Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
CeeCee Kanta-asiakas
Liittynyt: 21 Jou 2004 Viestejä: 4562 Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.
|
Lähetetty: 18.03.2009 18:24 Viestin aihe: Rastaan liha |
|
|
Onkos kukaan syönyt/kokannut räkätin lihaa? Muistan jostain hyvin kaukaa lukeneeni jostakin lehdestä, että maukasta kuulemma on. Vois kesällä koittaa grillata, löytyykö reseptejä. _________________ Jos sinulla ei ole koiraa, ei edes yhtä, sinussa ei välttämättä ole mitään vikaa, mutta elämässäsi saattaa olla |
|
Takaisin alkuun |
|
|
NoVoeHelevetti Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 6357 Paikkakunta: Akaan seurakuntanuoret
|
Lähetetty: 18.03.2009 18:32 Viestin aihe: |
|
|
Lähes kyyhkyn veroistahan tuo on. Nopea pyöräytys tulikuumalla pannulla molemmin puoli ja muutaman minuutin haudutus päälle, niin avot. Mausteiksi suolaa ja pippuria. Grillauksesta niin tiijä, mutta kyllä kait se sekin onnistuu. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
CeeCee Kanta-asiakas
Liittynyt: 21 Jou 2004 Viestejä: 4562 Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.
|
Lähetetty: 18.03.2009 19:14 Viestin aihe: |
|
|
Oletkos nylkenyt vai kyninyt linnut? _________________ Jos sinulla ei ole koiraa, ei edes yhtä, sinussa ei välttämättä ole mitään vikaa, mutta elämässäsi saattaa olla |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 18.03.2009 19:16 Viestin aihe: |
|
|
Hyvvää on räksä. Tuli viime syksynä testattua ja pitänee ostaa syksyn räksämuutolle joitama aski rappipaukkuja. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
NoVoeHelevetti Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 6357 Paikkakunta: Akaan seurakuntanuoret
|
Lähetetty: 18.03.2009 19:22 Viestin aihe: |
|
|
Yleensä ottanut pelkän täkän. Jos paistamista meinaa, niin helpoin lienee vetästä nahka täkän päältä pois ja hieman puukolla auttaen fileet vaan irti. Pakastuskin on helpompaa äkkinäiselle kun luut ei puhko muovipussia. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
CeeCee Kanta-asiakas
Liittynyt: 21 Jou 2004 Viestejä: 4562 Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.
|
Lähetetty: 18.03.2009 19:25 Viestin aihe: |
|
|
NoVoeHelevetti kirjoitti: | Yleensä ottanut pelkän täkän. Jos paistamista meinaa, niin helpoin lienee vetästä nahka täkän päältä pois ja hieman puukolla auttaen fileet vaan irti. Pakastuskin on helpompaa äkkinäiselle kun luut ei puhko muovipussia. |
No niin tietysti. Mulla on vähän hakusessa tämä linnun käsittely kun yleensä tulee syötyä pelkkää hirvenlihaa. _________________ Jos sinulla ei ole koiraa, ei edes yhtä, sinussa ei välttämättä ole mitään vikaa, mutta elämässäsi saattaa olla |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 18.03.2009 20:07 Viestin aihe: |
|
|
Kynit ja paistat sitten maustat ja pistät kokonaisena pataan...ja sitten lautaselle...pientä ja herkullista.
"Seksuaali-eurooppalaista" herkkua! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Marirt Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 26 Syy 2008 Viestejä: 80 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 25.03.2009 21:04 Viestin aihe: |
|
|
Olen maistanut räkättirastaan rintaa pannulla paistettuna, suolalla ja pippurilla maustettuna. Syötävää oli vaikka pienoiset ennakko luulot oli ensin. _________________ Todennäköisesti suurin osa isännistä voidaan opettaa tottelemaan koiraansa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Paatti Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Lok 2004 Viestejä: 3041
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|