OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Riistan maustaminen
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 29.12.2011 12:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

LG1 kirjoitti:
Rastinsahi kirjoitti:
Hyi, onko tuossa joku väkevä mauste?


Taitaa olla jokin aasialainen hyvin makea ja imelä chili höystetty.
Se on erityisen hyvää metton kanssa.


Imelä mehto, hyi!
_________________
Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 05.01.2012 15:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Juu, yäk.

Anders Leven on jostain syystä innostunut tuosta itämäisestä (ks. hirvikeittokirja) ja tietää mitä kirjoittaa. Mun mielestä sopii, joskaan se sokeri-vesi-chili -sekoitus nyt mitään amerikkaa ole,
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 15027

LähetäLähetetty: 05.01.2012 15:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itämaiset reseptit ja riistanliha kulkevat kyllä siinäkin mielessä käsi kädessä, että tyypillisesti Aasiassa käytetään tämäntyyppistä lihaa enemmän ruoanlaitossa kuin taas meillä suositaan domestikoituja eläimiä.

Itse arvostan riistaa puhtaana ja maukkaana lihana, mutta kun sitä syön liki päivittäin, en vain kertakaikkiaan enää saata pitäytyä ainoastaan perinneruoissa. Tulee laitettuakin paremmin ruokaa riistasta kun sitä käyttää laveammin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Loikka
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 948
Paikkakunta: Kotimaa

LähetäLähetetty: 06.01.2012 20:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hylsysoppa kirjoitti:

Mikä ihmeen luomurupsiöljy ja joku espanjalainen konkistadorioliiviöljy ja takana vissiin espanjalainen vasco da gama(taisi olla portuqueesi) balsamiviinietikka? Marliinimiehen hiilijalanjälki on mittava kuin sasquatsilla! Wink


Aika liki öljytuntemus mutta ei sinne päinkään... Laughing Oikein meni että hiilijalanjälki on huima...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Jätkänkynttilä
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Jou 2005
Viestejä: 378
Paikkakunta: Suomi

LähetäLähetetty: 06.01.2012 23:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Suola ja pippuri. Paisto voissa (välillä käännellen). Liha kun liha, kala kun kala, sika, nauta, riista, roileri, kala, lammas, härkä simpukka ja kaikki ökkiäiset... Kastikkeella se homma ratkiaa.
_________________
"Käy paikalleis sit. Mie luulin jot sie olit lähös johokii. Älä hitto mää. Lippaat tyhjenööt..."
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com