Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
kotapelle Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 13 Maa 2008 Viestejä: 32
|
Lähetetty: 18.04.2008 12:16 Viestin aihe: palvaamo uunin teko |
|
|
olisiko jollakin piirustuksia lihapalvaamon tekoon lähinnä pienempien lihamäärien palvaukseen lähettäkää
piirustuksi tai neuvoja _________________ ilman hauskaa ei oo elämää |
|
Takaisin alkuun |
|
|
esteri Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 3918
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
salminen Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2007 Viestejä: 215
|
Lähetetty: 24.04.2008 10:06 Viestin aihe: |
|
|
Savustus asiaa löytyy runsaasti Erälehden no. 7/2000. Kyseisessä jutussa on myös ohje palvaamo uunin tekoon. _________________ Jos ymmärrät kaeken, oot varmasti käsittännä viärin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 24.04.2008 15:46 Viestin aihe: |
|
|
Onkos kukaan kokeillut tätä yhdistettyä kylmä/lämminsavu systeemiä?
Oli joskus parikymmentä vuotta sitten jossain lehdessä esitetty?! (sori kuvan väärinkäyttö! )
Piisin puolella kun polttelee leppää ja katajaa ja seuraa kopissa olevaa lämpömittaria, niin voi määrittää tekeekö kylmä vai lämminsavua. Aikaa pitää tietenkin varata runsaasti ja tulisijan olisi kyllä mielellään oltava sen tyyppinen että vedon saisi heitettyä nollille, jolloin se vaan muodostais savua melkein ilman liekkiä. Sen pitkän torvenhan vois vaikka peittää sitten hiekalla, niin olis lämpöeristetty samantien. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Mosberg Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Hei 2007 Viestejä: 1631 Paikkakunta: Suoperämaa
|
Lähetetty: 24.04.2008 18:35 Viestin aihe: |
|
|
Mutta jos tuo on 6metriä pitkä tuo hormi niin eikait se lämpiä ikinä tarpeeksi jos meinaa lämmin savustaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 24.04.2008 18:43 Viestin aihe: |
|
|
Savukaasut ovat useamman sadan asteen lämpöisiä lähtiessään!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|