OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Ahvenaa.

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
sahkuifk
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Mar 2007
Viestejä: 928

LähetäLähetetty: 02.11.2008 18:01    Viestin aihe: Ahvenaa. Vastaa lainaamalla viestiä

Ahven ruskistuneeseen voihin pannulle, ripaus valkopippuria ja suoloja. Rukiista leipää ja tölkki olutta, voiko olla parempaa?
_________________
jos ei voi, niin se on voi voi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Sarvikuono
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Tam 2008
Viestejä: 9694
Paikkakunta: Suuri tyhjiö keskellä ei-mitään

LähetäLähetetty: 02.11.2008 20:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pullo kossua, kiree strippari syliin ja .. no voi kai siin jotain näkkäriä pureskella, ettei toi ruokapuoli mee vallan ohi.
_________________
Video meliora proboque deteriora sequor.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pro. V. Gaattori
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 03 Lok 2008
Viestejä: 22

LähetäLähetetty: 04.11.2008 19:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuota tuota. Ruskistunut voi on yhtä kuin palanut voi. Vrt kirkastetu voi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sahkuifk
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Mar 2007
Viestejä: 928

LähetäLähetetty: 05.11.2008 00:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pro. V. Gaattori kirjoitti:
Tuota tuota. Ruskistunut voi on yhtä kuin palanut voi. Vrt kirkastetu voi.

Ihan tosi? Noin se alkaa mulla ruskeenkastikkeen tekokin, kelpaa mulle ja muille ei sitten tarvikkaan.
_________________
jos ei voi, niin se on voi voi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Sarvikuono
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Tam 2008
Viestejä: 9694
Paikkakunta: Suuri tyhjiö keskellä ei-mitään

LähetäLähetetty: 05.11.2008 01:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eräs ammattikokki puhui voista, että oikea paistokuumuus on saavutettu kun isot kuplat on hävinneet, ts. ranskanleipä ruskistuu jos sen paiskaa pannulle. Ruskean kastikkeen värin pitäs tulla ruskistuneista jauhoista, ei voista? Shocked
_________________
Video meliora proboque deteriora sequor.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sahkuifk
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Mar 2007
Viestejä: 928

LähetäLähetetty: 05.11.2008 01:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sarvikuono kirjoitti:
Eräs ammattikokki puhui voista, että oikea paistokuumuus on saavutettu kun isot kuplat on hävinneet, ts. ranskanleipä ruskistuu jos sen paiskaa pannulle. Ruskean kastikkeen värin pitäs tulla ruskistuneista jauhoista, ei voista? Shocked

Näinhän se on. Mutta sanotaan nyt sitten vaikka vaaleenruskee niin kaikki on onnellisia.
Ei tää ratkee ennen kuin pääkokki Vilperi tulee Espanjalaisia kouluttamasta Cool .
_________________
jos ei voi, niin se on voi voi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com