Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Mika82 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 275 Paikkakunta: Oulu
|
Lähetetty: 09.08.2004 10:09 Viestin aihe: Kyyhkynlihaa nassuun |
|
|
Taitaa olla sellainen aika käsillä että useampikin miettii vesi kielellä huomenna alkavan jahdin tulosten hyödyntämistäkin. Jospa jaettaisiin hieman omia hyviksi havaittuja ohjeita. Itse mie aion leikata rintatäkästä pihvit ja paistella ne pannulla. Mausteet ja lisukkeet on hieman hakusessa vielä... Tietysti eduksi olisi sekin että jos törmäisi johonkin elukkaan.
Mutta alkaa jo hieman jännittämään, työnteosta tule mitään... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vieras123456 Vieras
|
Lähetetty: 09.08.2004 11:32 Viestin aihe: kyyhkynlihaa nassuun |
|
|
Itselläni kans tarkoitus irrottaa täkkälihat, hieman suolaa ja grillimaustetta, ja eikun herkuttelemaan makoisalla kyyhkysellä... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Twist Vieras
|
Lähetetty: 09.08.2004 11:46 Viestin aihe: |
|
|
Koko ruppi putsataan ja käärästään ympärille amerikan pekoni viipale 1-2, mausteet pintaan, pikainen paisto pannulla niin että pinta ruskistuu, pannulle myös sipulia. Savipataan nestettä (liha/kanalientä?) ja kyyhkyt + sipulit ja eiku kansi päällä hautumaan. Kun kyyhkyt kypsiä, tehdään padassa liemestä kastike: aurajuustomurua ja mustaherukkahyytelöä liemeen ja tarvittaessa suurustus. Riisiä ja/tai perunat lisukkeiksi ja kevyttä punaviiniä kyytipojaksi.
(samaan tyyliin voi valmistaa halutessaan myös täkkälihoja) |
|
Takaisin alkuun |
|
|
sauernisti Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 404 Paikkakunta: Lounais-Suomi
|
Lähetetty: 09.08.2004 12:57 Viestin aihe: |
|
|
pistäkää arvoisat kokkikolmosjahtuumiehet noita reseptejä oikein tonne pääsivulle, pikkasen helpommin löydettävissä kuin täällä. Mukava lukea vesi kielellä _________________ Piú avanti da sempre |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Mika82 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 275 Paikkakunta: Oulu
|
Lähetetty: 12.08.2004 10:42 Viestin aihe: |
|
|
Tuli kokeiltua serkkupojan kanssa kyyhkyn (sen ainokaisen ) täkkälihojen grillaamista nuotiolla. Ei muuta kuin lihat irti, suolaa pintaan ja hiilloksen päälle. Sitä kun käänteli ja valeli rasvalla niin hyvää tuli. Mutta maha ei kyllä täyttynyt, otettiin hieman kokeilu mielessä tuo. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 13.08.2004 09:08 Viestin aihe: |
|
|
Ruskista täkkä runsaassa voissa, laita kattilaan kannen alle kiehumaan 25-30min, mausteeksi suolaa ja pippuria oman maun mukaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vieras
|
Lähetetty: 13.08.2004 11:30 Viestin aihe: |
|
|
..punaviiniä.... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tulikeppi Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 26 Hei 2004 Viestejä: 21
|
Lähetetty: 13.08.2004 18:15 Viestin aihe: |
|
|
Tänä vuoden lihoja ei oo vielä tullu laitettua, mutta edellisvuosina oon laittanut kyyhkyä seuraavasti: Lihat on paloiteltu ja paistettu kermassa paistinpannulla. Sen verran helppo resetti että on onnistunut minultaki |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vieras
|
Lähetetty: 13.08.2004 18:33 Viestin aihe: |
|
|
Grilli mauste ja folioon ja grilliin 10min/puoli 40min ajan( kuuma grilli siis)
Sama sorsalle onkuin sisäfilettä vetäis. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vieras
|
Lähetetty: 13.08.2004 19:28 Viestin aihe: |
|
|
Anonymous kirjoitti: | ..punaviiniä.... |
ja päälle presidentti kahvia ja konjakkia. nam |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|