Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
pepetus Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 30 Lok 2007 Viestejä: 99 Paikkakunta: P-häme
|
Lähetetty: 13.12.2012 16:45 Viestin aihe: |
|
|
Kivinevalla on nätti solariumi! Ei olis kannattanu guuglata palvisaunan tekoohjeita, muutama muu projekti ens kesältä tais justiinsa siirtyä viikolla eteenpäin, PAKKOHAN TOMMONEN ON SAADA! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
M..M Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Kes 2011 Viestejä: 594 Paikkakunta: POHJOIS-SAVO
|
Lähetetty: 14.12.2012 16:35 Viestin aihe: |
|
|
pieni varoituksen sana. ELÄ TEE LIIAN LÄHELLE ASUIN RAKENNUKSIA. ja huolehdi tulevaisuudessa liian rasvan poistosta.! heh kokemusta on, ensikesänä muurataan tiilestä koko uusi komeus. _________________ MITÄ ET TEE TÄNÄÄN, EI SITÄ TARVITSE TEHDÄ HUOMENNAKAAN |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pepetus Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 30 Lok 2007 Viestejä: 99 Paikkakunta: P-häme
|
Lähetetty: 14.12.2012 22:16 Viestin aihe: |
|
|
M..M kirjoitti: | pieni varoituksen sana. ELÄ TEE LIIAN LÄHELLE ASUIN RAKENNUKSIA. ja huolehdi tulevaisuudessa liian rasvan poistosta.! heh kokemusta on, ensikesänä muurataan tiilestä koko uusi komeus. |
Juuen, tarkotus tehdä se saareen ja kunnon rasvapelti mistä menee putki pihalle. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
_juzzi_ Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Tam 2005 Viestejä: 278 Paikkakunta: Hankasalmi
|
Lähetetty: 14.12.2012 23:01 Viestin aihe: |
|
|
Minkälaista savustus aikaa esim tuntia/kilo?
Entä tuo sisälämpötila? _________________ Mossberg Valmet Tikka |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pikkuhornet Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Maa 2008 Viestejä: 2524
|
Lähetetty: 14.12.2012 23:45 Viestin aihe: |
|
|
On tosiaan Kivinevalla komia häkäpönttö. Laita kokemuksia lisää herkuista ja uusista kokeiluista. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Usko Eevertti Luttinen Banned
Liittynyt: 07 Huh 2012 Viestejä: 1397 Paikkakunta: Närreitten valtakunta
|
Lähetetty: 15.12.2012 20:18 Viestin aihe: |
|
|
kivineva kirjoitti: |
Lopputulos ainakin kävi omaan makuhermoon hyvin. Ainoastaan liha jäi hivenen harmaaksi keskeltä, mutta eipä tuo makua haitannut. Oikea palvauksessa käytetty suola pitäisi lihan kauttaaltaan nätin punertavana. |
Kyllä tuohon nitriittisuoloja vähän niin olispa liha täydellinen. _________________ Ja sen poijjan nimi oli Julli ja sillä oli hirmuinen kulli |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Usko Eevertti Luttinen Banned
Liittynyt: 07 Huh 2012 Viestejä: 1397 Paikkakunta: Närreitten valtakunta
|
Lähetetty: 15.12.2012 20:19 Viestin aihe: |
|
|
kivineva kirjoitti: |
Lopputulos ainakin kävi omaan makuhermoon hyvin. Ainoastaan liha jäi hivenen harmaaksi keskeltä, mutta eipä tuo makua haitannut. Oikea palvauksessa käytetty suola pitäisi lihan kauttaaltaan nätin punertavana. |
Kyllä tuohon nitriittisuoloja vähän niin olispa liha täydellinen. _________________ Ja sen poijjan nimi oli Julli ja sillä oli hirmuinen kulli |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 16.12.2012 21:12 Viestin aihe: |
|
|
pikkuhornet kirjoitti: | On tosiaan Kivinevalla komia häkäpönttö. Laita kokemuksia lisää herkuista ja uusista kokeiluista. |
Jouluksi pitäisi tuota palvausta taas suunnitella - katsellaan.
Tuossa erästä vanhempaa palvaria jututin ja sain häneltä uusia vinkkejä palvaukseen.
Taidan koittaa pitää alkulämmöt noin 6h tuntia siinä 60-asteen tietämillä. Näin savunmaun pitäisi imeytyä paremmin lihaan, sillä matalammassa lämmössä ei lihan pintaan ehdi tulla kalvoa.
Tuossa toisessa topiikissa on lisää juttua omia sekä muiden kokemuksia.
http://forum.eralle.net/viewtopic.php?t=38345 |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pihkat Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Syy 2007 Viestejä: 4620
|
Lähetetty: 16.12.2012 21:37 Viestin aihe: |
|
|
En kyllä ainakaan suolakurkkujen kanssa söisi,,,lurps _________________ Voi pihkat |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|