OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

mitä erämiehen grillissä valmistuu ?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 41, 42, 43  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 07.07.2015 16:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

MPOulu kirjoitti:
Tuossa on liian vähän läskiä ja tietoisuus siitä on jo hiipinyt mieleen. Siksi naamavärkkiä väännättää mutkille...


Meinaakko et tuo ei riitä yhdellekää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 07.07.2015 19:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Riittää se yhdelle mutta ei mulle. Possunkyljessä pitää olla kunnolla ihraa muuten se ei maistu sille mille pitää. Ihra tai läski miten kukin sen tykkää syödä voitelee ja mureuttaa sen mauttoman punaisen lihan kypsennyksen aikana ja antaa possunlihalle sen tyypillisen ominaismaun.
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 07.07.2015 19:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jep, se vaatii aikaa et tuollanen liha herää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
emppu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 398
Paikkakunta: Pori

LähetäLähetetty: 07.07.2015 20:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rupesin funtsimaan, että mitä jos tollasen kylkirivin enste savustas ja sitte grillissä kastikkeen kanssa käryttäs?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 08.07.2015 08:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

emppu kirjoitti:
Rupesin funtsimaan, että mitä jos tollasen kylkirivin enste savustas ja sitte grillissä kastikkeen kanssa käryttäs?


Mahtaisko se savun katku kadota noin päin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 08.07.2015 12:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Viimeksi tein suht tulisen tomaattipohjaisen soosin kyljelle. Valmistin kyljen aiemmin mainitulla tavalla ja leikkasin sen heti kuumana. Palat kulhoon ja kuuma soosi päälle ja pyöräytin pari kertaa. Lisukkeeksi kylmää olutta runsaasti, viski tai rommikola voisi toimia myös aika hyvin tulisen soosin kanssa.
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 09.07.2015 19:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jartsu kirjoitti:
emppu kirjoitti:
Rupesin funtsimaan, että mitä jos tollasen kylkirivin enste savustas ja sitte grillissä kastikkeen kanssa käryttäs?


Mahtaisko se savun katku kadota noin päin.


Just noin päin se pitää tehdä. Itse tollaisessa hiilisavustimessa savustanut eka miedolla lämmöllä sen 3-5 tuntia ja sitten kastike pintaan ja hetkeksi grilliin...

Savu nimenomaan ei imeydy lihaan kun sen ensimmäiset pari tuntia, kun lihan lämpötila nousee ei se enään ota vastaan savun makua...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20526
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 21.07.2015 19:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ennenkin ollut puhetta, mutta kohtuu asiallinen ”kasvisruoka”: Munakoisosta ohuita siivuja ja niihin kääritään (vaikka Lidlin) aurinkokuivattua tomaattia ja joku grillijuustonpala. Sitten grilliin ja sivelyä rillauskastikkeella.



Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20526
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 23.07.2015 11:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Naisväki oli ostanut ”Kivikylän tehtaanmyymälästä” luuttomaksi leikattua raakaa & maustamatonta grillikylkeä, jossa oli vielä nahkakin mukana. Aika asiallista settiä grilliin. Suosittelen, jos sattuu osumaan eteen jossain.

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 23.07.2015 13:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hyvän näköistä lihaa
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
timhoe
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Elo 2011
Viestejä: 885

LähetäLähetetty: 15.08.2015 21:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Grillikyyhkyä, kotipenkin salaattia, grillijuustoa, sienisalaattia, herkkutatti-kanttarellimuhennosta sekä ite tehtyjä lohkoperunoita + punkkua. Kypsyysaste kohdillaan.

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kivineva
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Mar 2006
Viestejä: 1821

LähetäLähetetty: 15.08.2015 21:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aika hyvän näköistä settiä...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20526
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 02.04.2016 08:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä


Grillikausi avattu lehmällä. Yleensä entrecote on hyvää grillikamaa, mutta nyt osui kyllä jotain "vetoon kuollutta".
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 17157
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 02.04.2016 11:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ulkoruokakausi avattu kylmäsavugeneraattorin testillä sulan lohen puutteessa edamjuustoon.

-kierros paloi noin 10h ja nätti väri ainakin oli tullut. Löin jääkaappiin tasaantumaan niin tänään sen näkee.
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Juha
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Maa 2004
Viestejä: 1001
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 02.04.2016 11:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kausi jatkuu ympäri vuoden mutta kovemmilla pakkasilla ei viitsi grillata kuin burgereita tms nopeaa. Nyt kun lunta jo on alle munien niin pihalla jaksaa tönöttää vaikka pulled porkin vaatiman ajan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 41, 42, 43  Seuraava
Sivu 37 Yht. 43

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com