetty: 18.10.2013 20:31 Viestin aihe: Syksyisen puolisukeltajan valmistus |
|
|
Sattuipa haapanalle huonompi mäihä ja joutui allekirjoittaneen ampumaksi. Startin sorsat olen lähes aina nylkenyt, mutta nyt yllätyin siitä kuinka muhkea rasvakerros oli naarashaapanan päällä. Nylkeminen muuttui kynimiseksi, joka sujuikin yllättävän helposti koska nahka kesti aika kovaakin käsittelyä.
Joskus olen ankkanrintaa paistanut ja siinähän jätetään nahka fileen päälle. Nyt haaveena olisi kokeilla samaa tällä haapanavainaalla. Käsittääkseni haapana on puolisukeltaja ja näin nahan paistamisen ei pitäisi auteuttaa traanin makua tmv?
Voiko syksyistä puolisukeltajaa valmistaa samalla lailla kuin ankanrintaa? Vesi nousi kielelle kun huomasin miten rasvainen lintu oli. Muutenkin oli mukava yllätys lukea foorumilta että sorsaa saattaa tällä korkeudella olla vielä marraskuussakin. Niissähän on sitten varmaan jo lähes sentin kerros rasvaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tapmar Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Hei 2006 Viestejä: 2712 Paikkakunta: polulla
|
Lähetetty: 18.10.2013 21:57 Viestin aihe: |
|
|
Pannulle vaan nahkoineen. Hyvää tulee varmasti.
Ja totta on, että marras-joulukuun sorsassa rasvakerros senttiä lähellä. Se ei tarvitse muuta rasvaa välttämättä lainkaan, vaan muhii omissa rasvoissaan upeasti. _________________ http://www.tapiolantakamailla.com/ - Ulkoilmaelämän tunnelmapaloja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Aku ***
Liittynyt: 12 Syy 2004 Viestejä: 3177
|
Lähetetty: 24.10.2013 20:48 Viestin aihe: |
|
|
tapmar kirjoitti: | Pannulle vaan nahkoineen. Hyvää tulee varmasti.
Ja totta on, että marras-joulukuun sorsassa rasvakerros senttiä lähellä. Se ei tarvitse muuta rasvaa välttämättä lainkaan, vaan muhii omissa rasvoissaan upeasti. |
Ei tarttee marraskuutakaan välttämättä ootella jos on mahikset Siperian suunnalla pesineitä lintuja pyytää. Niillä on lähemmäs sentin rasvakerrokset jo elokuun lopulla. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Mika S. Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Jou 2013 Viestejä: 141 Paikkakunta: E-P
|
Lähetetty: 30.12.2013 02:13 Viestin aihe: |
|
|
Paistaa vain nahka päällä erittäin kuumalla paistinpannulla vähän aikaa, sitten uuniin folion alle 10min ja noin 150 astetta. Jää niin mehukkaaksi kuin vähärasvainen liha vaan voi jäädä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ollari Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Hei 2006 Viestejä: 12377
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|