Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
.625 Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Hei 2005 Viestejä: 841
|
Lähetetty: 10.01.2011 17:00 Viestin aihe: |
|
|
Hyvän näköistä mättöä
Tetaappas: Kirjolohi, joka suomustetaan (aivan oikein suomustetaan) toimii parhaiten röpelö-laser-!&%¤# veitsellä.
Tämän jälkeen 5-10mm syviä viiltoja kalan pintaan 2-5mm välein , ja sama 90 asteen kulmassa , jotta mahdollisimman tiheä salmiakkikuvio tulee pintaan
laita kulhoon tinjamia,suolaa,chiliä (habanero), ja oliiviöljyä, ja hiero kalan pintaan voimakkaasti, kala uuniin , ja grillivastukselle 225, noin 15-25 min yläritsillä
Toimii kuin tauti, ja nahasta tulee eriomaisen makuinen (jäljelle jää vain ruodot, ja päänluut, kun isket tuollaisen pöytään)
-habaneroa ei tarvitse laittaa kuin 1/4 osa , tai enemmän, jos on tottunut syömään maustettua
Juomaksi leger (ei mitään hurrihomoa) , ja ei tarvitse olla venäläislautaselta tarjottuna |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|