Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 10.05.2020 16:26 Viestin aihe: |
|
|
Jotenkin levy jumittaa...
Kauriin lankku, uunijureksia ja choronkastike, tietysti omista munista
Rillikausi, mikä ihana tekosyy. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35430
|
Lähetetty: 10.05.2020 17:34 Viestin aihe: |
|
|
Hirvipaisti, tällä kertaa jollain juureshöystöllä, jessus kun oli hyvää. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tee667 Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Jou 2015 Viestejä: 731
|
Lähetetty: 11.05.2020 15:30 Viestin aihe: |
|
|
Tortilloja hirvenjauhelihatäytteellä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 12.05.2020 19:46 Viestin aihe: |
|
|
Kevyt iltapala, koska lekuri taas muistutti ikääntyvää vihannesten tärkeydestä
Peuriksen fileelastuja soija-vs marinoituna ja wokattuna kera tuoreen paistetun parsan
Loppuvkosta saan tutulta jo avomaalta... mut kyllä näitä epsanjalaisiakin juur syö. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17040 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 13.05.2020 20:07 Viestin aihe: |
|
|
8-piikkisen peurapukin ulkofileetä grillattuna ja maalaisperunoita kolmen sipulin kastikkeella.
_________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 23.05.2020 22:11 Viestin aihe: |
|
|
Hirven ja peuran sisäfilettä Sous Vide 56 astetta. Kermaperunat, punaviinikastike, soijahunajakurkkua, kirsikkatomaattia, paahdettua seesaminsiementä ja kevätsipulia.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Fspitz Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1296 Paikkakunta: Pirkanmaa
|
Lähetetty: 23.05.2020 23:35 Viestin aihe: |
|
|
Makarooni loota hirven jauhelihalla, ei viittinyt ottaa kuvaa mutta nälkä siirtyi. _________________ Minkä sanoin sen voin myös perua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
äRPee Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2633
|
Lähetetty: 23.05.2020 23:45 Viestin aihe: |
|
|
Peukutan.
Fspitz kirjoitti: | Makarooni loota hirven jauhelihalla, ei viittinyt ottaa kuvaa mutta nälkä siirtyi. |
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Klpr Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Tam 2011 Viestejä: 533 Paikkakunta: Rovaniemi
|
Lähetetty: 24.05.2020 20:04 Viestin aihe: |
|
|
fox66 kirjoitti: | Hirven ja peuran sisäfilettä Sous Vide 56 astetta. Kermaperunat, punaviinikastike, soijahunajakurkkua, kirsikkatomaattia, paahdettua seesaminsiementä ja kevätsipulia.
|
Otatko sv:n jälkeen pannulla vielä nopeasti kokonaiselle fileelle värin pintaan? _________________ sole mikhän. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 24.05.2020 20:17 Viestin aihe: |
|
|
Kaurispastaa.
Määrä korvaa laadun |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 24.05.2020 21:51 Viestin aihe: |
|
|
Klpr kirjoitti: |
Otatko sv:n jälkeen pannulla vielä nopeasti kokonaiselle fileelle värin pintaan? |
Juurikin näin. Laitan sv-pussiin nykyoppien vastaisesti pari voinokaretta, timjamia ja vakosipulia. Lihat pussista, pussin pohjalle valunut lihasneste kastikkeeseen, valurautapannu tulelle ja pussin yrtit pannulle rasvaan. Kuivaan lihat, pinnalle suola ja pippuri, nopea pintojen paisto yrttirasvassa. Lopuksi foliossa sen aikaa kun laittaa muut lautaselle, sitten vain pihveiksi ja tarjolle.
http://www.kettunet.com/peuran-ja-hirven-sisafiletta-suos-vide/ _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
tee667 Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Jou 2015 Viestejä: 731
|
Lähetetty: 06.06.2020 15:15 Viestin aihe: |
|
|
Hirvisoppaa, ihan perus. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 29.07.2020 21:13 Viestin aihe: |
|
|
Aika kova! Mozzarella, palvipeura, karamellisoitu punasipuli ja gruyre.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 02.08.2020 18:10 Viestin aihe: |
|
|
Toinen kerta, samat ainekset; mozzarella, palvipeura, karamellisoitu punasipuli ja gruyre. Basilika.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Fspitz Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1296 Paikkakunta: Pirkanmaa
|
Lähetetty: 03.08.2020 18:31 Viestin aihe: |
|
|
Hiiligrillistä muikkuja ja nyyttipotuja _________________ Minkä sanoin sen voin myös perua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|