Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20699 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 11.11.2023 17:28 Viestin aihe: |
|
|
Vuorokauden vetäytyminen, niin pintasavu on tasaantunut syvemmälle. Ei huono…
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20699 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 25.01.2024 20:57 Viestin aihe: |
|
|
Pari konkeloa tuli tehtyä peuranribsien kanssa.
Tuli vedettyä kaikki ribsit samaan vakuumiin; Ensinnäkin ei pysy pussi ehjänä, toisekseen vie aika lailla tilaa pakkasesta ja kolmanneksi perhe ei jotenkin ole näistäinnostunut pätkääkään.
Pakko sanoa, että nämä on kyllä todella oman maun mukaisia. Nuorta naaraspeuraa. Mutta kun katselee lautaselle jähmettyviä rasvamöykkyjä, niin veikkaan että kolesteroliarvo on palttiarallaa 60.
Täytyy jatkossa pakastaa "kertasatseja", kumminkin se 20 min uunissa ja valmiita. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20699 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 09.01.2025 20:49 Viestin aihe: |
|
|
Ribsithän on tavallaan jo melko ”kaluttu aihe”
Itse olen tehnyt tämmöisiä kovia pintamauste-hommia; Rupimarinadi ja sitten grillikastikesively päälle. Pintamaku menee helposti överiksi, mutta perusaine on täysin mausteetonta. Yllättävän kohtuullisesti toimii kova kontrasti.
Poika oli yllättäen saanut tommosen joululahjaksi. Lainasin vähän. Tottakai kai ruokaa pitää laittaa ”käsimyöden ja tunteella”. Mutta onhan se niin, että jos on jonkinmoista mittadataa lopputuloksen tueksi, niin kyllähän siinä oppimismahdollisuus on.
Vähän oli aldente, omaankin makuun ja erityisesti rouvan. Folioon ja uunin jälkilämpöön.
Itelle ei ehkä ole enää niin se juttu, että vedetään peuranribsejä suoraan uunista niin, että veri lakkaa kiertämästä.
Nämä on melkein parhaimmillaan niin, että seuraavana päivänä veistetään irti luista johonkin ”jatkoprojektiin”. Kiinalaiset tietää, että luun vieressä on paras liha mavultaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
TA Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Huh 2014 Viestejä: 2403
|
Lähetetty: 10.01.2025 09:27 Viestin aihe: |
|
|
Hiukan saivartelen mutta ei tuo minusta al dentelta näytä vaikka vähän raakaa onkin.
Al dente "tuntuu" hampaissa. _________________ Eksyvä ei tietä kysy |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|