OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Arvokasta heppaa!

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
webram
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Tou 2005
Viestejä: 702

LähetäLähetetty: 30.12.2012 11:49    Viestin aihe: Arvokasta heppaa! Vastaa lainaamalla viestiä

Hieman ohi topikin, mutta kauhistuin kun ostin Nummelan Citymarketista erään tuottajan myyntitipisteestä kylmäsavustettua hevosta. Hinta oli 49,95€/kg! Aikamoinen kate tuotteessa, kun teurastamo maksaa hepasta n. 0,25€/kg.
Toki varsin työläshän se prosessi on ennen kuin paisti pötköttä siivuina siinä myyntipisteen tiskillä sirkeäsilmäisen konsulenttityttösen halukkaasti pakettiin laitettavana, mutta ei korvauskaan ponnisteluista ole aivan vähäinen.
Ikivanha totuushan on se, ettei hölmö ei ole se, joka pyytää tuollaista hintaa, vaan se joka sen maksaa, eli siis minä Twisted Evil
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 17040
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 30.12.2012 14:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

se on katsos se esivalmistus, samoin kuin se lehmänliha ulukomailla mitä kaljalla juotettiin, tekee kallista. mietippä millä sitä hepan ulkofilettä on hierottu nuorten heppatyttösten toimesta kauan ja hartaasti....
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
M..M
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Kes 2011
Viestejä: 594
Paikkakunta: POHJOIS-SAVO

LähetäLähetetty: 30.12.2012 15:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

valmet 412s kirjoitti:
se on katsos se esivalmistus, samoin kuin se lehmänliha ulukomailla mitä kaljalla juotettiin, tekee kallista. mietippä millä sitä hepan ulkofilettä on hierottu nuorten heppatyttösten toimesta kauan ja hartaasti....
Mr. Green
_________________
MITÄ ET TEE TÄNÄÄN, EI SITÄ TARVITSE TEHDÄ HUOMENNAKAAN
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
juhatapio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Elo 2005
Viestejä: 2803
Paikkakunta: eteläpohjanmaa

LähetäLähetetty: 30.12.2012 15:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eihä tuo ny vielä mittää,aatteles noita poroja,kulkevat pitkin mettiä ynnä ihmisten pihoja,syövät kaiken minkä näkevät,sitte tullee poroisäntä,pistää sen penkkii,vuoleskellee siitä pikkupaloja jotka aurinko ja tuuli kuivattaa,hintaa satasen kilolta,siinon katteet kohillaan sano!!
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Glen Scanlan
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Syy 2012
Viestejä: 250
Paikkakunta: pitäjillä

LähetäLähetetty: 31.01.2013 22:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ossoo ne pohjosen miehet ottoo huomioon tuon lihan kutistumisen kuivuessaan hinnoittelussa, kokkeile ite joskus kuivalihan valmistusta Cool
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
6mm br rem
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Syy 2006
Viestejä: 1634
Paikkakunta: Hämeen reunalla

LähetäLähetetty: 21.02.2013 21:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

n 4 kg tuoretta tarvitaan 1 kiloon kuivalihaa, jolloin kosteus on alle 10% painosta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 22.02.2013 14:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja about suolalihan valmistuksessa puolet häviää painosta!!
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com