OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

vakuumilaitteet

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Valmont
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 14 Tam 2008
Viestejä: 89

LähetäLähetetty: 29.09.2008 23:49    Viestin aihe: vakuumilaitteet Vastaa lainaamalla viestiä

Minkälaisia kokemuksia halvemmista tyhjiöpakkauskoneista. 100-200 eurolla saisi ainakin foodmaxin ja foodsaverin malleja. Varmaan alle satasellakin saisi jotain lidl-laatua. Lähinnä kiinnostaa kuitenkin nuo kaksi valmistajaa. Tiedän kyllä taatusti hyviä malleja, mutta ei oikein huvittaisi laittaa 500 euroa imuriin, jota käytetään enimmäkseen vain syksyisin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mantima
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 23
Paikkakunta: Toivakka

LähetäLähetetty: 30.09.2008 21:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Noista kyseisistä ei ole kokemusta, mutta Pohjolan luonnon ja kalan myymästä Lava merkkisestä vakuumista reilun parin vuoden kokemus. Olen tehnyt sillä about 300 pussia ilman ongelmia. Tehoa riittää ja toiminnan kanssa ei ongelmia kun muistaa putsata tiivisteet välillä. Hinta tosin oli hieman kovempi kuin tuo mainitsemasi (olikohan 350 EUR).
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 07.10.2008 11:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lavalla (V.200) parisen tonnia lihaa pakanneena voi todeta, että asiallinen kampe. Ei oikeastaan muuta vikaa, kun se että pitää käyttää omia, rasteroituja pusseja. Kolme vuotta on ollut käytössä eikä ongelmia ole ollut.

Jos tuon hankkii, niin parhaan tuloksen saavuttaa kun jättää pussiin riittävästi tilaa. Toki pussit maksavat rahaa, mutta jos ne tunkee liian täyteen niin saumaus ei ole paras mahdollinen ja näennäissäätö menee hukkaan. Erityisesti kosteampaa kamaa, kuten jauhelihaa, pakatessa max 2/3 tilavuudesta.

Vakumoinnissa on sekin hyvä puoli, että ei tartte pahemmin lihoja riiputtaa, vaan raakakypsennyksen voi hoitaa vaikio olosuhteissa jääkaapissa tai kellarissa. Näin riipustusajan arviointi helpottuu. Itse raakakypsennän sorkkaelukoita, kohdasta riippuen, 20-40 astevuorokautta. Pienriistaa vähän vähemmän ötökästä riippuen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com