Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Turja Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 29 Lok 2007 Viestejä: 31 Paikkakunta: utajärvi
|
Lähetetty: 03.04.2009 09:49 Viestin aihe: |
|
|
Nyt loppui tämä hevos stoori , justiinsa otin viimeset kuivalihat roikkumasta ja kylmäsavut pöntöstä.
Loppu mietinkinä "kyllä kannatti" hommaa kyllä oli mutta kaikki onnistui mielestäni erinomaisesti ja kaikkea tuli aika paljon nam....... _________________ Vaikka perse eellä puuhun ! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
iso Koo Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Tam 2007 Viestejä: 501 Paikkakunta: eteläinen-savo
|
Lähetetty: 27.09.2011 20:09 Viestin aihe: |
|
|
Aloitetaanpas stoori uudestaan.
Onko halukkaita nylkemään ja paloittelemaan? Palkaksi saa hevosen tai osan, riippuu monta halukasta paikalle ilmaantuu.
Operaatiossa tarkoitus pistää lihoiksi 2 ja 3 vuotiaat, joten parasta A-ryhmää.
Innokkaat voipi ilmottautua tähän tai yyveenä ja Ehdotella sopivaa ajankohtaa.
Paikka Mikkelin lähiympäristössä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
iso Koo Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Tam 2007 Viestejä: 501 Paikkakunta: eteläinen-savo
|
Lähetetty: 27.09.2011 21:29 Viestin aihe: |
|
|
No niin, nopeaatoimintaa, kun tarjous ilmeisesti kohdillaan.
Eli kuluvan viikon la 1.10 ehdolla lihanjako päiväksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tvälläri Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Maa 2004 Viestejä: 3423 Paikkakunta: Mikämikämaa
|
Lähetetty: 28.09.2011 08:46 Viestin aihe: |
|
|
Hittolainen ko on liian kaukana ei kehtaa 6:tta tuntia tyrkätä suuntaansa _________________ "Mies, ei koskaan kyllästy tuijottamaan välkehtivää tulta, virtaavaa vettä, tai tippuvaa pontikkaa" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
bonchi Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Syy 2006 Viestejä: 204 Paikkakunta: Juva
|
Lähetetty: 28.09.2011 09:28 Viestin aihe: |
|
|
Kyllä kiinnostaa! tulikohan yv.perille? _________________ näinhän se o jos on ollakseen? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
iso Koo Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Tam 2007 Viestejä: 501 Paikkakunta: eteläinen-savo
|
Lähetetty: 28.09.2011 09:56 Viestin aihe: |
|
|
Porukka kasassa ja aika mukava siivu kaikille luvassa.
Sovitaan tarkempi aika ja lyödään päivä lukkoon vielä vaikka torstaina. Laitan yyveen silloin osallistujille. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
BarnesXX Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 27 Tam 2008 Viestejä: 80 Paikkakunta: Espoo
|
Lähetetty: 30.09.2011 20:58 Viestin aihe: |
|
|
Ilo lukea, että vielä löytyy talkoo-henkeä. Sääli se olisi ehtaa lihaa monttuun laittaa.
Iso koolle ja lahtimiehille (ja -naisille?) papukaijamerkki ! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
bonchi Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Syy 2006 Viestejä: 204 Paikkakunta: Juva
|
Lähetetty: 01.10.2011 00:42 Viestin aihe: |
|
|
Kiitoksia näin etukäteen kannustavista sanoista Näinhän se pitäis aina ollakin.. Palaillaan myöhemmin? Ehkä.. _________________ näinhän se o jos on ollakseen? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
iso Koo Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Tam 2007 Viestejä: 501 Paikkakunta: eteläinen-savo
|
Lähetetty: 02.10.2011 12:46 Viestin aihe: |
|
|
Homma saatiin eilen hoidettua ja lihaa kukkupäin kylmiössä ( mulla vissiin eniten, kolme saavillista odottaa pakastusta ) + koiran perkeet ja luut pari saavillista. Eiköhän noilla lihassa talven pysy, koirat ja isäntä.
Kiitos vielä osallistujille ja lihamestarille erityiskiitos laadukkaasta leikkuusta, myö muuthan keskityttiin siihen olennaiseen eli koirien luiden pienimiseen, joka vaati alkuun jo lähes sähkömiehen taitoja, jotta saatiin puukkokone käyntiin.
Toivottavasti pitkänmatkalaiset pääsi onnellisesti kotiin ja jousenlatit kesti.
Monttuun ei muuten mennyt kuin sisälmykset, nahat, päät ja kaviot. Niin ja hännät, kun ketään viulistia ei ollut paikalla. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
bonchi Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Syy 2006 Viestejä: 204 Paikkakunta: Juva
|
Lähetetty: 04.10.2011 09:41 Viestin aihe: |
|
|
Kiitoksia vielä isännälle hyvistä lihoista! pakkaset joutui aika koville sekä emäntä ja itekin kun yksi kaksitoista tuntinen meni vielä lihojen siivoamiseen,paloitteluun,jauhamiseen ym.. tein pari kiloa hyvin suolattua lämminsavu lihaa lavasta ja voin sanoa että ikinä aiemmin ei ole lihan savustus onnistunut näin hyvin! kilo lihaa hävisi pöydältä ennenkuin ehti yhtään jäähtyä kun muksut vuorotellen kävivät leikkaamassa siivuja _________________ näinhän se o jos on ollakseen? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
iso Koo Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Tam 2007 Viestejä: 501 Paikkakunta: eteläinen-savo
|
Lähetetty: 04.10.2011 20:32 Viestin aihe: |
|
|
Loistu juttu, että kelpaa myös perheessä muillekin.
Tänään viimeiset koiranruuat pakkaseen, joitui ostamaan maanantaina uuden 400 litrasen, kun se vanha varapakkanen ei suostunut starttaamaan.
Hieman yli puolillaan tulee olemaan pelkkää hevosta, kun kaikista kolmesta pakastimesta aikanaan sinne kaikki keskittää. Ulkofile painoi muuten karvan alle 12 kg siivottuna. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
bonchi Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Syy 2006 Viestejä: 204 Paikkakunta: Juva
|
Lähetetty: 29.10.2011 19:59 Viestin aihe: |
|
|
taas ois pari kiloo hepan paistii pika palvissa ties kuin monetta kertaa.. kyllä on Hyvää!! ja ei säily jääkaapissa kun korkeintaan vuorokauden, sit kaikki aina mystisesti kadonnut.. _________________ näinhän se o jos on ollakseen? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
iso Koo Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Tam 2007 Viestejä: 501 Paikkakunta: eteläinen-savo
|
Lähetetty: 29.12.2013 18:21 Viestin aihe: |
|
|
Tulevalla viikolla kaksi pannaan lihoiksi, varmaan vkloppuna.
lihhoo haluavat laittaa yksäriä, sillä ammattileikkaaja tulee paikalle ja tekee työn, joka ei ole ihan ilmaista, mutta jahtiveljille vain kulujen hinnalla maistiaisia tarjolla. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hautaterva Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Maa 2012 Viestejä: 618
|
Lähetetty: 23.03.2014 22:33 Viestin aihe: |
|
|
Mielenkiinnosta kyselen, että miksi konit pannaan lihoiksi?
Onko ihan perus laidunheppoja vai onko ontuvia kilpapelejä? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pietarinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Hei 2010 Viestejä: 1248
|
Lähetetty: 23.03.2014 22:52 Viestin aihe: |
|
|
monenlaista syytä.vaivaisia,luonnevikoja,iäkkäitä,ei tule juoksijoita,harrastuksen lopettaminen,ei ole vara pitää tallipaikkaa.ym. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|