OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Air-Tex kalvopuku
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Perdiz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 884
Paikkakunta: Mehtän puolella

LähetäLähetetty: 02.08.2004 12:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tiedän miksi AIRtex halvempi, yksi syy kalvon halpuus Goreen verrattuna koska lisenssimaksua ei tarvitse maksaa kun käytää omaa valmistetta. tiedän myös ettei juuri yhtäkään tuotetta myydä urheiluliikkeistä ohjehinnalla, vaan esim tällä hetkellä pukukauppa käy kuumana kun myydään viime vuotiset "vanhentuneet" mallit pois uusien tieltä -30-60% alennuksilla. ainakin pikaisen viikonlopun kierroksen perusteella pukuja tuohon airtexin 209e hintaa halvemmalla olisi saatavilla.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Simon Templar
Vieras





LähetäLähetetty: 02.08.2004 14:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvikoiramies kirjoitti:
Älkää ainakaan hommatko, jos meinaatte hirvimetillä koiramiehenä kulkea. Huonompaa pukua kuin tuo Air-Tex saa siihen hommaan hakea ja pitkään...

Ps. Onkohan Erätukku pistänyt kesätyöntekijöitä tännekin palstalle pukua mainostamaan... Twisted Evil





Niinpä, onkohan Erätukun kilpailijat pistäneet kesätyöntekijöitä tännekin palstalle pukua moittimaan huonoksi....... Laughing Laughing
Takaisin alkuun
jth76



Liittynyt: 26 Hei 2004
Viestejä: 4

LähetäLähetetty: 02.08.2004 14:56    Viestin aihe: OVH-hinnat Vastaa lainaamalla viestiä

Välillä tuntuu, että rättikaupassa tuo ovh hinta on todellakin myyntihinta kerrottuna kolmella.

Ja tämä ei koske pelkästään näitä ulkoilu/urheiluvvaatteita, vaan myös kaikkea muutakin.

Saadaan näyttävät ilmoitukset jopa -70% kun ovh on tarpeeksi korkea.

Hyvä esimerkki Lahdessa oli tässä kesän korvalla erään suuren urheiluliikkeen savuvahinko, jonka seurauksena vaatteet myytiin suurilla alennuksilla.

Kuitenkin esim. tavallisen kalvottoman ulkoilupuvun hinnaksi jäi yli 60 €, joten ei voi oikein edulliseksi vielä sanoa. Joitakin tuotteita oli edullisestikkin, mutta niitä oli hajakokoja muutama kappale.

Akuuttin tarpeeseen ei ole helppo löytää edullista ratkaisua, mutta jos tarve ei ole akuutti niin varmasti saa monta tuotetta edullisesti sopivassa tilanteessa.

Jokainen välikäsi kaupassa täytyy elättää niinhän se pitää ollakkin. Siksi ainakin itse pyrin niiden minimointiin ja vielä sopivasti ajoitettuihin ostoksiin. Perdiz tietää varmasti myös esim. missä ja koska kannattaa Lahdessa käydä talvitakkiostoksilla, jos haluaa Luhta-merkkisiä takkeja käyttää, eikä ole tarvetta kulkea uusimmassa mallissa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 02.08.2004 15:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

itse ostin haltin kaltio puvun alennuksesta hintaan 236e
Takaisin alkuun
Perdiz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 884
Paikkakunta: Mehtän puolella

LähetäLähetetty: 02.08.2004 15:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

... muistaakseni Vieraan ostamassa Kaltio -puvussa jo kolmen vuoden takuu, ei tosin Velveton Drymaxx ole aivan Goren veroinen, mutta hengittävyyttä löytyy jo ihan mukavasti. Tarkoitukseni ei ole haukkua AirTexin ostajia, vaan vihjaista pukua hankkiville että samassa hintaluokassa on toki muitakin vaihtoehtoja, Erätukun mainonnasta huolimatta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 02.08.2004 18:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No,tosin kaltio puvun ovh oli 399e mut alesta löytyy joskus edullisiakin tuotteita.. Joo,kolmen vuoden takuu siinä on..Siinä ehkä tärkein syy miksi moiseen ostokseen päädyin..
Takaisin alkuun
jpp



Liittynyt: 01 Elo 2004
Viestejä: 3

LähetäLähetetty: 03.08.2004 11:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä Air-Tex sen Äly-Texin voittaa Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Simpauttaja
Vieras





LähetäLähetetty: 03.08.2004 12:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jpp kirjoitti:
Kyllä Air-Tex sen Äly-Texin voittaa Smile


Sama !&%¤# eri paketissa...
Takaisin alkuun
Laturi
Vieras





LähetäLähetetty: 03.08.2004 13:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ostin Pinewoodin puvun alennusmyynnistä. Joku kalvo siinäkin on, en tiedä oikein mikä ja miten toimii. Ihan komia puku, hintaa oli jäljellä 92,50 €. Tämä hinta oli alennetusta hinnasta puolet, eli alkuperäinen hinta on kai ollut jossain 250 € paikkeilla.

Mielessä kävi Air-Texinkin hankinta, mutta en oikein tykkää, kun joka toisella vastaantulijalla alkaa olla sellanen...mielelläni erotun joukosta!

Laskekaapa joskus esim. perjantai-iltana jossain Prismassa, kuinka monta vihreää Jahti-fleeceä näette...
Takaisin alkuun
dxman
***


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 7512

LähetäLähetetty: 03.08.2004 13:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pinewood ovh 185 e. Muuten hyvä, mutta taskuja liian vähän ja housun nappi lähtee irti ekassa sovituksessa, on visiin ommeltu hämähäkin seitillä.

Varanapit tulevat puvun mukana.

Hiljainen kangas ja kevyt yllä.

Toinen halpapuku on Deerhunter Dublin, mutta kalvo krapisee ja päällykangas vinkuu, ei sovellu jahtiin, mutta on todella edustavan näköinen. Oikein sopiva After hunting patsasteluun hirvimajan kulman takana hirvisoppien aikaan. On myös niin edustava, että jos taksilla täytyy lähteä, niin ei tarvitse kotoa koukata parempia kamppeita mukaan.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Laturi
Vieras





LähetäLähetetty: 03.08.2004 13:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Okay, myyjä puhui sitten pas...siis palturia kun sanoi, että se 185 € on jo alennettu hinta. Tai koneelta se sen näki, pannaan tietokoneen syyksi...
Jokatapauksessa ihan asiallisen tuntuinen puku, ja housun nappikun on vielä paikallaan vaikka olen jo kaks kertaa pukenut ne jalkaan!
Takaisin alkuun
dxman
***


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 7512

LähetäLähetetty: 03.08.2004 13:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hee... erään firman mainospolitiikkaa lainaten "Olemme parantaneet nappien kestävyyttä yli 100%".

Ei vainen, hyvä puku, mutta itsellä tapana kuljettaa taskuissa vaikka mitä ja Pinewoodissa ei oikein kolmevarttinen matkassa kulje.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
maku013
Vieras





LähetäLähetetty: 03.08.2004 19:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tilatessani A-TX:ä tuossa heinäkuussa kun olivat laittaneet nettiin uuden puvun ilmoituksen (erä-lehti, jossa ilmoitus oli myös, ei olut vielä tuolloin tullut). Silloin lupailivat pukua postiin elokuun alkuun.

Eilen oli postin noutu-lappu tullut. Kun si tänää tultiin mökiltä, kipikapi hain paketin postista (oli hyllyssä paketteja kuin anttilan vastaavia) ja sielä kaikki mainitut kilkkeet oli.

Sovittelin ja tutkin paketin sisällön ja seuraavat huomiot heti kättelyssä:

- housuissa ei ole nivus-vetoketjun yllä nappia, vaan tarranauha. Onhan se helpohko ratkaisu ainaisten nappiongelmien korvikeeksi...mutta Ei hyvä, tarra tulee ajan kanssa "pitämättömäksi"

- kerrankin on kokoa! 3XL puku on todella tilava, KERRANKIN! ei tarvitse kipristellä sillipurkin tuntuisessa asussa. Vastaavaa tunnetta en ole kokenut sitten intin kenttäpuvun (se M/62, mallia kurkkusalaatti, kokoa 64, uutena pakasta vedettynä) ...ja siitä on aikaaaaa...

- kerrasto on, noh, heppoisen tuntuinen, mutta lienee hintansa veroinen syyskuisena sorsa-iltana. Pitänee kokeilla itsekin tehdä vastaavia ohuesta fleesestä.

- hattu on kireähkö 61cm:seksi... "kuin vanne puristais päätä" ;-)

- "turva"liivi, on ohut liivi, joka jäänee ekaan luonnonhoito-näreikköön...

- Fleese-takki oli mieluisan oloinen, toivotaan että on sitä vielä tuossa syksyllä/talvella... vain tuo kalvo häiritsee äänellään... taskuissa on mielenkiintoinen yksityiskohta - pääsy molemmilta puolilta, siis vetoketjut molemmin puolin.

- A-Texin Äänettömyys ;-) -- heh...tässä tuote oli sitä mitä arvelin...siis sus ja trolli koko tarina ... kalvo on kalvo ja se pitää ääntä vaikka miten muut materiaalit olisi äänettömiä (päälikangas ei pahemmin kahise)... vain se sarkapuku on "äänetön", ja lähes samaan pääsee kuumana elokuisena iltana puuvillaisella "peltipaidalla"

Ja en tasan tarkkaan tule laittaan tätä pukua elokuiseen hellepäivään kun lähden sorsalle, ellei si sada vettä kuin suihkussa... ja voi olla mielenkiintoinen asu jousen kanssa.

SummaSummarun...yhtä jäin kovasti kaipaamaan...kunnollisia hoito/pesu-ohjeita. Onhan siellä se pakollinen lappu saumaan ommeltuna, muttei samanlaista kuin noissa ns "kunnollisissa" asuissa. pitänee kysyä, jos yleensä ovat asiaan perehtyneet...erätukussa.

--maku013--
Takaisin alkuun
9.3x622
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 16740

LähetäLähetetty: 03.08.2004 20:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Myöhemmin tulee tarranauha paketti kotiin, eli varaosa huolto pelaa, turhaan maku huolehdit Wink .Tämä oli vitsi, ja siksi tämä selvennys, koska on kyse vakavasta asiasta.
_________________
Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 03.08.2004 22:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

maku013 kirjoitti:
Tilatessani A-TX:ä tuossa heinäkuussa kun olivat laittaneet nettiin uuden puvun ilmoituksen (erä-lehti, jossa ilmoitus oli myös, ei olut vielä tuolloin tullut). Silloin lupailivat pukua postiin elokuun alkuun.

Eilen oli postin noutu-lappu tullut. Kun si tänää tultiin mökiltä, kipikapi hain paketin postista (oli hyllyssä paketteja kuin anttilan vastaavia) ja sielä kaikki mainitut kilkkeet oli.

Sovittelin ja tutkin paketin sisällön ja seuraavat huomiot heti kättelyssä:

- housuissa ei ole nivus-vetoketjun yllä nappia, vaan tarranauha. Onhan se helpohko ratkaisu ainaisten nappiongelmien korvikeeksi...mutta Ei hyvä, tarra tulee ajan kanssa "pitämättömäksi"

- kerrankin on kokoa! 3XL puku on todella tilava, KERRANKIN! ei tarvitse kipristellä sillipurkin tuntuisessa asussa. Vastaavaa tunnetta en ole kokenut sitten intin kenttäpuvun (se M/62, mallia kurkkusalaatti, kokoa 64, uutena pakasta vedettynä) ...ja siitä on aikaaaaa...

- kerrasto on, noh, heppoisen tuntuinen, mutta lienee hintansa veroinen syyskuisena sorsa-iltana. Pitänee kokeilla itsekin tehdä vastaavia ohuesta fleesestä.

- hattu on kireähkö 61cm:seksi... "kuin vanne puristais päätä" Wink

- "turva"liivi, on ohut liivi, joka jäänee ekaan luonnonhoito-näreikköön...

- Fleese-takki oli mieluisan oloinen, toivotaan että on sitä vielä tuossa syksyllä/talvella... vain tuo kalvo häiritsee äänellään... taskuissa on mielenkiintoinen yksityiskohta - pääsy molemmilta puolilta, siis vetoketjut molemmin puolin.

- A-Texin Äänettömyys Wink -- heh...tässä tuote oli sitä mitä arvelin...siis sus ja trolli koko tarina ... kalvo on kalvo ja se pitää ääntä vaikka miten muut materiaalit olisi äänettömiä (päälikangas ei pahemmin kahise)... vain se sarkapuku on "äänetön", ja lähes samaan pääsee kuumana elokuisena iltana puuvillaisella "peltipaidalla"

Ja en tasan tarkkaan tule laittaan tätä pukua elokuiseen hellepäivään kun lähden sorsalle, ellei si sada vettä kuin suihkussa... ja voi olla mielenkiintoinen asu jousen kanssa.

SummaSummarun...yhtä jäin kovasti kaipaamaan...kunnollisia hoito/pesu-ohjeita. Onhan siellä se pakollinen lappu saumaan ommeltuna, muttei samanlaista kuin noissa ns "kunnollisissa" asuissa. pitänee kysyä, jos yleensä ovat asiaan perehtyneet...erätukussa.

--maku013--


Joo, Älyteksin hommasin aikoinaan ja siinä on tarranauhalla myös tuo vyötärö. Vielä on pelannut, mutta toki jo hieman löystynyt. Tarranauhan ymmärtää, se tuo säädettävyyttä runsaasti ja auttaa varmasti että puvun voi myydä postimyynnillä. Miettikääpä sitä. Vyö myös korjannee jonniinverran asiaa jos löystyy. Kalvopuvuista äänettömimpiä. Tää uus jakt on aivan toista ku on tuo älyteks, oon pitäny sitä ja eroa on. Älyteksissä on ollu niitä omia juttujaan mutta pirhana kun ei meinaa kulua aivan lopuun että vihtis ostaa uuven aritexin. Samoten ku nokian kumisaappaat jotku erämallito ostelin aikoinaan. Onneksi ne nyt on reijillä että pääsee ostamaan uusia airtexikenkiä. Monta vuotta olen niitä jalasta kiskoessani salaa toivonut että johan nuo vois kulua loppuun että sais ostaa uuet. Ajattelin vaan mainita tuon tarranauhan ku sattu mieleen.
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Seuraava
Sivu 9 Yht. 41

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com