OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Kyyhkynlihaa nassuun

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Linnustus
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Mika82
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 275
Paikkakunta: Oulu

LähetäLähetetty: 09.08.2004 10:09    Viestin aihe: Kyyhkynlihaa nassuun Vastaa lainaamalla viestiä

Taitaa olla sellainen aika käsillä että useampikin miettii vesi kielellä huomenna alkavan jahdin tulosten hyödyntämistäkin. Jospa jaettaisiin hieman omia hyviksi havaittuja ohjeita. Itse mie aion leikata rintatäkästä pihvit ja paistella ne pannulla. Mausteet ja lisukkeet on hieman hakusessa vielä... Tietysti eduksi olisi sekin että jos törmäisi johonkin elukkaan. Rolling Eyes

Mutta alkaa jo hieman jännittämään, työnteosta tule mitään... Cool
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vieras123456
Vieras





LähetäLähetetty: 09.08.2004 11:32    Viestin aihe: kyyhkynlihaa nassuun Vastaa lainaamalla viestiä

Itselläni kans tarkoitus irrottaa täkkälihat, hieman suolaa ja grillimaustetta, ja eikun herkuttelemaan makoisalla kyyhkysellä...
Takaisin alkuun
Twist
Vieras





LähetäLähetetty: 09.08.2004 11:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Koko ruppi putsataan ja käärästään ympärille amerikan pekoni viipale 1-2, mausteet pintaan, pikainen paisto pannulla niin että pinta ruskistuu, pannulle myös sipulia. Savipataan nestettä (liha/kanalientä?) ja kyyhkyt + sipulit ja eiku kansi päällä hautumaan. Kun kyyhkyt kypsiä, tehdään padassa liemestä kastike: aurajuustomurua ja mustaherukkahyytelöä liemeen ja tarvittaessa suurustus. Riisiä ja/tai perunat lisukkeiksi ja kevyttä punaviiniä kyytipojaksi.
(samaan tyyliin voi valmistaa halutessaan myös täkkälihoja)
Takaisin alkuun
sauernisti
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 404
Paikkakunta: Lounais-Suomi

LähetäLähetetty: 09.08.2004 12:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

pistäkää arvoisat kokkikolmosjahtuumiehet noita reseptejä oikein tonne pääsivulle, pikkasen helpommin löydettävissä kuin täällä. Mukava lukea vesi kielellä Wink
_________________
Piú avanti da sempre
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mika82
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 275
Paikkakunta: Oulu

LähetäLähetetty: 12.08.2004 10:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuli kokeiltua serkkupojan kanssa kyyhkyn (sen ainokaisen Very Happy ) täkkälihojen grillaamista nuotiolla. Ei muuta kuin lihat irti, suolaa pintaan ja hiilloksen päälle. Sitä kun käänteli ja valeli rasvalla niin hyvää tuli. Mutta maha ei kyllä täyttynyt, otettiin hieman kokeilu mielessä tuo. Cool
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tiger
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 2852
Paikkakunta: Sjoki/KäMä

LähetäLähetetty: 13.08.2004 09:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ruskista täkkä runsaassa voissa, laita kattilaan kannen alle kiehumaan 25-30min, mausteeksi suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 13.08.2004 11:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

..punaviiniä.... Mad
Takaisin alkuun
tulikeppi
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 26 Hei 2004
Viestejä: 21

LähetäLähetetty: 13.08.2004 18:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tänä vuoden lihoja ei oo vielä tullu laitettua, mutta edellisvuosina oon laittanut kyyhkyä seuraavasti: Lihat on paloiteltu ja paistettu kermassa paistinpannulla. Sen verran helppo resetti että on onnistunut minultaki Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 13.08.2004 18:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Grilli mauste ja folioon ja grilliin 10min/puoli 40min ajan( kuuma grilli siis)

Sama sorsalle onkuin sisäfilettä vetäis.
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 13.08.2004 19:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Anonymous kirjoitti:
..punaviiniä.... Mad


ja päälle presidentti kahvia ja konjakkia. nam
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Linnustus Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com