Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Turisti Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Huh 2004 Viestejä: 611 Paikkakunta: Helsinki
|
Lähetetty: 10.05.2014 01:59 Viestin aihe: |
|
|
Broidin kanssa tultiin just hirvi- / peuraporukan kauden päättäjäisistä ja isäntämme tarjosi karhua paistina sellaisiksi reilun sentin paksuisiksi "pihveiksi" leikattuna. Kolme sellaista isoa "pihviä" tuli heitettyä naamariin, huh! Harvoin saa karhun paistillä ittensä kylläiseksi syödä. Ja viini! Yhtä rouhee kuin karhunliha on isosyistä niin oli tämä italialainen viini jossa oli makua ja potkua! Ja just mun suun makuun oleva mukavan hedelmäinen viini. Voi että oli mukavan kulinaristinen ilta, "paloi" varmaan tuonne muistin kovalevylle lähteättömästi tuo ateria. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35432
|
Lähetetty: 10.05.2014 08:21 Viestin aihe: |
|
|
Purkkijänestä ruisleivällä...röyh. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Puukko-Nisse2 Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 04 Lok 2010 Viestejä: 60
|
Lähetetty: 11.05.2014 22:13 Viestin aihe: |
|
|
Kallen ohjeita mukaillen maa-artisokkakeittoa ja pulled-pork vilisikaa. Keitto onnistui erinomaisesti, tein sen vielä lihaliemeen, joka toi makuun vielä ekstrasyvyyttä. Sellainen varoituksen sana, että tuo keitto pieretti papusoppaan verrattuna potenssiin kymmenen. Eli jos haluaa tehdä vieraille sadistisen jäynän, niin kannattaa pitää maa-artisokka mielessä.
Myös possu onnistui hyvin. Paistopussissa uunissa (120c) kuusi tuntia ja sitä ennen yön yli marinoitumassa. Maiskis, maiskis. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
CrB Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Lok 2005 Viestejä: 1880
|
Lähetetty: 12.05.2014 20:32 Viestin aihe: |
|
|
Äitienpäivän liisteitä. Äitien päiväksi tein pihvejä johtokunnan fileestä, leikaten paistilihapötkylän 2mm paksuiksi siivuiksi, pannulla kypsytyksen jälkeen pihvinlätyskät kattilaan, miedosti paistettua sipulisilppua päälle ja puolen tunnin haudutus. Tempulla poistui johtokunnan fileen tyypillinen sitkeys, tai ainakin se antoi periksi ohuuden vuoksi. _________________ Liikettä niveliin |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jersu Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Hei 2006 Viestejä: 1519 Paikkakunta: seinäjoki
|
Lähetetty: 12.05.2014 20:47 Viestin aihe: |
|
|
Kävin hakees testimieles sähkösavustimen, nostin muutaman sorsan rinnan sulamaan edellis iltana. Pinnalle heitin seuraavana päivänä suolan, aromisuolan ja valkopippurin ja annoin pari tuntia olla huoneenlämmös töiden jälkeen. Ei mitään käryä kauanko olis pitäny olla pöntös, mutta savustus aika löytyi heti kerta kokeilulla. 15min pöntös ja 5min folion alla pöydällä ja tuloksena medium tai medium- ja aiii krristus ku oli hyvää!!
Seuraavan kerran kevyt marinaadi puolta päivää aikaasemmin ja pöntös +-13min ja folion alla 6-7min.. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 23.05.2014 15:41 Viestin aihe: |
|
|
Hatusta vetäisty erämiehen nopea riistasoppa:
Jauhelihakeittoa hirven jauhelihasta. Kourallinen pieniä kanttarelleja pannulle, nopea kuullotus ja sopan sekaa.
Ruisleipää ja mummon maustekurkkuja...eipä muuten pöllömpää ja valmistuu nopsaan!
http://www.kettunet.com/eramiehen-nopea-riistasoppa/
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lonely Rider Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Lok 2009 Viestejä: 2758 Paikkakunta: Häme
|
Lähetetty: 23.05.2014 18:50 Viestin aihe: |
|
|
Täällä vedellään hirvi-kaalikeittoa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Wikke Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 9501
|
Lähetetty: 24.05.2014 20:25 Viestin aihe: |
|
|
Lonely Rider kirjoitti: | Täällä vedellään hirvi-kaalikeittoa. |
Niin vedettiin alkuviikosta täälläkin kyllästymiseen asti. _________________ Lukutaidoton sukupuolineutraali sateenkaareileva metroseksuaali sinivihreä metropoli kasvispiiperö. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lonely Rider Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Lok 2009 Viestejä: 2758 Paikkakunta: Häme
|
Lähetetty: 24.05.2014 21:29 Viestin aihe: |
|
|
Wikke kirjoitti: | Lonely Rider kirjoitti: | Täällä vedellään hirvi-kaalikeittoa. |
Niin vedettiin alkuviikosta täälläkin kyllästymiseen asti. |
Peruna on välillä mukava vaihtaa kaaliin keitoissa. Voi vedellä isoja lautasellisia ilman että tulee ihan tuhannen tönkkö olo |
|
Takaisin alkuun |
|
|
remula Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 17 Maa 2013 Viestejä: 7 Paikkakunta: haapajärvi
|
Lähetetty: 29.05.2014 19:28 Viestin aihe: |
|
|
hampurilaiset väsäsin,pihvi hirvestä ja balkanmakkaran korvasi sentin
siivu jänissäilykettä uunin kautta |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 29.05.2014 19:48 Viestin aihe: |
|
|
remula kirjoitti: | hampurilaiset väsäsin,pihvi hirvestä ja balkanmakkaran korvasi sentin
siivu jänissäilykettä uunin kautta |
Ootko tehnyt jänissäilykkeen itse vai teettänyt sillä paikallisella valmistajalla ? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 29.05.2014 19:49 Viestin aihe: |
|
|
remula kirjoitti: | hampurilaiset väsäsin,pihvi hirvestä ja balkanmakkaran korvasi sentin
siivu jänissäilykettä uunin kautta |
Ootko tehnyt jänissäilykkeen itse vai teettänyt sillä paikallisella valmistajalla ? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
remula Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 17 Maa 2013 Viestejä: 7 Paikkakunta: haapajärvi
|
Lähetetty: 30.05.2014 20:26 Viestin aihe: |
|
|
paikallisella |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 31.05.2014 08:24 Viestin aihe: |
|
|
Hirvibalkan pyttipannua eilen iltapalaksi. Oli äsken kylmänäkin hyvää.
Appi näitä on teettänyt, siitä erikoinen balkan että on parempaa paistettuna tai keitossa kuin kylmänä. Samalta valmistajalta kuin tuo edellinen. En tosin tiedä mikä on makkaran tilausnimi mutta balkanin näköistä tuo on. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35432
|
Lähetetty: 31.05.2014 10:54 Viestin aihe: |
|
|
Juustoinen peruna-purjo-hirvenpurkkiliha keitto,hyvvää,juomana vesi. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|