Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
webram Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Tou 2005 Viestejä: 702
|
Lähetetty: 30.12.2012 11:49 Viestin aihe: Arvokasta heppaa! |
|
|
Hieman ohi topikin, mutta kauhistuin kun ostin Nummelan Citymarketista erään tuottajan myyntitipisteestä kylmäsavustettua hevosta. Hinta oli 49,95€/kg! Aikamoinen kate tuotteessa, kun teurastamo maksaa hepasta n. 0,25€/kg.
Toki varsin työläshän se prosessi on ennen kuin paisti pötköttä siivuina siinä myyntipisteen tiskillä sirkeäsilmäisen konsulenttityttösen halukkaasti pakettiin laitettavana, mutta ei korvauskaan ponnisteluista ole aivan vähäinen.
Ikivanha totuushan on se, ettei hölmö ei ole se, joka pyytää tuollaista hintaa, vaan se joka sen maksaa, eli siis minä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17040 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 30.12.2012 14:53 Viestin aihe: |
|
|
se on katsos se esivalmistus, samoin kuin se lehmänliha ulukomailla mitä kaljalla juotettiin, tekee kallista. mietippä millä sitä hepan ulkofilettä on hierottu nuorten heppatyttösten toimesta kauan ja hartaasti.... _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
M..M Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Kes 2011 Viestejä: 594 Paikkakunta: POHJOIS-SAVO
|
Lähetetty: 30.12.2012 15:11 Viestin aihe: |
|
|
valmet 412s kirjoitti: | se on katsos se esivalmistus, samoin kuin se lehmänliha ulukomailla mitä kaljalla juotettiin, tekee kallista. mietippä millä sitä hepan ulkofilettä on hierottu nuorten heppatyttösten toimesta kauan ja hartaasti.... | _________________ MITÄ ET TEE TÄNÄÄN, EI SITÄ TARVITSE TEHDÄ HUOMENNAKAAN |
|
Takaisin alkuun |
|
|
juhatapio Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Elo 2005 Viestejä: 2803 Paikkakunta: eteläpohjanmaa
|
Lähetetty: 30.12.2012 15:27 Viestin aihe: |
|
|
Eihä tuo ny vielä mittää,aatteles noita poroja,kulkevat pitkin mettiä ynnä ihmisten pihoja,syövät kaiken minkä näkevät,sitte tullee poroisäntä,pistää sen penkkii,vuoleskellee siitä pikkupaloja jotka aurinko ja tuuli kuivattaa,hintaa satasen kilolta,siinon katteet kohillaan sano!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Glen Scanlan Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Syy 2012 Viestejä: 250 Paikkakunta: pitäjillä
|
Lähetetty: 31.01.2013 22:35 Viestin aihe: |
|
|
ossoo ne pohjosen miehet ottoo huomioon tuon lihan kutistumisen kuivuessaan hinnoittelussa, kokkeile ite joskus kuivalihan valmistusta |
|
Takaisin alkuun |
|
|
6mm br rem Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Syy 2006 Viestejä: 1634 Paikkakunta: Hämeen reunalla
|
Lähetetty: 21.02.2013 21:04 Viestin aihe: |
|
|
n 4 kg tuoretta tarvitaan 1 kiloon kuivalihaa, jolloin kosteus on alle 10% painosta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 22.02.2013 14:27 Viestin aihe: |
|
|
Ja about suolalihan valmistuksessa puolet häviää painosta!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|