Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Spede ***
Liittynyt: 16 Syy 2004 Viestejä: 2678
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
tommiunk Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Huh 2005 Viestejä: 154 Paikkakunta: varsinaissuomi / Satakunta
|
Lähetetty: 24.01.2011 18:32 Viestin aihe: |
|
|
Mukava oli eilenkin paistella käristys kun purkista iso lusikallinen laardia pataan ja lihaa perään. Sulaa nopeasti pannulle ja ei käryä korkeassakaan lämpötilassa. kestää lämpöä jonkin verran paremmin kuin esim voi. Eikä tarvitse pitkään tiristellä ennen lihojen lisäystä, niin kuin silavan kans tarvitsee. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
koilliskaira ***
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 1717 Paikkakunta: Ivalo
|
Lähetetty: 24.01.2011 21:55 Viestin aihe: |
|
|
Kylmänen ja Lapin liha ainakin toimittaa tänne minun kotimarkettiin suolasilavaa. Ei kait sitä käristystä voi muuhun rasvaan tehäkään.. _________________ Ne on saamamiehet ja pyytömiehet erikseen... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
TatuN
Liittynyt: 26 Elo 2010 Viestejä: 4 Paikkakunta: Hyvinkää
|
Lähetetty: 25.01.2011 11:10 Viestin aihe: |
|
|
tommiunk kirjoitti: | Mukava oli eilenkin paistella käristys kun purkista iso lusikallinen laardia pataan ja lihaa perään. Sulaa nopeasti pannulle ja ei käryä korkeassakaan lämpötilassa. kestää lämpöä jonkin verran paremmin kuin esim voi. Eikä tarvitse pitkään tiristellä ennen lihojen lisäystä, niin kuin silavan kans tarvitsee. |
Mites tuon tuotteen säilyvyys? Itse teen käristystä ehkä kerran viikossa tai kahdessa.
-Tatu |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tommiunk Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Huh 2005 Viestejä: 154 Paikkakunta: varsinaissuomi / Satakunta
|
Lähetetty: 25.01.2011 14:03 Viestin aihe: |
|
|
Tuon pitäisi säilyä jääkaapissa muutaman kuukauden ja pakasteessa kuulema pidempäänkin. Ja voihan sitä muuhunkin käyttää. Luepa vanhoja keittokirjoja niin pullatkin on tehty laardiin |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nuuska Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Lok 2008 Viestejä: 1833
|
Lähetetty: 25.01.2011 14:28 Viestin aihe: |
|
|
Ruåttissa on fläskiä vähän joka kaupassa, sekä tuoreena että pakkasessa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
älg Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Maa 2008 Viestejä: 479 Paikkakunta: ruotsi
|
Lähetetty: 25.01.2011 15:29 Viestin aihe: |
|
|
Nuuska puhuu omiaan.Perjantaina kun kävin ICA-Stormarknad vasite kattelin jotain edes läskille haiskahtavaa ei sitten mitään.Ajattelin jotain makkaroita tekasta ja kun käyttää hirvenlihaa niin se vaatii aikalailla läskiä joukkoon.Meinasin kurkistaa sinne lihatiskintaa löytyykö lihamestaria että olis kysyny, mihin kaikki ne vähät läskit mitä nykyajan possuissa on. Meneekö ne johonkin makkaratehtaaseen tai muuhun valmisruoka-tehtaalle. Mutta kello oli jo lähes 10illalla niin ajattelin että lihanleikkaajat on lähteny kämpille,mutta loppuviikolla otan asiasta selvää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nuuska Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Lok 2008 Viestejä: 1833
|
Lähetetty: 25.01.2011 15:41 Viestin aihe: |
|
|
Läski ei ole lihatiskillä vaan pakattuna kylmä- tai pakastealtaissa. Olen noutanu läskiä Haaparannasta, Matarengistä ja Pellosta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
EsaP Kanta-asiakas
Liittynyt: 22 Syy 2006 Viestejä: 1284 Paikkakunta: Paimio
|
Lähetetty: 25.01.2011 16:36 Viestin aihe: |
|
|
Niin ja suomessa niissä lukee linnun tali _________________ Tämmöst tänään ja huomenna sitte jotain ihan muuta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Perttu Itkonen Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Syy 2009 Viestejä: 140
|
Lähetetty: 09.02.2011 21:50 Viestin aihe: |
|
|
koilliskaira kirjoitti: | Kylmänen ja Lapin liha ainakin toimittaa tänne minun kotimarkettiin suolasilavaa. Ei kait sitä käristystä voi muuhun rasvaan tehäkään.. |
Onko ne ehtaa tavaraa, vai onko niihin lisätty E-aineita? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Marko J Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 03 Syy 2008 Viestejä: 87 Paikkakunta: Pohjanmaa
|
Lähetetty: 10.02.2011 12:20 Viestin aihe: |
|
|
Tuotahan voisipa vaikka kokeilla. Mites jos vaikka pakastaisi jääpalapusseihin tai muotteihin niin sais näppärästi otettua annoksen paistamiseen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
koilliskaira ***
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 1717 Paikkakunta: Ivalo
|
Lähetetty: 10.02.2011 23:06 Viestin aihe: |
|
|
Perttu Itkonen kirjoitti: | koilliskaira kirjoitti: | Kylmänen ja Lapin liha ainakin toimittaa tänne minun kotimarkettiin suolasilavaa. Ei kait sitä käristystä voi muuhun rasvaan tehäkään.. |
Onko ne ehtaa tavaraa, vai onko niihin lisätty E-aineita? |
Sattu pakasteesta yks Kylmäsen paketti olevan jossa luki:
Ainesosat: Siansilava, suola (1,5%)
Muuta infoa ei ollut.... _________________ Ne on saamamiehet ja pyytömiehet erikseen... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
-J.M.H- Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2007 Viestejä: 614
|
Lähetetty: 11.02.2011 01:00 Viestin aihe: |
|
|
Saa sitä silavaa valmiinakin.
http://www.opa.fi/shop/product_details.php?p=357
Tuota on tullu käytettyä jos on silavaa tarvinnu. Sisältää 30% rypsiöljyä ja 70% sian silavaa. Ei suolaa.
Tuolla pysyy grillin parila erittäin hyvänä ja kaikki muutkin valurautapannut. En ole kyllä tilannu tuolta, ihan kaupasta ostanu. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|