Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 25.10.2013 14:47 Viestin aihe: |
|
|
Toi oli 80-luvulla kuuminta hottia... Nöösinä erään kapakan keittössä silloin huseerasin.
Tuli Tietäjä ranskanmaalta ja opettu suusvidiä... Kohta oli kaikki tarpeet vakuumissa kypsennettyjä ja sitten pakkaseen.
Annos kerrallaan sulatettiin ja lämmitettiin painekeittokaapissa Se oli meidän mesun mielestä sellainen parannus jota nuo parsanpurijat ei ollut tuohon hoksannut yhdistää.
Hienoa oli jos mitä peltopyytä laitettiin ja huimia makukokemuksia saatiin, ei kauaan kestäny tuo villitys. Onneksi.
Ideana hyvä, mutta edes oikein toteutettuna ei sopinut alacarte ravintolaan. Kotikeittiössä toimii kyllä, työlästä mutta palkitsevaa kyllä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tvälläri Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Maa 2004 Viestejä: 3423 Paikkakunta: Mikämikämaa
|
Lähetetty: 25.10.2013 15:26 Viestin aihe: |
|
|
Meikähän on ollu aikaansa edellä muodissa jo kaaaauan sitten. Perinteinen suomalainen Suusvidihän on grillimakkaran kypsentäminen kiukaalla alkuperäsessä muovipakkauksessaan. Tosin siinä prosessin pituuden määrittelee oluen määrä, koska mitä enemmän on olutta sitä kauemmin yleensä suusvidit muhii. Discleimerinä että ei toimi nuotiossa _________________ "Mies, ei koskaan kyllästy tuijottamaan välkehtivää tulta, virtaavaa vettä, tai tippuvaa pontikkaa" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 25.10.2013 15:39 Viestin aihe: |
|
|
Mä pyrin aina saamaan kiukaan sen verran lämpimäksi ettei tuo muovipussi oikeen tahdo kestää...
Tarpeeksi kun on kikkaillut noiden kypsyysasteiden kanssa niin suunmukaiseksi on muotoutunut kauriin takajalka (tai mikä tahansa muu laatuliha) mausteineen (merisuola, mustapip, hunajadijon, rakuuna)piukkaan monenkertaiseen folioon, niin että mehut eikä höyryt pääse missään tapauksessa ulos. Annetaan muhia leivinuunissa alle 100 ast yönyli. Kypsää on kun luut irtoo lihoista ja se LIEMI!!! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|