Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Jartsu Banned
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 30047 Paikkakunta: keski pohjanmaa
|
Lähetetty: 07.07.2015 16:16 Viestin aihe: |
|
|
MPOulu kirjoitti: | Tuossa on liian vähän läskiä ja tietoisuus siitä on jo hiipinyt mieleen. Siksi naamavärkkiä väännättää mutkille... |
Meinaakko et tuo ei riitä yhdellekää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 07.07.2015 19:12 Viestin aihe: |
|
|
Riittää se yhdelle mutta ei mulle. Possunkyljessä pitää olla kunnolla ihraa muuten se ei maistu sille mille pitää. Ihra tai läski miten kukin sen tykkää syödä voitelee ja mureuttaa sen mauttoman punaisen lihan kypsennyksen aikana ja antaa possunlihalle sen tyypillisen ominaismaun. _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jartsu Banned
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 30047 Paikkakunta: keski pohjanmaa
|
Lähetetty: 07.07.2015 19:25 Viestin aihe: |
|
|
Jep, se vaatii aikaa et tuollanen liha herää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
emppu Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 398 Paikkakunta: Pori
|
Lähetetty: 07.07.2015 20:45 Viestin aihe: |
|
|
Rupesin funtsimaan, että mitä jos tollasen kylkirivin enste savustas ja sitte grillissä kastikkeen kanssa käryttäs? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jartsu Banned
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 30047 Paikkakunta: keski pohjanmaa
|
Lähetetty: 08.07.2015 08:53 Viestin aihe: |
|
|
emppu kirjoitti: | Rupesin funtsimaan, että mitä jos tollasen kylkirivin enste savustas ja sitte grillissä kastikkeen kanssa käryttäs? |
Mahtaisko se savun katku kadota noin päin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 08.07.2015 12:06 Viestin aihe: |
|
|
Viimeksi tein suht tulisen tomaattipohjaisen soosin kyljelle. Valmistin kyljen aiemmin mainitulla tavalla ja leikkasin sen heti kuumana. Palat kulhoon ja kuuma soosi päälle ja pyöräytin pari kertaa. Lisukkeeksi kylmää olutta runsaasti, viski tai rommikola voisi toimia myös aika hyvin tulisen soosin kanssa. _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 09.07.2015 19:37 Viestin aihe: |
|
|
Jartsu kirjoitti: | emppu kirjoitti: | Rupesin funtsimaan, että mitä jos tollasen kylkirivin enste savustas ja sitte grillissä kastikkeen kanssa käryttäs? |
Mahtaisko se savun katku kadota noin päin. |
Just noin päin se pitää tehdä. Itse tollaisessa hiilisavustimessa savustanut eka miedolla lämmöllä sen 3-5 tuntia ja sitten kastike pintaan ja hetkeksi grilliin...
Savu nimenomaan ei imeydy lihaan kun sen ensimmäiset pari tuntia, kun lihan lämpötila nousee ei se enään ota vastaan savun makua... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20526 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 21.07.2015 19:31 Viestin aihe: |
|
|
Ennenkin ollut puhetta, mutta kohtuu asiallinen ”kasvisruoka”: Munakoisosta ohuita siivuja ja niihin kääritään (vaikka Lidlin) aurinkokuivattua tomaattia ja joku grillijuustonpala. Sitten grilliin ja sivelyä rillauskastikkeella.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20526 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 23.07.2015 11:26 Viestin aihe: |
|
|
Naisväki oli ostanut ”Kivikylän tehtaanmyymälästä” luuttomaksi leikattua raakaa & maustamatonta grillikylkeä, jossa oli vielä nahkakin mukana. Aika asiallista settiä grilliin. Suosittelen, jos sattuu osumaan eteen jossain.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 23.07.2015 13:14 Viestin aihe: |
|
|
Hyvän näköistä lihaa _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
timhoe Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Elo 2011 Viestejä: 885
|
Lähetetty: 15.08.2015 21:46 Viestin aihe: |
|
|
Grillikyyhkyä, kotipenkin salaattia, grillijuustoa, sienisalaattia, herkkutatti-kanttarellimuhennosta sekä ite tehtyjä lohkoperunoita + punkkua. Kypsyysaste kohdillaan.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 15.08.2015 21:51 Viestin aihe: |
|
|
Aika hyvän näköistä settiä... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20526 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 02.04.2016 08:25 Viestin aihe: |
|
|
Grillikausi avattu lehmällä. Yleensä entrecote on hyvää grillikamaa, mutta nyt osui kyllä jotain "vetoon kuollutta". |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17157 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 02.04.2016 11:42 Viestin aihe: |
|
|
Ulkoruokakausi avattu kylmäsavugeneraattorin testillä sulan lohen puutteessa edamjuustoon.
-kierros paloi noin 10h ja nätti väri ainakin oli tullut. Löin jääkaappiin tasaantumaan niin tänään sen näkee. _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Juha Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Maa 2004 Viestejä: 1001 Paikkakunta: Rovaniemi
|
Lähetetty: 02.04.2016 11:54 Viestin aihe: |
|
|
Kausi jatkuu ympäri vuoden mutta kovemmilla pakkasilla ei viitsi grillata kuin burgereita tms nopeaa. Nyt kun lunta jo on alle munien niin pihalla jaksaa tönöttää vaikka pulled porkin vaatiman ajan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|