Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Petteri_N Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 1180
|
Lähetetty: 04.11.2004 16:10 Viestin aihe: Reaaliaikainen eräkeittiö |
|
|
Tervetuloa eräruokien ihmeelliseen, ja reaaliaikaisen eräkeittiön vielä ihmeellisempään maailmaan!
Tänään teemme jotain outoa kokeilevassa keittiössä. Huomaa, että ruoka valmistuu sitä mukaa kun seurat tätä keittiösarjaa.
Tänään valmistamme riekoista jotain missä käytämme savustuspussia, soijakatsiketta, vihanneksia ja jotain muuta epämääräistä.
Aloitamme alkutarpeiden pikaisella esittelyllä:
Siinäpä osa releistä siis. Riekkoja 2 kpl, savustuspussi ja muuta sälää...
Alkuun nakataan vihannekset kiehumaan aivan pieneksi toviksi.
Ja kun vihannekset ovat kiehahtaneet, survotaan ne ja riekot savustuspussiin. Uuni on lämmennyt yli 250 asteeseen.
Pari palkattua apulaista...
...vahtii savustuksen edistymistä sillä välin kun tutkiskelemme mitä muuta sekaan soveltuvaa jääkauppisesta löytyykään...
Ja nyt hetkeksi seuraamaan kaupallisia tiedotteita! _________________ Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
wildgame Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Hei 2004 Viestejä: 968 Paikkakunta: Itäinen Uusimaa ja keski-pohjanmaa
|
Lähetetty: 04.11.2004 16:16 Viestin aihe: |
|
|
Miltä toi Toosa-juusto maistuu, sillille? Voi antaa tietysti pikantin loppusäväyksen makuun, vielä jos sattuu löytyyn "ässä" hampaiden välistä _________________ Respect the Game.... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Petteri_N Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 1180
|
Lähetetty: 04.11.2004 16:31 Viestin aihe: |
|
|
Tervetuloa taas takaisin tänne ikuisten epäonnistujien eräruokakeittiöön!
Riekot ja vihannekset ovat lilluneet nyt parikytminsaa uunissa ja on aika katsoa mitä on tapahtunut...
Oi! Onpas riekko saanutkin sitten pintaansa kauniin värin ja toivottavasti sisuksiinsa sopivasti savun makua! Lientäkin on irronnut!
Siirrymme seuraavaan vaiheeseen, eli puemme tunturissa rasvattomaksi riutuneen riekon silavatakkiin. Amerikanpekoni napsitaan hammastikuilla kiinni rinnuksiin ja sinne väliin himppu suolaa ja pippurisekoitusta.
Kaadetaan savustuspussista vihannekset ja liemi riekokojen seuraksi pataan, lisätään vettä ja soijakastiketta sekä ROOSA -tuorejuustoa (maussa rosepippuria, paprikaa yms.).
Paa uuniin 150 asteeseen ja annetaanpas olla...
Nyt pidämme hieman pidemmän tauon, sillä kokki joutuu käymään pari tuntia kasvatuksen historian ja filosofian luennoilla. Syökää sillä aikaa sipsiä.
Avustajat jäävät vahtimaan ruuan valmistumista.
_________________ Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Verokarhu Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Huh 2004 Viestejä: 151
|
Lähetetty: 04.11.2004 17:05 Viestin aihe: |
|
|
No onnea! Vaikka et sä kyllä onnea näytä tarvitsevan, oot selvästi kokannut joskus ennenkin.
Jätit sitten pari nälkäistä apulaista kuolaamaan kotiin, vai? _________________ What you see IS NOT what you get! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vituxmän Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Kes 2004 Viestejä: 286
|
Lähetetty: 04.11.2004 17:38 Viestin aihe: |
|
|
Onko seuraavaksi tulossa lappilainen kuikkakeitto
Jos joukossa joku eläinlääkäri, hän voisi kirjoittaa reseptin spiritus fortukseelle, taitaa mennä viisi(toista) litraa kuikkakeittoon, jos oikein muistan, hik...
Miksei Pjotorin keittiössä ole yhtään santtupulloa, onko huolto pettänyt, olemme huolestuneita .. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Elwood Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1418 Paikkakunta: Siilinjärvi
|
Lähetetty: 04.11.2004 18:04 Viestin aihe: |
|
|
Vituxmän, miksi luulet mainoskatkon olleen _________________ Tosi asiaa ei tarvitse uskoa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Petteri_N Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 1180
|
Lähetetty: 04.11.2004 19:44 Viestin aihe: |
|
|
Avatkaa vastaanottimenne, keittiössä on mehevä tuoksu!
Mitäs sieltä paljastuukaan...
Hyvin on riekko muhinut ja saa vielä seurakseen loput Roosasta.
Ja sitten taas kokeilemaan, josko lohkopotut ja porkkanat saa pilalle paistinpannulla...
Jatkoa seuraa... _________________ Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Petteri_N Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 1180
|
Lähetetty: 04.11.2004 19:50 Viestin aihe: |
|
|
Ja hyvä yleisö, arvoisat katsojat, hyvä ruoka vaatii aperatiivit ja kunnon ruokajuoman... jostain syystä toinen aperatiivipullo on vajunut... vuotanekko?
Taustalla ruuantekojuomaa.
ja sitten porkkanoiden ja pottujen kimppuun...
_________________ Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Petteri_N Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 1180
|
Lähetetty: 04.11.2004 20:04 Viestin aihe: |
|
|
Kaikki hyvät ruuat on aina pilattava kermalla... Huomatkaa ajattella myös vaimoa, vain 7 % rasvaa... Jos tuo saa ruuan maistumaan miltää, niin vaimo aikoo...
_________________ Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Petteri_N Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 1180
|
Lähetetty: 04.11.2004 20:30 Viestin aihe: |
|
|
Ja rakkaat katsojat, näin on tuhlattu kaksi arvokasta riekkoa yltiöpäisen kokeiluhimon liekehtivälle roviolle.
Näyttää tältä:
Ja maistuu tältä:
Arvovaltainen makuraati koostuu yhdestä kappaleesta luomuvaimoja. Mutta mitä mieltä raati on ruuasta? Tässä pari irrallista kommenttia murkinoinnin ohesta:
- Outo tuo savun maku...
- Maistuu ihan samalle kuin navetta haisee...
- Onko pakko syödä tuota? (sydän)
- Kuivaa tämä liha (totta)
- Pakko juoda vettä...
- En jaksa ennää...
- Onko sulla kännykän muistissa Kotipizzan numero?
Kokki epäilee keitoksen siis onnistuneen ja uskoo pääsevänsä eräretkille riekkoja pöytään hankkimaan myös tulevina syksyinä!
Bon Apetit! _________________ Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Saisinkos laskun, kiitos Vieras
|
Lähetetty: 04.11.2004 21:44 Viestin aihe: |
|
|
Heitäppäs villi arvio siitä paljonko tuli riekkoaterialle hintaa? Muutama euro on varmaan pantu jonoon, ennen kuin linnut on lautasella.
Varsinkin jos laskemisen aloittaa tyylillä: "aluksi ostetaan 2 seisojaa.."
p.s. älä vaan kerro vaimollesi loppusummaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Petteri_N Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 1180
|
Lähetetty: 04.11.2004 21:53 Viestin aihe: |
|
|
Kun opiskelin tuossa männä vuosina viestintää, niin saman ryhmän tyttäret halusivat välttämättä tehdä nettisivuston, joka pureutuu opiskelijan ruokavalioon. Tuumasin jo tuolloin että on se kyllä yksipuolista ja kuivakkaa tämä opiskelijaruoka, nytkin olen viikon aikana syönyt kolmena päivänä hirven sisäfilettä...
Halusivat sinne sivustolle vielä sitten ruokareseptin lisäksi aterian kustannusarvion. Kirjoitin heille reseptin "aamu-usvan jälkeen saalistettua urosteertä kanttarellikermakastikkeessa". Se tulikin sitten maksamaan tuollaiset kolkyttuhatta mummon markkaa. Se oli sitä aikaa kun riesana oli yksi seisoja...
Että mitähän tuo nyt sitten maksaisi, en halua arvailla, eikä sitä suoraan voi kai laskeakaan,eikä pidäkään. Voidaanhan ajatella, että rahat ovatmenneet ulkoiluun ja koira"harrastukseen" ja riekot ovat tyystin ilmaisia.
Hyvää muuten tämä punaviini kun yksin juo! Hik! _________________ Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jarih Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 2086 Paikkakunta: Kirkkonummi
|
Lähetetty: 04.11.2004 22:23 Viestin aihe: |
|
|
Ai, vaimo tykkäsi siis noin paljon ja jäit yksin juomaan |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Juha Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Maa 2004 Viestejä: 1001 Paikkakunta: Rovaniemi
|
Lähetetty: 04.11.2004 23:08 Viestin aihe: |
|
|
Jos olisin nähnyt hämärässä kämpässä, että tuohon Grouse-pulloon jäi noin reilu kulma, niin oisinpa vahtinut sitä paljon tiukemmin. Noh, osaanpa olla ensi syksynä tarkenpana |
|
Takaisin alkuun |
|
|
admin Site Admin
Liittynyt: 04 Maa 2004 Viestejä: 1374
|
Lähetetty: 24.11.2004 21:05 Viestin aihe: |
|
|
up |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|