Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
juhatapio Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Elo 2005 Viestejä: 2803 Paikkakunta: eteläpohjanmaa
|
Lähetetty: 18.08.2007 19:12 Viestin aihe: |
|
|
Kyyhkyn raamastuksesta en ala kertomaan koska jokainen mettämies sen osaa tehdä,filerataan molemmat rintalihat irti ja jos halutaan snobbailla erotetaan vielä ulompi ja sisenpi rintaliha toisistaan,rintaranka kattilaan ja keitetään kasaan että lientä on jäljellä ehkä kolme desiä, siivilöidään, maustetaan suolalla ,pippurilla,ja kourallisella vattuja joita on poimittu muutama mukaan passista lähtiessä, lihat pannulle ja paistetaan kevyesti molemmin puolin pinnat kiinni, pintaan suola ja pippuri, älä kuivata lihoja, juomaksi vaikkapa pena tejon crianzaa ja hyvää ruokahalua kera perunoiden, bon appetit!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|