Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Taras
Liittynyt: 27 Huh 2011 Viestejä: 3
|
Lähetetty: 10.08.2013 22:14 Viestin aihe: Kyyhkysen savustaminen |
|
|
Aloituspäivä takana ja aamulla jatketaan. Päivällä jahdin ohessa muistin lukeneeni talvella jostain jutun kyyhkysen savustamisesta, mutta tietenkään nyt en sitä muista mistä sen luin, kun se olisi ajankohtaista. Eli olisko vinkkejä tähän, kun muutama tämän päivän kyyhkysistä tuli kynittyä ihan sitä varten? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Snaipperi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Kes 2007 Viestejä: 163 Paikkakunta: Oulu
|
Lähetetty: 11.08.2013 20:26 Viestin aihe: Savustus |
|
|
Ilmeisesti sinulla on kyyhkyt kokonaisina ja kynittyinä. Savustus samaan tapaan kuin muidenkin lihojen savustus.
Kyyhkyt suolatumaan suolaveteen n. 6-8 % suola sopii linnuille yleisesti hyvin. Vuorokausi suolautumista riittänee kyyhkylle. Täkkälihoihin voi halutessaan laittaa suolaliuosta ruiskulla.
Kyyhkyt savustimeen ja savustimen lämpötila 80-110 astetta. Kun kyyhkyn täkkälihassa on 67-70 astetta lämmintä niin linnut pois ja vetäytymään. _________________ Turha on peiliä syyttää, jos naama on vino. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Taras
Liittynyt: 27 Huh 2011 Viestejä: 3
|
Lähetetty: 12.08.2013 10:27 Viestin aihe: |
|
|
Kiitos, tästä onkin kovasti apua! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|