OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

kauriin rasva

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
pohjalainen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 03 Huh 2004
Viestejä: 237
Paikkakunta: virttaa

LähetäLähetetty: 19.12.2004 23:05    Viestin aihe: kauriin rasva Vastaa lainaamalla viestiä

oletteko kuinka tarkaan poistanut rasvan kauriista?
miten olette valmistanut kauriin lihan?
_________________
mav
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Antonov
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Jou 2004
Viestejä: 779

LähetäLähetetty: 03.01.2005 23:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olen poistanut rasvan aika tarkkaan, koska en pidä sen mausta. Lihat pataan, vähan vettä sekaan, lihaliemikuutio, voita, suolaa, salviaa ja sitten leivinuuniin 3-5 h miedolla lämmöllä n. 100-130. Kylläpäs tulee mureaa.
Selkäpalat on sahattu jäisenä vannesahalla kyljyksiksi, joista on kätevä valmistaa ruokaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
H&K
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 28 Mar 2004
Viestejä: 56

LähetäLähetetty: 08.01.2005 21:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tässäkin asiassa on monta eri koulukuntaa, eräs arvostettu huippukokki käskee ottamaan ehdottomasti kaiken rasvan pois kun taasen mm Jaakko Kolmonen neuvoo jättämään kaiken rasvan.

Itse olen kokeillut kumpaakin. Oman maun mukaan olen valinnut paremmaksi vaihtoehdoksi jätää rasvan kiinni lihaan.

Viimeksi kokeiltu resepti: Kokonainen kauriin etulapa, hierotaan päälle hieman suolaa, päälle ripaus pippurisekoitusta sekä murskattu valkosipulinkynsi, kääritään folioon ja pariksi tunniksi uuniin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pohjalainen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 03 Huh 2004
Viestejä: 237
Paikkakunta: virttaa

LähetäLähetetty: 11.01.2005 17:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

itellä on vähän samat reseptit
folioon sipuli,vakosipuli,suola ja pippuri hierotaan pintaan ja sit liha peitetään silavalla.
rasvaa en isommin poistanu mut ei se kyl musta maussa tuntunukkaan.
pirun hyvän tuntunen liha siinä muuten on!
_________________
mav
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com