Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
yksemäntä
Liittynyt: 06 Jou 2007 Viestejä: 1
|
Lähetetty: 06.12.2007 11:56 Viestin aihe: Pata |
|
|
Hei!
Tarvitsisin vinkkiä padan ostoon. Mikä/ minkälainen pata on riistaruuan valmistukseen hyvä?
T. Yksemäntä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
petra Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Lok 2006 Viestejä: 2802
|
Lähetetty: 06.12.2007 12:02 Viestin aihe: |
|
|
Vanaha sauna pata on aika hyvä...siis se sisus, |
|
Takaisin alkuun |
|
|
bonchi Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Syy 2006 Viestejä: 204 Paikkakunta: Juva
|
Lähetetty: 06.12.2007 13:45 Viestin aihe: |
|
|
mahdollisimman iso valurauta pata ilman mitään emalointeja. noin neljän litran padassa tekee jo isommallekin porukalle paistit. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
hemuli Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 342 Paikkakunta: Itä-Uusimaa
|
Lähetetty: 06.12.2007 14:45 Viestin aihe: |
|
|
No niin,
Ite käytän kokkipataa, isompaa ja pienempää. Ihan ok laitteita ovat muuten, mutta pitää muistaa että ei saa laittaa kuumaan uuniin tai kuumalle levylle.
Hyvin on linnut ja käristykset kypsyneet. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
veikkokoponen Kanta-asiakas
Liittynyt: 22 Maa 2006 Viestejä: 304 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 06.12.2007 15:24 Viestin aihe: |
|
|
Hackmanin sivuilta kun katsot kunnon rautapadan niin kylä lähtee! Pukki toi viime jouluna yhdenlaisen ja täytyy vaan ihmetellä että miten sitä ennen pärjäsi. Ota saman tien suurin hellallesi mahtuva niin ei iske anemia aterioiden kokoon... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|