Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
isoK Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 11 Huh 2010 Viestejä: 47
|
Lähetetty: 24.09.2011 23:30 Viestin aihe: |
|
|
Löytämiäni sieniä, joille tein liskukseeksi tierenrinbanabbsa jja prnsita,: jja ssssienekastije! |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
masiina Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Jou 2005 Viestejä: 1579
|
Lähetetty: 25.09.2011 17:24 Viestin aihe: |
|
|
Oliko sienet madonlakkeja? Ainakin tekstistä päätellen kyllä.  _________________ "...olen enemmän kuin valmis, vaaran varpaille astumaan." |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 25.09.2011 17:37 Viestin aihe: |
|
|
Kanttarellipitsa odottaa jäähtymistään, joten sitä kohta naamariin!  _________________
 |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
CeeCee Kanta-asiakas
Liittynyt: 21 Jou 2004 Viestejä: 4562 Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.
|
Lähetetty: 25.09.2011 17:57 Viestin aihe: |
|
|
Vilperi kirjoitti: | Kanttarellipitsa odottaa jäähtymistään, joten sitä kohta naamariin!  |
Minkäslainen tekele tämä oikein on? Kiinnostaisi myös kokeilla jos on hyvää.  _________________ Jos sinulla ei ole koiraa, ei edes yhtä, sinussa ei välttämättä ole mitään vikaa, mutta elämässäsi saattaa olla |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Mc-manteli Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Lok 2007 Viestejä: 3606 Paikkakunta: Länsirannikko
|
Lähetetty: 25.09.2011 18:24 Viestin aihe: |
|
|
Kaikkea hyvää.
Teertä ,Pyytä ja Räkättirastasta. Sipulissa ja voissa paistettuna
Pottuja kaveriksi.. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 25.09.2011 19:19 Viestin aihe: |
|
|
CeeCee kirjoitti: | Vilperi kirjoitti: | Kanttarellipitsa odottaa jäähtymistään, joten sitä kohta naamariin!  |
Minkäslainen tekele tämä oikein on? Kiinnostaisi myös kokeilla jos on hyvää.  |
Muuten ihan samanlainen kuin tuolla jossain esitelty pitsa, mutta muita täytteitä vähennetty, jotta kanttarillujen maku pääsee oikeuksiinsa.
Maku oli hyvä ja mielestäni sopii hyvin kanttarellien "väärinkäyttämiseen".
Kun saisin itestäni aikaiseksi, niin uudempi versio pitsapohjasta ja täytteistä olis tekstejä vailla valmis; kuvat on jo taltioitu.
Ps. Yks ihan mielenkiintoinen täyte myös löydetty eli ryynimakkara! Toimii!  _________________
 |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
M..M Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Kes 2011 Viestejä: 594 Paikkakunta: POHJOIS-SAVO
|
Lähetetty: 27.09.2011 13:25 Viestin aihe: |
|
|
kanttarelli hirvenjauheliha pitsoo. kiitoksia vilperille kanttarelli vinkistä. yksinkertaiset täytteet ja hyvää on. _________________ MITÄ ET TEE TÄNÄÄN, EI SITÄ TARVITSE TEHDÄ HUOMENNAKAAN |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Bearclaw Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Lok 2004 Viestejä: 1183
|
Lähetetty: 27.09.2011 13:27 Viestin aihe: |
|
|
itse asiassa oli eilen: pyynrintaa kermakastikkeessa ja pottumuussia, hyvvää oli |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Hilu Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Huh 2005 Viestejä: 926
|
Lähetetty: 27.09.2011 17:22 Viestin aihe: |
|
|
Eilen keitin ison kattilallisen hirvikeittoa. Sitä on sitten syöty tänäänkin ja hyvää oli!
Olisi kiva kuulla hyviä viinivinkkejä riistaruualle.
Kokeilin Gros Gibier punaviiniä. Parempiakin on maisteltu. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 27.09.2011 22:12 Viestin aihe: |
|
|
Mustaviinimarjamehuun lantrattu Kossu tuollaisessa 10 % vahvuudessa...  _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
maqe Kanta-asiakas
Liittynyt: 03 Tam 2010 Viestejä: 265 Paikkakunta: qsamo
|
Lähetetty: 28.09.2011 21:31 Viestin aihe: |
|
|
Vaihteeksi "Karppaajan" lintuvelliä tuli päivälliseksi naatittua. Eli uunissa kypsytetyn meton lihat, kypsennys liemi, jossa hieman olutta seassa,vettä, kukkakaalta, parsakaalta, porkkanaa,kipene lanttua, sipulia, suolaa, mustaa pippuria myllystä ja 6dl kolmen juuston ruokakermaa.
Aikuinen metso kypsyi sopivasti kun padassa oli vain hiukan öljyä ja muutaman tunnin miedossa suolaliemessä lionnut metso pataan, sähköuunissa vajaa puolituntia 250C ja sitten 130C asteiseen leivinuuniin vajaaksi neljäksi tunniksi parin olut desin kera ja folio kantena. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Peto Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 10577 Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.
|
Lähetetty: 28.09.2011 21:44 Viestin aihe: |
|
|
Chilimarinoidut hirvipihvit mediumina med tsekkiolut. _________________ Vaikka muu häviää, niin metsästys jää. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Perttu Itkonen Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Syy 2009 Viestejä: 140
|
Lähetetty: 11.10.2011 19:20 Viestin aihe: |
|
|
Eilisen riistakebabin jämät, voissa paistettuna ja kermassa haudutettuna. Salaatin ja itsetehdyn jugurtti-valkosipuli majoneesin kera, kyytipoikana tapsa  |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
juhatapio Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Elo 2005 Viestejä: 2803 Paikkakunta: eteläpohjanmaa
|
Lähetetty: 11.10.2011 19:37 Viestin aihe: |
|
|
Paistelin kolme fasaania joista poika söi toisen puolen lounaaksi ja loput veteli naamaasa nuorin kolli ku tuli koulusta,joten en siis oo syöny mittää riistaa tännään jos ei sellasiksi lasketa maksalaatikkoa,raejuustoa ja aurinkokuivattuja lidlin tomaatteja? _________________
 |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Bearclaw Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Lok 2004 Viestejä: 1183
|
Lähetetty: 12.10.2011 08:20 Viestin aihe: |
|
|
Iltaseksi vasankieltä siivuttelin leivän päälle, hyvin tuli uni sen päälle |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
|